part 34

4.3K 146 48
                                    

/Julia/

"Pap, kom jij me na het vierde ophalen?" Vraag ik aan mijn vader voordat ik een hap neem van mijn brood. Mijn vader kijkt op van zijn krant en knikt. "Oke, dan zie ik je dan" ik loop naar de hal waar ik op de trap ga zitten en mijn schoenen aantrek.

Als ik mijn jas aan heb gaat de deurbel. Ik open de deur waarna ik Mika knuffel, hij drukt zijn lippen op de mijne. "Hey princess" ik begroet hem terug en pak mijn tas van de grond. We lopen hand in hand naar zijn auto waar Jake en Wesley al in zitten. Als ze mij zien stappen ze uit en komen op me af. "Hey Juul" Jake is de eerste van de twee die me knuffelt. "Staat je wel mooi hoor" zegt hij met een glimlach waarop ik terug lach, "dankje". "Hey Wes" ook van hem krijg ik een knuffel en ook hij complimenteert mijn haar. We stappen alle vier in en Jake rijdt ons naar school. Mika en ik op de achterbank, Jake achter het stuur en Wesley op de bijrijdersstoel.

Als Jake parkeert op de parkeerplaats van school stap ik meteen uit. Als ik net mijn tas ook uit de auto heb gepakt voel ik al twee armen om me heen. "Je bent er weer!" Roept Melanie vrolijk en is zo te zien niet van plan me los te laten.

Nina duwt haar aan de kant om mij ook te kunnen omhelzen. Als ik uiteindelijk van iedereen een knuffel heb gehad gaan we naar binnen waarna we naar het goede lokaal gaan.

Het eerste uur is mentoruur, een uur waarbij je zelf plekken mag kiezen. Mika komt naast me zitten op de achterste rij. Jake en Wesley komen voor ons zitten. "Goedemorge- oh hey Julia, ben je er weer?" Vraagt de docent vrolijk als hij mij achteraan ziet zitten. "Nee lijkt alleen maar zo" mompelt Mika, die onze mentor duidelijk niet mag. Grinnikend om Mika's gedrag knik ik met mijn hoofd. "Ja meneer, ik ben er weer" zeg ik met een glimlach. Hij glimlacht tevreden en richt zich dan tot de klas. Na een best wel saai mentoruur, waarin iedereen mij vragen stelde, hebben we nu wiskunde.

Ook die les gaat redelijk snel voorbij en voor ik het weet hebben we alweer pauze. We zitten met zijn alle aan een tafel ergens in de aula een beetje te praten en te lachen als we een nogal bekend gezicht langs zien lopen. Mady kijkt mij vooral arrogant aan en loopt dan samen met Chantal door. "Wow arrogantie" Melanie slaakt een diepe zucht als ze dat heeft gezegt. Mady, Chantal en hun aanhang gaan aan een tafel iets verderop zitten. Ik hoor en zie ze gewoon naar mijn hoofd wijzen en er over praten. Onzeker voel ik aan mijn hoofd, waar nog maar een paar korte haren opzitten. Ik trek de capuchon van mijn trui over mijn hoofd en leg mijn hoofd in mijn handen. "Hey schatje, wat is er?" Vraagt Mika, die mijn hoofd uit mijn handen tilt. "Ik word aangestaard" komt er zacht uit mijn keel en kijk weer naar beneden. "Dan doen ze dat omdat je prachtig bent, zelfs zonder haar" hij tilt mijn kin op door zijn wijsvinger en duim eronder te leggen. Hij zet mijn capuchon weer af en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Je bent echt te lief" mompel ik als hij een kus op mijn wang drukt. Ik hou zo veel van deze jongen. "Couplegoals" zucht Melanie en staart dromerig voor zich uit. Wesley kijkt haar verliefd aan.

O ja, helemaal vergeten. Melanie en Wesley zijn nu soort van bij elkaar. Ze hebben de afgelopen tijd meerdere dates gehad en groeien ook steeds meer naar elkaar. Melanie heeft me daar dan ook uitgebreid over verteld als ze langskwam. Mika drukt nog een kus op mijn wang en net op dat moment gaat de bel weer. "Op naar nog twee uurtjes school" zucht ik en druk mezelf omhoog uit de stoel waar ik op zat. Mika staat ook op en pakt mijn hand vast als we richting het juiste lokaal wandelen. Biologie, een les waar ik wél naast Mika zit. Net als we gaan zitten komt de docente binnen. "Ah Julia, wat leuk dat jij er ook weer bent!" Het was volgens mij lief bedoelt, maar je kon het sarcasme toch echt wel horen. Mika grinnikt zacht naast me, wat hem een klap tegen zijn achterhoofd oplevert. Hij port me in mijn zij waardoor er een soort piep uit mijn mond komt en ik een spastische beweging maak. Nu begint Mika echt te lachen en kan ik ook een klein lachje niet onderdrukken. "Kunnen we daar achter ook even stil zijn?" Vraagt mevrouw de Jong, die zo te zien al begonnen was met de uitleg. "Ja, huur lekker een kamer!" Roept Jake lachend waarop ik mijn middelvinger naar hem opsteek. Mevrouw de Jong schudt nog even met haar hoofd en draait zich dan weer om naar het bord. Ze gaat gewoon verder waar ze gebleven was en al snel is het lesuur voorbij en moeten we naar rekenen. "Dan zit ik aan de andere kant van het lokaal" Mika trekt een pruillip waarop ik hem weer lachend aankijk, daar kan ik ondertussen tegen. "Dat is kut voor je" antwoord ik droog en loop dan het lokaal binnen, waar de docent me vrolijk, maar toch verbaasd welkom heet.

Mika zit ergens achteraan aan de andere kant van de klas met Wesley en ik ergens vooraan met Melanie. Ik heb mijn telefoon al meerdere keren horen en voelen trillen in mijn zak en heb zo'n vaag vermoeden dat dat door Mika komt. Als de docent even het lokaal uitloopt om nakijkboekjes te gaan halen, haal ik mijn telefoon uit mijn zak. "Serieus Mika?" Roep ik door de klas waardoor er vele opschrikken. "Wat?" Vraagt hij onschuldig waarop ik met mijn ogen rol. "Sukkel". "Hou ook van jou hoor!" Roept hij en ik blaas een kushandje terug. Als ik mijn telefoon net in mijn zak heb zitten komt de docent binnen. Nou kan ik toch niks nakijken, dus werk ik maar door aan het huiswerk wat we op gaan krijgen.

"Ik ga je missen, princess" de bel ging net en ik sta nu in Mika's armen. "Ik jou ook hoor schatje" antwoord ik in zijn schouder en niet veel later laat hij me los. Mika pakt mijn hand en samen lopen we naar de parkeerplaats. Hij drukt zijn lippen op de mijne en zoent me teder. "Dag schatje, veel plezier nog op school hé" zeg ik met een knipoog waarop Mika zijn tong uitsteekt. "Dag princess, tot morgen!" Roept hij me nog na als ik richting de auto van mijn vader begin te wandelen. "Hey pap" zeg ik met een gaap als ik het portier open trek. "Hey lieverd, was het een beetje leuk?" "Ja, het was heel gezellig" antwoord ik en klik mijn gordel vast. "Mooizo" mijn vader start de auto en rijdt de parkeerplaats af.

"Ga nog maar even naar bed, zal je goed doen" mij vader drukt nog een kus op mijn hoofd en loopt dan weer weg. Al gapend strompel ik de trap op en mijn kamer in. Ik laat me op mijn bed vallen en trek de lakens over me heen. Na nog een lange gaap laat ik mijn hoofd op mijn kussen vallen en droom ik weg.

-

Hey! Ben ik weer

Ik ben zaterdag jaaaariigggg!!

En ik heb mn kleine teen gebroken... bruuuhh... ik ga dood van de pijn😥

Nou doeeeiii

The badboy got it (Herschrijven)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin