Kapitel 57: "Jeg vil sove sammen med dig hver eneste nat."

1.3K 76 6
                                    


(Advarsel: Intimt kapitel forude) 

Avas synsvinkel 

Min vejrtrækning er rystet, da mit håndklæde rammer gulvet og kulden rammer min krop.

"Holy fuck." hoster Harry.

Hans øjne kører meget, meget langsomt ned af min krop og jeg føler mig pludselig meget usikker. Han studerer bogstavelig talt hver og en af mine kurver og det får mit hjerte til at hamre endnu hårdere i mit bryst. Hvis det overhovedet er muligt.

Da han leder sine øjne op af igen, bider han i sin læbe og jeg kan høre hans dybe vejrtrækning.

Hans øjne låser sig på mine, mens han hiver sin sweater op over sit hoved.

Han går langsomt over til mig og placerer sin højre hånd på min kind og kører sin tommelfinger ned over den, under min kæbe og derefter ned til min hals.

Han ligger begge sine hænder på mine skuldre og kører dem ned af mine arme. Da han når mine hænder, tager han dem og bringer dem op til sin mund og kysser mine håndflader. Handlingen er så sød og kærlig, at jeg er sikker på, at mit hjerte er i gang med at smelte.

Min vejrtrækning kommer nu ud i små pust. Han giver slip på mine hænder og kører dem ned over mit kraveben og hen over mine bryster, strejfer overfladen med hans fingrespidser. Han bevæger dem derefter blidt ned af mine sider, over mine hofter, før han kører dem ned af min ryg og ned over kurven på min numse.

Jeg har aldrig haft en, som har rørt mig så blidt før. Det føles som om, at han vil mærke hver eneste kurve og hver eneste dal i min hud.

"Fuck Ava, du er den smukkeste kvinde, jeg nogensinde har set." hvisker han, hans øjne følger sine hænders tur ned over min krop.

"Det gør mig bange... de følelser jeg har for dig." Han stopper sine hænder på mine hofter og kigger ind i mine øjne, "Jeg tørster efter dig."

Jeg kan mærke tårrene i mine øjne presse sig på af hans smukke ord. Jeg har ingen ord, som kan sammenlignes med hans, så i stedet for at sige noget, ligger jeg mine hænder på hans kinder, hiver ham ned til mig og presser vores læber mod hinanden. Kysset er langsomt og blidt, hans hænder løber op og ned af min ryg, hen over de ord, som han har fået til at gå i opfyldelse.

Vi trækker os væk fra kysset og han ligger sin pande mod min.

"Det føles som om, at jeg har ventet hele mit liv, på at finde dig." siger han stille, før jeg vender mig rundt og hiver mit hår væk fra min ryg, så han kan se hele min tatovering.

Han lader langsomt sin hånd køre ned af miden af min ryg, mens han samtidig læser ordene, "There are far better things ahead then any we leave behind."

"Du er min bedre ting." Jeg smiler til mig selv af mine romantiske ord.

Han vender mig rundt og skubber sit hår om bag mine skuldre igen. Jeg forventer, at han vil kysse mig, da han læner sig forover, men i stedet flytter han sin mund til mit øre.

"Sov hos mig i nat." hvisker han, hans ånde løber hen over min hals.

Han trækker sig væk og kigger ind i mine øjne.

"Jeg vil sove sammen med dig hver eneste nat." smiler jeg til ham.

Han smiler og hans smukke smilehuller kommer frem. Luften bliver fanget i min hals af synet. Gud, han ser så godt ud.

"Ava, at du står her nøgen, er lige ved at tage livet af mig. Jeg har næsten ikke kunne kontrollere mig selv så længe. Så jeg vil gerne sige undskyld nu."

Almost Lover (Danish/Dansk)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora