part 5

7.4K 238 21
                                    

/Julia/

Mika drukt zichzelf tegen me aan en beweegt zijn hoofd richting mijn oor. "Dat had je allemaal nooit moeten doen, schatje" fluistert hij in mijn oor en ik huiver. Ik kijk naar rechts en zie dat Jake Melanie aan het zoenen is terwijl ze huilt. "Mel" roep ik en probeer naar haar toe te gaan maar Mika houdt me tegen. "LAAT ME LOS" schreeuw ik boos naar hem en trap op zijn tenen. Hij geeft geen kik en Jake gaat gewoon ongestoord door. De bel gaat en hij laat me eindelijk los. Jake laat Melanie ook eindelijk los waarna ze huilend op de grond neerzakt. "Sorry Mel" fluister ik in haar oor en neem de huilende Melanie mee naar de wc's. Als ik Melanie eindelijk gekalmeerd heb en ze haar make-up heeft bijgewerkt lopen we naar het lokaal. "En waar koken jullie zo laat vandaan?" Buldert de stem van Menneer de Beer door het lokaal als ik de deur open. "Op de wc" zeg ik en we lopen naar binnen. We gaan naast elkaar zitten en Rik en Toby draaien zich gelijk om naar ons. "Wat is er Mel" vraagt Rik. "Leggen we nog wel uit" zeg ik op een fluistertoon en de jongens knikken. Ze draaien zich om en we volgen de les. Na nog een hele dag de jongens te hebben genegeerd en boze blikken gestuurd te hebben zijn we eindelijk uit. Ik loop naar buiten en trek een sprintje om mijn broer in te halen. "Milan" roep ik en hij kijkt om. Gelukkig. We stappen allebei in en we rijden naar huis.

Daar aangekomen loop ik naar boven in ga, zuchtend, op mijn bed zitten. Ik haal mijn telefoon uit mijn zak en zie dat ik berichten heb uit verschillende chats. Ik open eerst die van Melanie en er staat in dat het niet mijn schuld is van vanmorgen. Ik reageer dat ze nu al veel voor me betekend en kijk dan bij de andere. Ik ben in een groepsapp gegooit die 'H4C de leukste' heet.

Ik: Heeheee k ben Juliaa

Stuur ik en kijk een beetje naar de groep. Ik voeg iedereen waarvan de naam er bij staat toe aan mijn contacten en druk dan op het laatste appje.

06 ********: Hee, babe wat ik met je vriendin heb laten doen is nog maar het begin. Er volgt nog meer als je zo door gaat

Lees ik en weet gelijk van wie het afkomstig is. Mika. Ik voeg hem maar toe als 'Mika' en stuur hem wat terug.

Ik: Wat moet je?!? Blijf lekker uit me buurt! Ga met die sletten naar bed ofz.

Type ik en verzend het. "JUUL, KOM JE ETEN" wordt er van beneden geroepen. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het pas half vijf is. Terwijl ik de trap afloop besef ik het me. Milan en ik hebben om 18.00 uur voetbal training, dit is onze eerste keer bij deze club. Ik ga aan tafel zitten en de heerlijke geur van pasta dringt mijn neus binnen. Ik begin te eten en heb het dan ook al snel op. Ik loop naar mijn badkamer en verwissel mijn bril voor mijn lenzen. Ik trek het teneu aan dat ik heb gekregen en doe mijn haar opnieuw in een staart. Ik trek er een joggingsbroek en een trui over aan en stop de rest in mijn tas. Ik loop de trap van de zolder af en loop op de gang tegen Milan op. We lopen samen naar beneden en we roepen onze vader, hij wou ons persè brengen de eerste keer.

We stappen in en we rijden naar het voetbalveld. Ik loop de meiden kleedkamer in en Milan de jongens kleedkamer. Ik trek mijn trui en joggingsbroek uit em doe mijn scheenbeschermers, sokken en voetbalschoenen aan. Ik loop het veld op en begroet de coach. "Heuy Rikkie" roep ik vrolijk waardoor Rik in de lach schiet. "Rikkie, serieus?" Vraagt hij en ik knik overtuigend. "Voetbal jij hier ook?" Vraag ik hem en nu is het zijn beurt om te knikken. "Yeah, ik ook" zeg ik en geef hem een high-five. We worden geroepen door de coach en we lopen naar hem toe. "Nou, vanaf vandaag is er een nieuwe speelster in ons team" zegt hij en wijst naar mij. "Hoi, ik ben Julia" zeg ik en hij knikt. "Zullen we maar beginnen dan?" Vraagt de coach en we knikken allemaal.

Na een uur getraind te hebben zijn we weer klaar. Ik loop de kleedkamer in en trel snel mijn joggingsbroek en trui weer aan. Ik zeg iedereen gedag en loop dan naar de plek waar ik Milan zie staan met wat vrienden. "Heuy Milan" zeg ik vrolijk en ga er bij staan. Na een paar minuten zie ik onze vader aan komen rijden en stoot Milan aan. "SHOTGUN" schreeuw ik en Milan begint te lachen. Dit deden we vroeger ook altijd. We stappen in en Milan zegt nog snel 'doei' tegen zijn vrienden. We rijden naar huis en praten ondertussen. Als we thuis zijn trek ik mijn panda-onesie uit de kast en loop naar de badkamer. Ik zet de douche aan en kleed mezelf uit. Als de douche lekker warm is stap ik eronder en vergeet wat er de afgelopen 2 dagen gebeurd is. Ik was me haar en daarna mijn lichaam. Na nog eem paar minuten eronder te hebben gestaan stap ik onder de douche vandaan en droog ik mezelf af. Ik trek mijn ondergoed en de onesie aan en borstel mijm haar. Ik loop naar beneden en plof op de bank. Ik kijk GTST nog en ga dan naar bed. Ik leg mijn telefoon aan de lader en kruip onder de dekens. Ik val al snel in een diepe slaap.

The badboy got it (Herschrijven)Where stories live. Discover now