part 9

6.3K 221 12
                                    

/Julia/

Leuk, ik zit nu in een auto met de badboy, onderweg naar zijn feestje, waar ik niet naar toe wil. Mika zet de auto in de garage en pakt mijn tas van de achterbank. Hij loopt de trap op en ik zie al snel mijn vrienden. Ik loop er naar toe. "Haaaai" roep ik boven de muziek uit en ze kijken op. "Je zou toch niet komen?" Vraagt/roept Melanie naar me en ik haal me schouders op. "Mika heeft me vader zo ver gekregen" zucht ik en Melanie lacht, "aardige man dus" zegt ze en ik kijk haar nep boos aan. Niet dat ik dat lang volhoud want we schieten in de lach. Ze trekt mij en Nina mee de dansvloer op en hun beginnen gelijk te dansen. Ik doe ook maar mee.

Na een tijdje loop ik met Melanie richting de dranktafel. Melanie schenkt gelijk drank voor zichzelf in en ook een beker voor mij. Ze steekt hem uit naar mij maar ik schud me hoofd. "Drink niet" zeg ik en ze kijkt me smekend aan. "Alsjeblieft, je leeft maar een keer" smeekt ze en ik zucht, "Oke dan" zeg ik en pak de rode beker aan. Ik drink het in een keer op en Melanie zo te zien ook. We pakken nog een glas en doen hetzelfde. We wankelen terug naar de dansvloer en gaan helemaal los.

Na een tijdje ben ik Melanie kwijt en besluit een beetje te kijken wat ze allemaal aan het doen zijn hier. Ik loop eerst nog langs de dranktafel en vul een rode beker met het eerste beste wat ik tegenkom. Ik gooi het in één keer achterover en besef me dat dit wat sterker is. Ik wankel verder en zie Mika ergens met zijn vrienden staan praten. Ik loop er naar toe en duw Jake tegen Mika aan. "Ha, gaaay!" Roep ik en schiet in de lach om me eigen 'grap'. Mika kijkt me raar aan. "Wat heb jij allemaal op?" Vraagt hij en ik wijs richting de dranktafel. "Dat" zeg ik en wijs volgens mij alle kanten op. Ik zie dat ze bierpong aan het spelen zijn en trek Mika mee. "Dat wil ik doen" zeg ik vrolijk en wijs ernaar. Mika kijkt me raar aan en zegt dan, "Heel zeker?" Ik knik vrolijk en hij haalt zijn schouders op. "Als ik win wil ik wel een zoen" zegt hij en ik knik. "Is goed, als ik win dan wil ik morgen ontbijt op bed" zeg ik en hij knikt. "Wij willen" roept Mika en gelijk gaan de twee jongens die aan het spelen waren aan de kant.

Ik ga aan de ene kant staan en Mika aan de andere kant. Ik gooi gelijk de eerste keer raak. Mika kijkt me verbaasd aan maar drinkt de drank op. Mika gooit mis en het is mijn beurt weer. Ik gooi er weer een raak. Mika drinkt het glas weer leeg en hij gooit deze keer wel raak. Ik gooi het in één keer achterover en we gaan verder.

Bij mij staan er nog 4 glazen en bij Mika nog 2. Ik gooi er nog een bij Mika raak en hij drinkt hem leeg. Mika mist bij mij en ik gooi de laatste bij hem ook raak. "Dat wordt ontbijt op bed" zeg ik en hij kijkt me verbaasd aan. Ik wankel langs zijn vrienden die stonden te kijken. Ik begin te dansen en al snel voel ik dat iemand me bij mijn heupen vastpakt. Ik draai me om en zie een onbekende jongen staan. We dansen wat als ik mee word getrokken door iemand. Ik zwaai giegelend naar de jongens waar ik mee danste en laat me meetrekken. Ik word mee naar buiten getrokken en zie nu pas dat Mika me mee trok. "Ga je mee zwemmen?" Vraagt hij en wijst naar het zwembad waar al mensen in zitten. "Geen bikini bij" zeg ik en hij grijnst. "Ik zei niet dat je een bikini aan moet hebben" zegt hij en duwt me het zwembad in. Ik gil en trek hem mee. Als we boven komen wil ik zo snel mogelijk uit het zwembad klimmen maar Mika trekt me terug. Hij begint allemaal kusjes in mijn nek te drukken en ik probeer hem weg te duwen. Ik zie Jake langslopen en roep hem. "Mika" roept hij en probeert hem weg te krijgen. Gelukkig lukt het en klim ik het zwembad uit. Rik komt aanlopen met een handdoek en slaat die om me heen. Mika klimt ook het bad uit en kijkt me verbaasd aan. "Je wilt we wel" fluistert hij in mijn oor en pakt dan zelf ook een handdoek. Rik neemt me mee naar binnen en Jake zegt dat we wel even naar de badkamer mogen gaan. Ik knik en loop met Rik de trap op. Ik pak mijn tas uit Mika's kamer en loop richting de badkamer. Ik zoek naar mijn pyama maar kan hem niet vinden. Ik zucht en Rik kijkt op. "Pyjama vergeten" zeg ik en Rik moet lachen, "sukkel" zegt hij. Ik loop Mika zijn kamer in en pak een shirt en voetbalbroekje uit zijn kast. "Ga maar naar beneden hoor, Rik. Ik ga hierna toch naar bed" zeg ik en Rik knikt, hij loopt de trap af en ik doe de badkamerdeur dicht. Ik zet de douche aan en wacht tot die warm is. Ik kleed mezelf ondertussen uit en voel of hij al warm is. Ik stap eronder en was mezelf. Dat had ik dan weer wel bij, douchespullen. Ik was mezelf en stap weer onder de douche vandaan. Ik droog mezelf af en trek de kleren van Mika aan. Ik ga weer naar de kamer waar ik vorige week heb gelapen en leg mijn spullen daar weg. Ik ga in bed liggen en val al snel in slaap.

The badboy got it (Herschrijven)Where stories live. Discover now