Част 8

9.5K 329 15
                                    

От известно време Камерън се държи много хладно с мен. Какво не му е наред на тоя? Оф, за това мразя тази лигава история с гаджетата. Вчера понечих да го целуна, но той се отдръпна и замина някъде. Сякаш нещо съм му направила. Не го разбирам.

*два дена по-късно*

Камерън ме покани на среща. Най-накрая! Явно му е минало и вече не се сърди. Сякаш през изминалата седмица беше в "мъжки" цикъл. Пф, дори аз не съм толкова кисела в тези дни от месеца. После жените били трудни за разбиране.. Както и да е.. та, въпросната среща щеше да се състои вечерта същия ден в новата квартира на Камерън. Предполагах, че ще приготви изненада - вечеря на свещи, рози, бонбони.. дрън-дрън. Колкото и да мразех тези неща, налагаше се да ида, за да оправя отношенията си с гаджето ми.. ако още ми е такова, де..

*вечерта*

Взех си душ и застанах пред големия гардероб, за да избера подходящ тоалет. Спрях се на изискана дантелена рокля в черен цвят, черни обувки на токчета и черна дамска чанта. Вечерта щеше да е специална, за това реших да сложа грим и да накъдря косата си. Когато приключих с "контенето", се запътих към входната врата. Повиках си такси и се запътих към квартирата на Кам. Бях настръхнала от вълнение - за пръв път бях толкова въодушевена от среща с Камерън. Странно, нали?
Застанах пред входната врата и натиснах звънеца. Никой не отвори. Позвънях втори и трети път, но нищо. Започнах да се притеснявам - ами ако Камерън се бе изгорил, готвейки романтична вечеря?.. или пък бе паднал в банята?.. пулсът ми се ускори. Бавно открехнах вратата и влязох вътре. По пода имаше разхвърляни дрехи, както на Камерън, така и нечии други. Погледът ми бе привлечен от розов дантелен сутиен, висящ на облегалката на стола. М-моля?! Чух стенания от съседната стая и бавно, със затаен дъх, се приближих към вратата.
- К-камеръън! - този глас ми бе познат. Но чий... п-почакай. Мойра?! С всичка сила бутнах вратата и връхлетях в стаята.
- Какво правите, за Бога?! Камерън?! Мойра?! Що за хора сте?! - изкрещях, а по бузите ми се стекоха горещи сълзи. - Как не ви е срам! - изрекох през зъби.
- А теб не те ли беше срам, когато се натискаше с учителя по биология, а? Сигурно и други неща сте правили! Безсрамница! - изкрещя Камерън, избутвайки чисто голата ми, бивша най-добра приятелка. Тези думи се забиха право в сърцето ми. Той.. той беше прав. Разбрах какво съм му причинила. Добре, имаше право да отмъщава, но.. защо Мойра?! От нея най-малко го очаквах! Защо точно тя?! Исках да си тръгна, но не можех. Свлякох се на земята и заплаках. Свих се до вратата на стаята, обгръщайки главата си с ръце. Камерън и Мойра стояха на леглото и ме гледаха. Едва ли очакваха такава реакция. Силната Джесика да се срине така. Кой би го очаквал.. Дори аз самата не бих. Ревях като бебе. Бях като кученце, сгушено на пода. Напълно безсилна. Неспособна да се надигна и с гордо вдигната глава да напусна стаята и дома на Камерън. Исках да потъна в дън земя и повече никой да не ме види. Най-добрата ми приятелка спа с гаджето ми, но аз го заслужавах.

Хей, хораа, ето я новата част! Първо искам да ви благодаря за 1k гледания! Обичам ви! ❤ Надявам се това, което пиша, да ви харесва! Очаквам вашите мнения и идеи в коментарите! ❤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now