Kapitel 12: Lørdags tømmermænd

1.3K 68 4
                                    

Avas synsvinkel 

Tømmermændene slår mig nærmest i hoved, i det øjeblik jeg åbner mine øjne. Mit hoved er ved at dræbe mig og jeg har det virkelig skidt. Hvorfor drak jeg så meget? Jeg sværger, at jeg aldrig gør det igen. Et løfte jeg har brudt alt for mange gange.

Jeg sukker, ruller om på siden og bander af lyset, som kommer ind ad mit vindue.

Først nu husker jeg hvad der skete i går aftes og jeg sætter mig mede et sæt op i sengen. Alt for hurtigt. Jeg når kun lige ud på toilettet, inden jeg tømmer min mave for dens indhold mere end en gang. Jeg er ikke sikker på, om det er effekten fra alkoholen eller minderne fra i går, der gør mig så dårlig, siden begge dele får bræk til at strømme op i halsen på mig.

Efter jeg har renset min mund og børstet mine tænder, finder jeg to panodiler i skabet og går ned mod køkkenet. Min mund åbner sig i chok, da jeg ser en halv nøgen Niall sidde på en af mine barstole.

"Hey babe, jeg har spist det sidste af dine cornflakes, jeg håber ikke det gør no-" Da det går op for ham, at det er mig der er kommet ind i lokalet og ikke Poppy, begynder Niall at hoste med munden fuld af morgenmad, vælter ned fra stolen og lander på gulvet.

Jeg kan ikke lade vær med at bryde sammen af grin, da den stakkels dreng febrilsk prøver at rejse sig fra gulvet.

"Oh gud Ava! Det er jeg virkelig ked af! Jeg vidste ikke, at du var her! Vi troede, at du var taget med Harry hjem i går!"

"Hvad!? Nej, han kom her."

"Oh my god Ava! Er han inde i din seng lige nu!?" råber Poppy spændt bag mig, hvilket får mig til at oppe en meter op i luften.

"Nej! Jeg mente, at han fulgte mig hjem. Han satte mig bare af."

Smilet på Poppy's ansigt bliver hurtigt erstattet af en skulen. "Ava er du gal!? Du havde Harry Styles i vores lejlighed, ALENE, og I lavede ikke noget!? Please fortæl mig, at I i det mindste kyssede!"

Jeg siger ikke noget velvidende, at hvad jeg har at sige, kun vil gøre hendes reaktion værre.

"Ugh!" sukker Poppy og hiver i enderne af sit hår. "Det er virkelig din største fejltagelse i dit liv Ava. Seriøst, du har gjort den kvindelige befolkning en tjeneste, ved ikke at tage den mand med i seng!"

"Poppy please! Kan vi ikke nok lade vær med at snakke om det, når ham der er her?" Jeg peger på Niall, som ser halvt bange ud og halvt klar til at trække en stol hen og finde nogle popcorn til det show, vi er i gang med at give ham.

"Du skal ikke bringe ham ind i det Ava." sukker Poppy. "Du kan ikke blive ved med at onanerer for evigt."

"Poppy!" Jeg kan mærke varmen strømme op i mine kinder, flovheden tydelig i min tone.

"Ummm, jeg tror, at jeg går nu. Jeg har en... jeg skal møde nogle venner til frokost!" Niall vælter over sine ord, mens han samler sit tøj op fra stue gulvet.

"Niall få din veltrænede røv tilbage på mit værelse, jeg er ikke færdig med dig endnu." kommanderer Poppy.

Han går hurtigt ned af gangen mod hendes værelse. Mere af frygt end af vilje.

"Poppy, jeg kan ikke tro dig! Han kunne nemt fortælle det til Harry!" hviske-råber jeg til hende, bange for, at Niall stadig kan høre os.

"Fortælle ham hvad? Hvor meget du har brug for et ordentligt knald? Godt! Harry kan tydeligvis lide dig, det kan måske give ham nosserne til at få hans røv herover og tage hvad han har lyst til at tage." hvisker Poppy, heldigvis, tilbage til mig. "Jeg ved du også vil have ham, om du vil indrømme det eller ej!"

Almost Lover (Danish/Dansk)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin