Kapitel 78: Skrive under, shoppe og sukke

1.1K 69 8
                                    

Avas synsvinkel 

"Vågn op, vågn op!"

Jeg knurrer. Jeg ved, at jeg ikke har fået mere end et par timers søvn og mit krop kan mærke det.

"Ava McCain, få din veltrænede røv ud af den seng!"

Mine øjne åbner sig med det samme, da det går op for mig, at det ikke er Harrys stemme, jeg hører.

"Poppy!" udbryder jeg, springer op og overfalder hende.

"Det tolker jeg, som at du har savnet mig og at jeg er den bedste veninde en pige kunne ønske sig!" griner hun og krammer mig.

"Stadig beskeden, ser jeg." Jeg smiler til hende. Jeg er glad for at se min bedste veninde igen. At gå fra at bo sammen med hende, til kun at se hende en gang om måneden, er noget af en omvæltning.

"Og please! Jeg ved, at du kan lide min frækhed!" Hun smiler til mig og holder mig ud i strakte arme, "Så vi er okay? Du elsker mig stadig og det hele?"

"Ja Poppy." Jeg har allerede tilgivet hende, men tanken er stadig i mit baghoved. Men lige nu foregår der så mange andre ting i mit liv, så jeg vil ikke lade den episode have en større effekt på vores forhold, end det allerede har haft. Jeg har brug for min Poppy.

"Fedt."

"Hvor er Harry?" spørger jeg.

"Oh, mener du den lækre, britiske mand, der lukkede mig ind? Sagde han skulle ud og hente noget. Han åbnede døren uden noget på overkroppen og jeg bliver nød til at sige Ava... Godt gået! Den fyr er ret veltrænet! Helt sikker den seks måneders tørke værd, er jeg sikker på!"

"Poppy please!" Jeg ryster på hovedet af hende. Jeg havde næsten glemt, hvor sex fikseret den kvinde er.

"Så jeg kan se, at Niall havde ret..." Hun ignorer min kommentar, "Ud fra de suge mærker, du har på halsen, afbrød han noget ret hedt i går aftes."

"Så du har allerede set Niall?" spørger jeg og prøver at skifte emnet.

"Selvfølgelig søde! Jeg har brugt de sidste to timer på at minde drengen om, at jeg er værd at vente på." Hun blinker til mig.

"Du har intet filter."

"Et filter er kedeligt, men de to sidste timer har været sjove!" griner hun, "Få nu noget tøj på, vi skal ud og købe kjoler og jeg har Nialls kreditkort, som skal bruges."

"Nialls kreditkort?"

"Ja. Hvis han insisterer på, at jeg skal komme til det her, så er det mindste han kan gøre for mig at købe en kjole til mig! Jeg tror ikke, at en af mine gå-i-byen-kjoler ville passe ind til sådan et arrangement."

"Det er jeg bange for, at den ikke ville."

"Så lad os komme af sted! Jeg kender et par steder, som vi skal tjekke ud!" Hun skubber mig mod badeværelset og jeg bruger ikke særlig lang tid på at finde noget tøj og tage det på. Jeg beslutter mig for nogle brune shorts, en oversize, hvid, spaghetti-stop tank top, nogle simple smykker og et par sandaler. Jeg reder mit hår og lader det falde i naturlige krøller ned over mine skuldre. Jeg putter en lille smule farve på mine kinder og læber og så er jeg ellers klar til at tage af sted.

Jeg går ud af badeværelset og finder en grinede Harry og Poppy. Han ligner sit normale, vidunderlige jeg i sorte jeans og en sort t-shirt.

"Morgen skat." smiler Harry fra skrivebordet han sidder bag ved og giver tegn til, at jeg skal komme over til ham.

"Jeg vidste ikke, at du kunne stå så tidligt op." griner jeg, da jeg går over til ham. Han trækker mig ned og sidde på hans skød og slår sine arme om mig.

Almost Lover (Danish/Dansk)Where stories live. Discover now