part 14

6K 195 35
                                    

/Mika/

Hij dacht serieus dat hij met slaan die tas terug zou krijgen. Ik zit nu in de auto terug naar huis. "Met wie heb je nou weer gevochten?" Vraagt Jake wijzend naar mijn bloedende neus en lip. "Met Milan" zeg ik droog en leg mijn auto sleutels op de tafel. "Die broer van Julia?" Vraagt hij verder terwijl ik naar de keuken loopt. "Jup, hij sloeg als eerst" zeg ik en maak een doek nat. Ik maak mijn lip en neus schoon en gooi de doek boven in de wasmand. Ik hef nog wat gewichten en neem nog snel een douche. Ik ga in bed liggen en val al snel in slaap.

-----

Ik word wakker van het verschrikkelijke geluid van de wekker. Ik sla een paar keer op het ding totdat die uit is. Ik sla de dekens van me af en een koude windvlaag komt me tegemoed. Ik loop naar de kast en haal er een strak, zwart shirt uit met een broek. Ik trek het snel aan en loop naar de badkamer. Ik doe mijn haar in model en gooi wat water in mijn gezicht. ik loop de trap af en pak een ontbijtje. Ik eet het snel op en stop de goede dingen in mijn tas. Ik trek mijn schoenen en leren jack aan en wacht op de jongens. We stappen in en rijden naar school.

Daar aangekomen worden we weer omricht door de sletten van de school. Ze dragen veel te korte rokjes en te strakke shirtjes. We lopen naar onze kluisjes om onze jas er in te gooien en gaan dan in de aula zitten. Ik spot Julia en ze ziet me ook. Ik knipoog naar der maar ze kijkt me afkeurend aan. Ik praat nog wat met de jongens en dan gaat de bel. We lopen langzaam naar het lokaal en komen zoals gewoonlijk te laat aan. We gaan op onze plek zitten en de les begint.

"Zie je vanavond" fluister ik naar Julia terwijl ik tegen haar aanloop. Ze kijkt me emotieloos aan en loopt verder met haar vrienden. Ik zie haar nog net het schoolplein af fietsen. Vanavond wordt nog wat.

Ik loop samen met Jake en Wesley naar de auto en stap in. We rijden naar huis. Jake, die ondertussen ook al binnen is begint als een debiel om zich heen te slaan. "Wesp!" Roept hij terwijl hij nog steeds om zich heen slaat. Wesley en ik schieten in de lach, "Jake, je moet rustig blijven nu is tie boos" lach ik. "Haal hem weg dan!" Roept hij hysterisch. "Oke, oke" zeg ik en haal een boek uit mijn tas. Ik sla een keer naar dat ding en hij is gelijk dood. "Was dat nou zo eng?" Vraagt Wesley lachend. "Ha ha, lach maar" zegt Jake sarcastisch. "Ja, dat doen we" antwoord ik ook nog nalachend en loop ondertussen verder naar binnen.

"Eten!" Roep ik en de jongens komen binnengelopen. Ik zet een bord onder hun neus en ze beginnen meteen te eten. Tijdens het eten praten we over van alles en nog wat. Van auto's, tot basketbal, tot vanavond. Ik heb er wel zin in.

We lopen richting de auto en gaan zitten. Ik start de auto en we rijden richting school. Daar aan gekomen zien we Julia al samen met Melanie en Sanne. Ze praten en lachen wat. "Hoi" zeggen ze droog en ik reageer ook met een hoi terug.

"Gaan we naar binnen?" Vraagt Julia en we knikken. "Is goed brilnerd" zegt Jake, "Kom je mee dan bolhoofd" zegt Julia en ze lopen lachend naar binnen. We zijn een van de eersten en moeten dan ook gelijk naar de kleedkamers, oftewel, een klaslokaal voor de meiden en een voor de jongens. "Tot zo" zegt Melanie en we lopen het andere lokaal binnen. Als iedereen zijn kleding aan heeft lopen we richting de coulissen (idk hoe je dat schrijft). "Waarom draag je een vest?" Vraag ik aan Julia. "Ik had het koud" zegt ze en haalt haar schouders op. Ik vind het ook niet gek, midden in de winter loopt ze met een kort broekje en topje rond. Als we in de coulissen zijn zien we een tafel met wat stoelen staan en een bank. Julia rent als ern klein kind naar de bank en gaat er op liggen. "Sukkel" zeg ik en ze kijkt op. "Ik?" Vraagt ze en ik knik. "Dankje" antwoord ze en gaat weer op haar telefoon.

Vanaf nu 1x per week update, ik heb echt heel weinig tijd x

The badboy got it (Herschrijven)Where stories live. Discover now