Kapitel 64: Følelsesladet

1.1K 73 7
                                    

Avas synsvinkel 

Lidt over tolv timer senere stiger vi af flyet i Schiphol, den internationale lufthavn i Amsterdam. Jeg besluttede mig for at sidde på første klasse på vejen hertil, så jeg kunne være udhvilet og ikke ved at falde forover af mangel på søvn.

I det sekund vi går ud af gaten, bliver vi omringet af en gruppe af teenagepiger. En eller anden må have fundet ud af, at Harry og jeg var på flyet og skrevet om det på nettet.

Jeg træder tilbage og gør plads til, at pigerne kan få et billede sammen med ham.

"Oh my god, hvordan er det at date ham!?" hviner en høj pige ved siden af mig, som står og savler over Harry. Jeg kan ikke bebrejde hende. Han ser fantastisk ud i dag. Han har en sort t-shirt og flænsede, sorte jeans på. En bandana holder hans hår tilbage og han har sine Ray Bans på. Ugh, nu savler jeg også.

"Uhhh, vi er bare venner." smiler jeg til hende.

"Ja og Zayns kæbe kan ikke skære i glas." Hun ruller med sine øjne af mig.

Jeg griner af hendes kommentar. Nogle gange kan det være lidt for meget at skulle håndtere drengenes vilde fans, men de fleste af dem er virkelig seje. Og jeg elsker hvor godt drengene behandler dem.

Jeg tager en tår af den red bull, jeg har i hånden, da en lavere pige vender sig mod mig.

"Hvor stor er han i virkeligheden?!"

Jeg får energidrikken galt i halsen og spytter den ud på gulvet foran mig. Harry kigger over på mig med et bekymrende glimt i øjet og jeg er sikker på, at mine kinder er ildrøde. Pigerne griner, da jeg tørrer mig om munden og ryster på hovedet af dem.

Harry kommer over til os og ligger sin hånd på min ryg, "Er du okay skat?"

"Oh hun har det fint," siger den lave pige, "Hun var bare ved at fortælle os, hvor fantastisk det er at være din kæreste."

"Virkelig!?" Han kigger ned på mig med et kæmpe smil på sine læber. Jeg får ikke en chance for at sige noget, før han med sin frie hånd trækker mig ind mod ham og presser sine læber mod mine.

"Oh my god, jeg vidste det!!" Flere piger gisper og begynder at skrige.

Harry trækker sig væk fra mig, han smiler stadig. Et forvirret udtryk breder sig på hans ansigt, da han ser det chokerede udtryk på mit.

"Ava, som svar på mit tidligere spørgsmål..." Den lave pige smiler smørret til mig.

"Jeg går ud og finder en taxa." udbryder jeg, vender mig hurtigt om og går ud af dørene til lufthavnen.

Nå, der røg planen om at holde os hemmelige lige nu, tænker jeg, da jeg går udenfor og kaster min hånd op i luften, for at få en taxas opmærksomhed. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg havde tænkt mig, at vi ville være i stand til at holde det hemmeligt. Harrys fans er ligesom detektiver. Intet ryger går forbi deres næser. Og nu kommer der til at være billeder som beviser. Jeg kunne se, at flere blitz gik af, da han kyssede mig. Og der er ingen tvivl om, at der er allerede er blevet uploadet en film på nettet af det hele.

Jeg sukker, da en taxa kører op til kantstenen. Chaufføren hopper ud, åbner bagagerummet, tager mine tasker og ligger dem ned i bagagerummet. Jeg siger til ham, at vi skal vente på en person mere, mens jeg sætter mig ind på bagsædet. Et par minutter senere hører jeg en taske blive smidt ind i bagagerummet, før døren bliver smækket i. Harry åbner bagdøren og sætter sig ind ved siden af mig.

"Vi skal til Andaz." siger Harry til chaufføren.

Jeg kigger over på Harry og ser ham smile smørret til mig, "Så jeg gætter på, at I ikke snakkede om, hvor fantastisk det er at være min kæreste."

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now