Част 7

10.3K 321 23
                                    

Изтръпнах. Новият ни учител по биология бе... Тео?! Какво правеше той тук, по дяволите?! Мамка му, с тази показалка изглежда толкова секси. Прехапах устна, а той ме забеляза и леко се усмихна. Бях бясна, че е тук, но и доволна, че поне ще мога да го виждам всеки ден. От задните чинове се чуваха гласове:
- Тоя е сексав.
- Даа, бахти якия даскал - Бренда и Миранда клюкарстваха както винаги. Шибани мърши. Аз спя с него, ааз, къде се тикаш ма овцо. Не че ревнувах.. Ох, добре де, малко. Само да го докоснат и ще им разбия зъбите! Възбуждащият му глас прекъсна злите ми планове:
- Е, ученици, казвам се Теодор Джеймс и съм новия ви учител по биология... - речта му бе прекъсната от звънеца, който сложи край на първия час.

*след часовете*

След последния час веднага се запътих към кабинета по биология, за да поискам обяснение. Като фурия влязох в стаята и го нападнах:
- Как може да си тук.. учител?! Има толкова много училища, а ти избра точно това, в което уча аз?! Нарочно го направи, нали?
- Успокой се, захарче. Трябваше ми работа, пък и исках да те виждам по-често, нима ти не искаш? - съвсем спокойно ми отговори и се усмихна.
- Но.. да, но.. - Тео ме прекъсна, долепяйки устните си до моите. Хвана ме през кръста и ме качи на бюрото си, като не спираше да ме целува.
- Искам те още сега. - прошепна.
- Ти луд ли си, в училище сме.. - категорично продумах. Той ме хвана за задника, а аз увих краката си около него. Целувахме се страстно. Изведнъж ми се стори, че някой побутна вратата и рязко се обърнах. Тео също.
- Ами ако някой ни е видял? - уплашено попитах, но без отговор. Взех нещата си и излязох от кабинета.

*ГТ на Камерън*
След часовете реших да ида при новия господин по биология и да го помоля да обясни домашното. Запътих се към кабинета му и видях вратата отворена. Бях на косъм да вляза, когато го видях да се целува с някакво момиче. Почакай. Джесика?! Моля?! Шибана курва! А аз какво ли не направих за нея. А тя си е играела с мен. Мърша! Просто стоях до вратата и ги наблюдавах как се целуват. Така страстно. С мен не се целуваше така.. Идваше ми да вляза в стаята и да забия някой юмрук на тоя. Няма да проговоря повече на тая курва Джесика! Майк ми говореше каква е, защо не го послушах! Не издържах повече на гледката, за това си тръгнах. Отидох в гората, където я водих на пикник, и започнах да крещя с пълно гърло. Кой щеше да ме чуе. Ритах и удрях дърветата. И всичко заради нея...
*два часа по-късно*
След всичкото това викане ми олекна. Успях да си събера мислите и го измислих.. Ще и отмъстя. Ще я накарам да се почувства както аз се почувствах в онзи момент. Ще си плати и то прескъпо. Никой не се подиграва с Камерън Далас. Никой! Ще и изневеря.. но ще се постарая да го види. Точно това заслужава. Заслужава да изпита болката, която и аз. Мразя те, Джесика Грийн, мразя те от дъното на душата си!!

Ето я и новата глава! Специално за mimcheto011, тъй като днес е рожденичка! Честит Рожден Ден! ❤
ПС: как си представяте отмъщението на Камерън? Чакам идеите ви в коментарите!

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now