Kapitel 63: Ejendomme, aktier og trusler

1K 72 7
                                    

Avas synsvinkel 

Advokaten rømmer sig, inden han kigger op på os, "Okay... Først vil jeg læse de velgørenheds organisationer op, som Katherine ønskede at give penge til, når hun døde."

Jeg hører min far sukke og jeg ryster på hovedet af ham.

"Hun ønsker at donere en million dollars til hver af de følgende organisationer... Association to Benefit Children, Childrens' Aid Society, Safe Space, Art Start...."

Han nævner femten forskellige organisationer, alle sammen nogen, som min farmor har været involveret i. Selv når hun er død, er hun person der giver ud.

"Og nu til hendes ejendomme og aktier..."

Udtrykket på mine forældre ansigter gør mig dårlig. De savler bogstavelig talt over, at de har mulighed for at få fat i penge.

"Til hendes barnebarn Ava McCain..."

"Vent, hvad?" afbryder jeg ham.

"Du fik dit navn ændret sidste år, gjorde du ikke?"

"Jo, men jeg..."

"Katherine fik hendes testamente ændret, da du ændrede dit navn."

Jeg kan mærke tårrene presse sig på i mine øjne, da det går op for mig, at hun vidste det. Harry giver min hånd et klem, da jeg ryster på hovedet. Jeg kan ikke begribe, at hun vidste det.

"Nå, kom så videre!" snerrer min far.

"Som jeg var ved at sige... Til hendes barnebarn Ava McCain efterlader hun sig en penthouse lejlighed på Manhattan, New York; villaen i Sydfrankrig; Et hjem i Los Angeles, California; og alle ejendele på eller omkring hver ejendom."

"Og hvad med hendes aktier og penge?" Min mor læner sig fremover, tydeligt irriteret over, hvad jeg har fået indtil videre.

"Hun har for nyligt solgt sine aktier og fået penge ud af det." svarer advokaten.

"Okay så, hvad med pengene!?" presser hun ham.

Han nikker, før han ligger det sidste papir ned foran ham, "Til hendes barnebarn Ava McCain efterlader hun en sum på et hundrede og to millioner dollars."

Jeg begynder at hoste, mens min far hamre sin hånd ned i bordet, "Er der så overhovedet noget tilbage?!"

"Ja sir." Advokaten synker, da han far stirrer på ham, "Til hendes søn Robert Worthington efterlader hun en sum på femoghalvtreds dollars og tooghalvtreds cent."

Harry kan ikke holde sin latter tilbage, da min mor gisper og min far kaster sin telefon gennem lokalet.

"Hvorfor helvede ville hun efterlade femoghalvtreds dollars og tooghalvtreds cent til mig!?" råber han, hvilket får mig til at vige tilbage.

"Der er en note, som hun har lagt sammen med pengene. Den siger, at det er den sum, som hun skyldte dig, efter hun havde glemt sin checkbog derhjemme en aften."

Min far rejser sig, tager sin stol op i sine hænder og kaster den ind i væggen.

"Du kommer til at betale for det her!" Han peger på mig.

"Jeg har intet med det her at gøre!" forsvarer jeg mig selv. Det er ikke min skyld, at han har været en total idiot overfor sin mor hele sit liv.

"Så giv dem til os." Min mor kigger bedende på mig.

"Du har ikke brug for dem Kelsey, du har ham." Hun peger på Harry, "Han kan tage sig af dig, men vi har brug for pengene."

"Jeg har ikke brug for, at nogen skal tage sig af mig, jeg har penge nok selv mor." Jeg skuler af hende. Hvis hun bare vidste hvor mange. Min bedstefar var et geni når det kom til aktiemarkedet, så hvad end han købte, købte jeg også. Og det han solgte, solgte jeg også.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now