Част 33

4.7K 230 19
                                    

*ГТ Камерън*

Събудих се, напипвайки празните, студени чаршафи до мен. Размърдах ръка, в опит да улуча крехкото телце на Джесика, но нея я нямаше. Разтърках сънено очи, след което станах и протегнах ръце, разпъвайки мускулите на тялото си. Прозях се звучно, примлясквайки, и преместих леката завивка. Сутрешната хладнина накара затопленото ми тяло да потръпне. Когато топлите ми ходила докоснаха ледения под, очите ми моментално се отвориха. Ставайки от леглото отново се протегнах, този път доста по-звучно, и поех по пътя към банята. Джесика сигурно е там. Открехнах бавно вратата, очаквайки да зърна голото и, перфектно изваяно тяло и да се пъхна под душа при нея, но не беше и в банята.
- Джеес.. - провикнах се, разтваряйки широко уста за поредната сутрешна прозявка. Не получих отговор. Влизайки в кухнята забелязах малка бележка на кухненския плот:
"До магазина съм"
Въздъхнах, връщайки бележката обратно на мястото и. Въпреки, че все още бях неадекватен, щура идея нахлу в ума ми: Да направя номер на Джесика. Затърчах из апартамента, мислейки какъв точно да бъде той. Все пак трябваше да и върна за змията на къмпинга. Нали? Връщайки се обратно в спалнята видях сешоара и върху масивния скрин срещу леглото. Притичах до кухнята, грабвайки шепа брашно от един шкаф, след което се върнах и изсипах белия прах в отвора на сешоара. Изсмях се зловещо, доволен от стореното преди малко, и се мушнах обратно под завивките. Чух звучното отваряне на входната врата и затворих очи, правейки се на заспал. След минута вратата на спалнята изскърца и Джесика нахлу в стаята.
- Ох, още ли спи.. - измънка под носа си и влезе в банята, вземайки хавлиена кърпа със себе си. Време е за шоу! Включих камерата на телефона си и я нагласих така, че да се вижда добре, след което се върнах на леглото, завих се и затворих очи. Вратата на банята се отвори и Джес притича към още неразопакованите си дрехи, прикривайки голото си тяло с кърпата. Облече се тихо и тръгна към сешоара си. Дяволита усмивка се изписа на лицето ми. Чух влизането на щепсела в контакта, последвано от пускането на сешоара и крясъка на Джесика.
- Камеръън! - викът и огласи целия апартамент. Станах от леглото, претендирайки, че не зная нищо.
- Какво има? - попитах, стараейки се да звуча сънен.
- Какво ли? Ще ти го върна! - извика, размятвайки глава насам-натам в опит да премахне брашното от главата си. Изсмях се, виждайки тази незабравима гледка, а тя ме изгледа възможно най-сърдито. Опаа..

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now