part 22

6.6K 188 52
                                    

/Mika/

Het was een hele gezellige dag. Ik heb mijn oude vakantievrienden weer gezien. Dat was zeker lang geleden. Julia zag er prachtig uit in die bikini. En die onheilspellende blik in haar ogen toen ik haar vastpakte. Ze ligt daar zo vredig te slapen op ons kingsizebed. Ze slaapt niet echt bepaald rustig. Ze rolt nog wel eens de andere kant op. Afgelopen nacht heeft ze me ook een paar keer raak geslagen. Als ik gaap merk ik pas dat ik aan het staren was. Ik schud mijn hoofd en loop naar de kleine badkamer. Als ik mijn tanden heb gepoetst loop ik terug naar de slaapkamer. Ik trek snel mijn shirt en broek uit en kruip onder de dekens naast Julia.

-------

De eerste aflevering dans je de dans waardoor ze je gescout hebben. We hebben die dan ook geoefend, dinsdag en donderdag. Nu is het vrijdag ochtend en probeer ik Julia wakker te krijgen.

"Julia, word wakker!"
"Neehee, ik wil niet naar school"
"Wil je dan maar niet naar Disneyland gaan?" Vraag ik dan maar. Ze vliegt omhoog en omdat ik boven haar hing, geeft ze me een kopstoot. "Auw..." kreunt ze en wrijft over haar voorhoofd. Ik doe hetzelfde, want ja, ze gaf me een kopstoot.

"Gaat het?" Vraag ik haar en ze knikt. Ze stapt uit het bed maar heeft niet door dat haar pyjama shirtje een beetje omhoog is gekropen. Ze heeft een strakke buik, maar niet zo een dat je gelijk denkt dat ze te dun is. "Je staart" merkt ze op. Ik lijk uit mijn trans te ontwaken en kijk haar aan. "Tja moet je je shirt maar naar beneden houden" fluister ik in haar oor en ze rilt bij mijn gefluister. Ze trekt snel haar shirtje naar beneden terwijl ze haar rode wangen achter haar haar probeert te verbergen.

Het ziet er schattig uit. Mijn gedachtes maken me echt gek, badboys gebruiken het woord schattig niet.

Julia loopt naar de badkamer en draait deze op slot. Ik kleed mezelf snel om en net als ik klaar ben komt ze de kamer in.

/Julia/

Ik probeer mijn rode wangen achter mijn haar te verbergen. Niet dat het echt lukt, maar ja, kon het altijd proberen. Ik trek mijn shirtje een stukje naar beneden en haar dan snel een setje kleren uit de kast.

Ik loop de badkamer in en doe de deur op slot. Gewoon voor de zekerheid. Mika hoeft niet zomaar binnen te kunnen komen. Ik trek snel het setje kleren aan en kijk in de spiegel. Snel breng ik een laagje make-up aan.

Ik kijk nog een laatste keer in de spiegel en knik naar mezelf als goedkeuring. Terug in de slaapkamer doet Mika net zijn broek dicht. Ik zoek mijn schoenen en trek die dan snel aan.

"Gaan we?" Vraag ik vrolijk terwijl ik op en neer begin te springen. Mika moet lachen om mijn kinderlijke gedrag en wenkt dan dat ik moet komen. We lopen naar de lift en wachten tot die er is. Ik druk op het knopje en de lift gaat naar beneden. In het restaurantje eten we allebei wat en vertrekken dan naar buiten. Mika had een auto gehuurd, dan konden we ons zelf overal naar toe brengen.

"Stap maar in" Mika houdt de auto deur open. Als ik in gestapt ben sluit hij mijn deur en stapt aan de andere kant in. Hij begint te rijden en ik merk dat ik nog best moe ben. Al snel val ik dan ook in slaap.

"Juul, wakker worden" hoor ik de stem van Mika. Hij schudt wat aan mijn schouders en ik open mijn ogen. Mika wijst uit het raam waardoor ik mijn hoofd die kant op draai. Het prachtige kasteel van Disneyworld komt in beeld. Ik kijk er met grote ogen naar. Dit is altijd al een grote droom van mij geweest. "Ein-de-lijk!" Schreeuw ik vrolijk door de auto. Mika lacht weer en ik kijk weer uit het raam. Eindelijk ben ik hier. Mika rijdt een grote parkeerplaats op en parkeert zo ver mogelijk vooraan. Als hij uitstapt snelt hij naar de bijrijderskant om mijn deur te openen. Hij opent de deur dan ook als een echte gentleman. Ik stap uit en Mika haalt onze rugzakken uit de kofferbak. We doen allebei onze rugzak op onze rug en beginnen naar de ingang te lopen.

The badboy got it (Herschrijven)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora