Kapitel 11: Bar-slagsmål og "Godnat"

1.3K 72 0
                                    

Avas synsvinkel 

Klubben er pakket til randen, kroppe fylder dansegulvet. Jeg kan mærke beatet fra musikken i mit bryst, selvom vores private sektion er på anden sal på en balkon. To timer inde og jeg har fået alt for mange shots. Jeg drikker normalt ikke så meget når vi er ude, men vi fejre det i dag, ikke? Og vi er i byen med One Direction! Heldigvis, ellers ville vi stadig stå udenfor i køen og vente på at komme ind.

Alle har det godt. Liam og Louis er nedenunder, bag baren og servere shots og prøver at skabe scener fra filmen Cocktail. Uheldigvis er der mange flasker der er blevet smadret under forsøgene, men de har det helt sikkert sjovt. Zayn smuttede ret hurtigt efter vi ankom, han skulle mødes med sin forlovede.

Olivia dukkede op ikke ret lang tid efter, overraskede mig ved at få tidligt fri så kun kunne være med til at feste. Finn spurgte hende med det samme om hun ville danse og de har været gemt væk i havet af mennesker nedenunder lige siden. Jeg vidste at der foregik noget mellem dem. Poppy og jeg har haft et vædemål kørende omkring dem i flere uger nu. Jeg kan ikke vente til at kaste det i ansigtet på hende, at jeg havde ret med hensyn til dem. Både hende og Niall har ikke været til at finde den sidste halve time, lige siden hun gik for at gå på 'toilettet' og spurgte ham om at følge hende derhen. I begyndelsen af aftenen ville han have været alt for bange til at gøre det, men efter et par drinks, var han mere end villig til at følge hende.

Freya fandt ikke bare en, men to rige gentlemens som har haft hendes opmærksomhed hele aftenen. De er lige nu i deres egen private afdeling i det modsatte hjørne af os. Jeg kan se hende svømme i opmærksomheden helt herovre fra. Jeg hang ud sammen med dem, men besluttede mig for at gå, da de begyndte at diskutere hvem der havde det største private fly.

Jeg er nu tilbage i vores egen sektion, sammen med Parker som har fulgt efter mig hele aftenen som en lille fortabt hundehvalp. Han har opført sig virkelig underligt. Han sidder tættere end han behøver. Han ligger konstant sin arm over mine skuldre, hvilket jeg hurtigt trækker mig væk fra. Jeg elsker Parker, men kun som venner. Og det her med at behandle mig som om jeg er hans kæreste, er bare ikke i orden. Han ved, at jeg ikke er interesseret, vi har snakket om det før.

Harry virker som om han kender alle der er til stede. Hele aften er den ene person efter den anden kommet op til ham og de får ham altid overtalt til at møde deres venner. Jeg kan se, at han ikke har lyst, men han er alt for høflig til at sige nej til dem. Jeg tager ham konstant i at kigge på mig mens han snakker og det gør Parker også, det er nemlig på de tidspunkter han ligger armen om mine skuldre. Jeg ved, at Harry har det dårligt med det, hver gang han kommer tilbage til bordet begynder han at undskylde, men bliver derefter afbrudt af den næste person der kommer for at sige hej. Jeg har næsten ikke snakket med ham hele aftenen.

Parker stemme tiltrækker endnu en gang min opmærksomhed væk fra Harry, om i øjeblikket befinder sig i den anden ende af lokalet. "Vil du med ud og danse?"

"Nej tak Parker, jeg har det fint her."

"Ej, kom nu Ana, du ser ud til at kede dig mega meget."

"Nej, jeg har det fint."

Parker sukker. "Jeg ved, at du er irriteret på mig, over hvordan jeg har opført mig i aften og det er jeg ked af. Du kan virkelig ikke bliver sur på en fyr for at være lidt jaloux."

Jeg kan ikke lade vær med at rulle med øjnene af ham.

"Hør her Ava, jeg er ked af det. Det er jeg virkelig. Jeg vil gerne indrømme, at jeg har fået en lille smule for meget at drikke. Det kommer ikke til at ske igen. Please, tilgiv mig Ava." beder han. Jeg kan ikke lade vær med at tilgive ham. Jeg ved, at han ikke ville opføre sig sådan her med vilje.

Almost Lover (Danish/Dansk)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang