Част 10

9K 316 13
                                    

- К-к-камерън?
Той подаде ръката си към мен, за да ми помогне да стана, а аз се изправих и оправих дрехите и косата си. Кам понечи да си тръгне, но аз го спрях и тихо продумах:
- Ами.. благодаря ти.
Той просто кимна с глава и замина. Разбирах го. Беше прав. Стореното от мен беше непростимо. Въпреки това все още бях страшно ядосана на него и Мойра. Можеше да спи с която и да е кучка, за да ми го върне, но защо точно с нея?! Знам защо. За да се почувствам самотна и да ме боли повече. Но не. Няма да се предам. Ще оставя случилото се зад гърба си и ще продължа напред! Не си заслужава да зарежа всичко заради тях. Има много момчета, които биха искали да са с мен, и много момичета, жадуващи за моето приятелство. Точно така, Джесика! Главата горе!
Излязох от килерчето на чистача и видях поваления Тео - лежеше на земята, по носа и устата му имаше кръв, а окото му бе насинено. Погледна ме разярено, а аз се приближих към него и с всичка сила го ритнах в топките.
- Кучка! - изкрещя той, присвивайки се от болка. Обърнах се и тръгнах с дяволска усмивка на лицето си. Прибирайки се вкъщи видях Мойра. Направих се, че не я виждам, но тя се затича към мен.
- Джес! Трябва да поговорим, моля те! - извика.
- Няма за какво да говорим, Мойра! - нервно продумах. След тези думи продължих пътя си, а тя остана зад мен, без да продума нищо. Така и се пада. Не аз я натиках в леглото на Камерън.

*вечерта*
Стоях пред гардероба и се чудех какво да облека. Исках да изглеждам зашеметяващо. Търсех тоалетът, казващ "Джесика Грийн се завърна, крийте се кучки". Питате се за къде се гласях толкова много. Е, дочух, че в един нощен бар ще има як купон, за това реших, че това е начина да оставя всичко зад гърба си. Да бъда отново себе си.
Погледът ми се спря на червена рокля, очертаваща гърдите и дупето. Когато я облякох и се погледнах в огледалото ахнах. "Уоу, Джесика, откъде го извади този задник". Това бе перфектния тоалет. Комбинирах елегантната рокля с червени обувки на висок ток, отворени отпред, и изискано бяло сако, за да не умра от студ. Накъдрих косата си и я пуснах свободно. Викнах си такси и потеглих.
Влизайки в заведението ме лъхна аромата на алкохол. Тази миризма донякъде ми липсваше. Веднага отидох на бара с мисълта "Шотчета, мама е туук". Преди да успея да се добера до там, едно момче се изпречи на пътя ми и, хващайки ме за задника, продума:
- Хей, захарче, искаш ли да се позабавляваме?
- По-късно може. - отвърнах аз, минавайки с нокътя си от врата до гърдите му.
Отпивах от чашата си, когато незнаен красавец с разрошена коса и прекрасни сини очи се приближи към мен и ме хвана за кръста.
- Хей, ще играем на предизвикателства, искаш ли да участваш? - попита и впери небесносините си очи в мен.
- Да, може. - отговорих, а той ме хвана за ръката и ме повлече към близкото сепаре. Там бяха насядали още няколко момчета, явно негови приятели.
- Тегли предизвикателство. - каза едно от момчетата и подаде шапката си към мен. Бръкнах в нея и извадих малко листче, на което пишеше: "10 шота". Показах го на останалите, а те подредиха чашките пред мен и започнаха да ме насърчават, викайки и пляскайки силно. За отрицателно време обърнах всичките 10 шота, оставяйки момчетата с отворени усти.
Играта на предизвикателства продължи близо час. През изминалото време бях изпила 40 шота, или поне толкова помня, и едва се държах на краката си. Синеокото момче ме вдигна на ръце и ме изведе от бара. Сложи ме на задната седалка на една кола и се качи отпред, заедно с още едно момче.
- Какво ще я правим? - попита единият.
- Ще я заведа у нас, няма как да я оставим тук. - отвърна рошавият. Това бяха последните думи които чух, след което се унесох и заспах.

Здравейте, сладури! Ето я и десета част! Малко стана боза, но дано все пак ви хареса! Очаквам мненията ви в коментарите! ❤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now