part 27

5.6K 194 13
                                    

/Julia/

Ik word weer wakker in Mika's armen. Het is de laatste dinsdag hier. Jammer genoeg. Voor de laatste show, de finale, moeten de drie overige koppels twee dansen instuderen in plaats van een. Er is ook nog een soort gezamelijke dans, dat is de eerste dans van de show. Dan danst iedereen samen. Wij zijn nog over, samen met het koppel uit Spanje en die uit Engeland.

Mika opent zijn ogen en kijkt me aan. "Goedemorgen princess" zegt hij met een schorre ochtendstem. "Goedemorgen" zeg ik en druk een kus op zijn lippen. We staan allebei op uit het bed en kleden ons aan. Na het ontbijt kijken we wat tv en al snel kunnen we lunchen. Als dat gedaan is gaan we richting de studio, we moeten de eerste dans gaan instuderen.

Mika houdt de autodeur voor me open en ik stap uit. We lopen hand in hand naar binnen. "Ah, jullie zijn er!" Roept de choreograaf vrolijk als we binnen zijn.

"We gaan jullie veranderen in een levensechte Barbie en Ken!" Roept hij enthousiast en ik lach. "Het wordt een fast hip-hop, dus hebben we genoeg om aan te werken. We moeten de dans vandaag eigenlijk zo goed als afhebben, jullie moeten donderdag ook nog een andere dans aanleren" zegt hij en we knikken. We beginnen te oefenen en al snel heb ik hem wel onder de knie. Mika zo te zien ook en Steve -de choreograaf- gaat nog even iets halen wat we nodig hebben dan. Hij komt terug met een reallife barbie doos. Alleen dan een hele grote. "Mika, hierin zal jij de dans starten" zegt hij en ik lach. Er staat namelijk in het groot Be gay for a day op. Ik begin keihard te lachen en Mika kan er gelukkig ook om lachen.

Het was wel weer een leuke middag, we hebben goed geoefend en zitten nu al weer in de auto terug naar het hotel.

"Mika, ik ga nog even douchen, ik zweet" zeg ik als we terug komen van het restaurant. We waren eerst nog wat gaan eten. "Is goed schat, ik ga wel na jou" roept hij terug en ik loop de badkamer in met schone lingerie en kleding. Als ik al mijn kleding uit heb en onder de douche wil stappen struikel ik over iets en beland met mijn tanden op de badrand. "Auw.." ik kerm van de pijn en probeer op te staan. Het lukt niet dus ga ik over op plan B. "MIKA KOM NAAR DE BADKAMER, IK BEN GEVALLEN!" Schreeuw ik en al snel stormt Mika de badkamer in. Als hij ziet dat ik naakt op de badkamervloer lig draait hij snel zijn hoofd weg. Snel trek ik mijn ondergoed aan en zeg dat hij weer kan kijken. Hij kijkt en schrikt kennelijk ergens van. "Juul, je neus bloed weer" zegt hij bezorgd en pakt weer een washandje. Hij maakt het ding nat en drukt hem tegen mijn neus. "Wat gebeurde er?" Vraagt hij en hurkt voor me neer. "Ik struikelde over iets, toen ik naar de douche liep, en viel op mijn tanden" zeg ik en probeer een beetje recht te gaan zitten. "Waar doet het pijn?" Vraagt hij als mijn neus niet meer bloed.

Ik wijs naar mijn tanden en Mika knikt. Hij maakt voorzichtig mijn mond open en draait een beetje met mijn hoofd zodat hij kan kijken. "Ik zie het probleem denk ik al. Er zit een melktand, voor je goede tand. Die heeft de klap opgevangen en staat nu hartstikke scheef. We zullen toch echt naar een tandarts moeten" zegt Mika en ik sluit mijn mond weer. "Oke, maar hoe ga je hier én rond deze tijd nog een tandarts vinden?" Vraag ik hem en frons. "Mijn zusje is vorig jaar gevallen bij het zwembad, ze hebben een tandje moeten trekken. Ze hebben ook een noodtandarts, je kunt het nummer bij de balie van het hotel vragen" zegt hij en ik knik. Hij wist het dus wel.

Mika loopt naar de balie om het nummer te vragen en ik probeer mijn oude kleren weer even aan te trekken. Als ik dat heb gedaan en ik mijn deodorant wil pakken zie ik de boosdoener. Ik ben over Mika's deo gevallen. Ik zucht en pak mijn deo, aangezien ik niet heb kunnen douchen, zal ik maar even deo moeten gebruiken. Mika komt weer terug lopen met een papiertje en zijn telefoon in zijn handen. Hij toetst het nummer in en houdt de telefoon bij zijn oor.

Als hij klaar is met bellen tilt hij me op en brengt me naar de auto. Hij zet me op de bijrijdersstoel en stapt zelf aan de andere kant in. Gelukkig had Mika gps op zijn telefoon en had hij om het adres van de tandarts gevraagt. Als we daar komen tilt Mika me weer uit de auto en loopt richting de deur. Er brand een lampje waardoor we weten dat er al iemand is. We openen de deur en er komt een vrouw op ons afgelopen. "Ah, jij moet Julia zijn! Kom maar mee" zegt ze en loopt een tandartskamer in. Ze zegt dat ik in de stoel mag gaan liggen en dat Mika in de stoel ernaast mag zitten. Ze kijkt even in mijn mond maar weet al snel wat er is. "Ik zie het al, er staat een melktand voor je goede tand. Hij staat schuin, waardoor hij ook nog eens op de twee andere tanden ernaast drukt" legt ze uit en ik knik. Wat niet slim was. "Ik zal de melktand moeten trekken, als je het niet erg vindt nu meteen" zegt ze en ik knik weer. "Is goed, het doet echt pijn, ik wil er zo snel mogelijk vanaf" zeg ik en ze zet de stoel weer recht. "Dan ga ik even wat spulletjes halen en dan ben ik zo terug" zegt ze en loopt het kamertje uit.

Als ze terug komt wordt Mika gevraagd om even buiten te wachten. Ze brengt een plaatselijke verdoving aan en zo voel ik dus niks op de plek waar ze de tand gaat trekken. Als de tand eruit is helpt ze me uit de stoel en roept Mika weer binnen. Hij pakt me gelijk rond mijn middel en drukt me tegen zich aan. "Alles wordt nog wel geregeld, ga maar naar huis. Oh en, Julia, je mag niet bukken de komende twaalf uur, door de verdoving" zegt ze er nog achteraan en ik knik. Het gaat wel moeilijk worden, maar gelukkig kan Mika me helpen.

We rijden weer terug naar het hotel. Als we in onze kamer zijn zet Mika me op de bank en komt naast me zitten. "Uhm, Julia, als je nog wil uhm, douchen, wil ik wel helpen, als je dat uhm, goed vindt" zegt Mika en hij kijkt weg. Aawh hij is verlegen. "Ja is goed, ik wil graag met je douchen" zeg ik en hij kijkt op. Hij trekt me omhoog van de bank en trekt me mee naar de badkamer. Mika helpt me met uitkleden en kleed zichzelf dan ook uit. We stappen beide in de douche en Mika zorgt ervoor dat het water warm genoeg is. Hij wast mijn haar en masseert de shampoo goed in mijn haar. Het is echt heel rustgevend. Ik sluit mijn ogen genietend. Hij spoelt mijn haar uit en begint mijn lichaam te wassen. Hij kijkt echt heel geconcentreerd en het maakt hem schattig. Zijn mond hangt een stukje open. Mika spoelt mijn lichaam af met water en drukt dan een kus op mijn voorhoofd. Hij pakt zijn fles shampoo en wil zijn haar gaan wassen maar ik hou hem tegen. "Wil ik doen" zeg ik en doe wat shampoo op mijn hand. Ik masseer het in zijn haar en ik zie hem genietend zijn ogen sluiten. Ik spoel zijn haar weer uit en hij draait zich terug om naar mij. "Ik hou van je" zegt hij en trekt me tegen zich aan. "Ik ook van jou" fluister ik tegen zijn borst en druk er een kusje op.

Hij laat me weer los om zijn eigen lichaam te wassen. Als hij dat gedaan heeft stappen we beide uit de douche en slaat Mika een handdoek om me heen. Hij zet me neer op de badrand en zegt dat ik even moet wachten. Ik knik en hij droogt zich zelf af. Mika trekt zijn kleren aan en keert zich weer tot mij. Hij helpt me met afdrogen en helpt me dan met aankleden. Niet dat het veel is. Lingerie en mijn pyjama. Als ik de 'kleding' aan heb ruimt Mika de badkamer op en neemt me mee naar de bank. Hij zet me er op neer en komt naast me zitten. We kijken nog een film en besluiten dan naar bed te gaan. Mika komt naast me liggen en trekt me dicht tegen zich aan. "Welterusten princess" "Goodnight baby". En zo vielen we weer in slaap.

-

De video is van SYTYCD seizoen 5. Het was mij favoriete seizoen hahah. Dat is de dans die ze geoefend hebben. Zo zien Julia en Mika er natuurlijk niet echt uit alleen die kleding dragen ze wel met de dans.

O ja, check even of je het vorige hoofdstuk ook heb gelezen. Er is namelijk heel weinig op gevoted.

The badboy got it (Herschrijven)Where stories live. Discover now