part 36

4.7K 142 33
                                    

/Julia/

Ik word de volgende ochtend in Mika's armen wakker. Glimachend terug denkend aan gisteravond bevrijd ik me uit zijn armen en wandel naar mijn kast waar ik een schone slip uithaal. Deze trek ik samen met Mika's shirt van gisteren aan en druk een kus op zijn voorhoofd.

Langzaam wandel ik naar beneden waar ik op de klok kijk. Het is nog maar tien uur, we hebben dus alle tijd. Ik pak een koekenpan uit een kastje onder mij en zet deze op het fornuis. Uit de koelkast pak ik de vloeibare boter en een paar eieren. Ik gooi wat boter in de pan en wacht tot deze een beetje gesmolten is. Dan gooi ik er een ei in stuk, de eierschil in de vuilnisbak. Als ik het eerste eitje net op een bord gooi voel ik twee armen om mijn middel en een hoofd in mijn nek. "Goedemorgen schatje" mompelt hij. "Goedemorgen". Onderstussen gooi ik nog een eitje stuk in de pan.

"Kun je even nog een bordje pakken?" Vraag ik aan Mika, die zijn armen nog steeds rond mijn middel heeft gekruld. Ik voel even geen armen meer om me heen en een moment later staat er een bordje naast het fornuis. Mika legt ook op ieder bord een sneetje geroosterd brood, wat ik al in de broodrooster had gedaan. Ik leg het eitje op het bord en draai het fornuis uit.

Mika pakt beide bordjes en zet ze op tafel, waar hij kennelijk ook al een vork en mes had neergelegd. "Eet smakelijk Juul" zegt Mika voor hij zijn vork en mes in zijn eitje steekt. "Jij ook" ook ik steek mijn mes en vork in het eitje en al snel hebben we allebei ons ontbijt op. "Wil je ook wat te drinken?" Vraag ik als ik naar de koelkast wandel. "Ik hoef niks hoor, maar dat shirt staat je wel echt sexy" zegt hij. "Dankje, hij staat jou alleen beter" grinnik ik en schenk voor mezelf een glas melk vol.

"Dat ziet er zo verkeerd uit hé" grijnst Mika als ik mijn glas leeg heb. Hij wijst naar mijn melksnor. "Fuck" kreunt hij als ik de melk van mijn bovenlip aflik. Dan snap ik hem pas. "Ieuw Mika!" Roep ik en sla hem tegen zijn borst. Hij lacht om mijn niets uithalende actie en grijpt me vast bij mijn heupen. Mika drukt zijn lippen op de mijne maar laat me te snel al weer los. Ik zet de gebruikte spullen in de vaatwasser en loop dan de trap op. Aan de zware voetstappen te horen loopt Mika achter me aan. "Gaan we samen douchen?" Vraagt Mika waarop ik knik "Is goed". Samen lopen we de badkamer in waar ik Mika's shirt en mijn slip uittrek. Ik ga onder de douche staan en wacht totdat Mika er ook is.

Al snel voel ik zijn grote, gespierde armen om me heen. "Mag ik je haar wassen?" Mompelt Mika tegen mijn hals en laat er een kusje achter. "Ga je gang" antwoord ik zacht en pak mijn shampoo uit het rekje. Mika pakt de shampoo uit mijn handen en doet wat op zijn hand. Hij masseert de shampoo in mijn haar en ik sluit mijn ogen genietend. "Wil jij ook mijn haar wassen?" Vraagt Mika zacht als hij mijn haar uitspoelt. Ik knik, pak Milans shampoo uit het rekje en doe er wat van op mijn hand. Ik draai me om naar Mika en begin de shampoo in zijn haar te masseren. Mika maakt een paar genietende geluidjes, zijn ogen sluitend.

Ik spoel zijn haar uit. Mika trekt mij dicht tegen zich aan. "Ik hou van je" mompelt hij zacht in mijn haar. "Ik ook van jou schatje" fluister ik terug en druk een kusje op zijn wang.

"Julia? Mika? Waar zijn jullie!?" Geschreeuw van beneden haalt ons uit ons moment. Er komen voetstappen naar boven en er wordt op de badkamerdeur geklopt. "Julia, ben jij daar?" Vraagt, zo te horen, Milan. Ik leg mijn wijsvinger op mijn lippen en sein zo dat Mika zijn mond moet houden. Als Mika knikt antwoord ik op Milan. "Ja ik ben hier, wat is er?" Vraag ik aan mijn broer, die aan de andere kant van de deur staat. "Kun je opschieten. Ik zou ook graag willen?" Vraagt Milan geïrriteerd. "Ja is goed. Waarom ben je zo boos?" Vraag ik en voel dat Mika een kusje in mijn nek drukt. Ik kan een kreun niet onderdrukken. "Uhm Julia... wat ben je aan het doen daar?" Vraagt Milan twijfelend. "Mika!" Schreeuw ik verontwaardigd als zijn hand naar mijn borst rijkt. "Pap! Mam! Julia douchet met Mika!" Schreeuwt Milan naar beneden en ik hoor mijn moeder een gilletje slaken. "Julia als jij beneden komt heb jij grote problemen!" Gilt mijn moeder en ik hoor mijn vader zachtjes lachen. "Oh god" mompel ik. Mika kijkt me lachend aan.

The badboy got it (Herschrijven)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt