Част 21

6K 275 19
                                    

- Махай се! - изкрещях в лицето му, а сълзи напираха в очите ми. Беше ме страх от него. Тръшнах вратата под носа му и се затичах към втория етаж. Чух отварянето на входната врата и влязох в най близката стая, която се оказа моята, скривайки се в банята. Притаих дъх и започнах да се ослушвам. Чувах стъпките му все по-близо и по-близо. Вратата на стаята ми бавно се отвори. Свих се в ъгъла на банята и зачаках, с надеждата, че ще се махне. Телефонът ми извибрира и привлече вниманието на Теодор към банята. Сърцето ми се разби с всичка сила, сякаш искаше да се изтръгне от гърдите ми и да избяга далеч. Погледнах плахо телефона си. Беше съобщение от Камерън, което гласеше "Ще се забавя малко". Мамка му, намери кога. Какво да правя, какво да правяя?! След няколко секунди усетих дъха му в лицето ми.
- Защо се криеш, принцесо? - попита, поставяйки ръката си зад тила ми. Притисна ме към стената и се опита да ме целуне, но аз го сритах в слабините. Той се преви от болка и падна на земята, а аз избягах. Сърцето ми бумтеше, а дъхът ми секваше при всеки звук. Влязох в стаята на татко и тихо затворих вратата, след което се свих зад близкия фотьол и опитах да се успокоя. Набрах номера на полицията и бях на път да се свържа, когато нечия ръка ме повдигна, държеейки ме за врата, и хвърли телефона ми на земята.
- Някой май трябва да бъде наказан.. - прошепна в ухото ми, карайки сърцето ми да спре.
- К-какво искаш от мен? - едва попитах, сричайки, и вперих мокрите си очи към него. Не получих отговор. Той впи устните си във врата ми, оставяйки лилаво петно. Размятах безпомощно ръце и крака, но той ме бе приклещил твърде здраво.
- Моля те.. моля те.. - крещях, а от очите ми се стичаха водопади. - Пусни ме, за Бога, ще направя каквото искаш.
- Каквото искам? - попита и се усмихна мръснишки. Несъзнателно отмести крака си, позволявайки ми отново да го нокаутирам в слабините, а аз точно това и направих. Когато се освободих се затичах към вратата, но той ме хвана и ме бутна на леглото, лягайки върху мен. Започнах да ритам и удрям, но това не му пречеше. Обсипваше врата ми с лилави петна, а ръцете му шареха по тялото ми.
- Моля те, пусни ме. - шепнех през сълзи. Той съблече бельото ми и проникна рязко, карайки ме да се сгърча от болка. Опитвах се всячески да се изскубна от него, но не успях. Бях изнасилена, и то отново. От този изрод. Той се наслаждаваше на изживяването, а аз не спирах да плача. Изведнъж чух отварянето на входната врата. Явно и той чу същото, за това стана от леглото и надникна през вратата.
- Джеес, къде си? - чух гласа на Камерън.
- Тук съм! Помощ! - едва изкрещях, а Теодор нервно погледна към мен. Мина около минута и Кам все още го нямаше.. Дали ме чу?! Тъкмо когато започнах да се отчайвам гаджето ми връхлетя в стаята, заварвайки ме, облята в сълзи.
- Нищожество! - изкрещя и му се нахвърли. Теодор отвръщаше на ударите, но Камерън надделяваше. Аз само седях и ги гледах, а сълзите не спираха да се стичат от очите ми. Кам с всичка сила удари Тео. Тялото му се строполи на земята.
- Добре ли си? Направи ли ти нещо? - попита ме Камерън, втурвайки се към мен. От подпухналите ми очи се стекоха няколко сълзи.
- Да се обадим в полицията.. - сричайки изхлипах и взех телефона си от земята. След около 20 минути полицейския автомобил пристигна пред дома ми. Теодор се съвзе, точно когато полицаят му слагаше белезници. Ядосаният му поглед срещна моя.
- Ще ти го върна, Джесика, и то тъпкано. - извика, опитвайки се да се изскубне от полицаите, но безуспешно. Камерън ме прегърна, за да ме успокои, след което слезе долу, за да изпрати служителите на реда. Аз се хвърлих на леглото, заривайки глава в ръцете си, и заплаках. За по-малко от час живота ми се преобърна отново. Всичко се обърка точно, когато бях решила, че животът ми се е подредил.
Камерън влезе и се приближи към мен, обгръщайки ме с ръце.
- Спокойно, всичко свърши. - прошепна, оставяйки нежна целувка на врата ми. Предполагам искаше да узнае как бях допуснала Теодор в дома си или защо бях облечена така, но не ме попита. Не искаше да слага сол в раната. Той седна до мен, а аз се сгуших в него. Ръцете му изтриха сълзите в очите ми и ме обгърнаха.
- Повече няма да му позволя дори да те доближи. - прошепна и целуна челото ми.

Здравейте отново! Ето я и 21 част. Надявам се да ви хареса (то какво да ви хареса като има изнасилване де, но все пак).

Какво според вас ще се случи с Джесика нататък? Ако случайно имате идеи, или искате да изразите мнение, пишете в коментарите ⬇

Също така благодаря за 11k гледания! Страхотни сте! Лов ю, гайс ❤🔝

ПС: Съжалявам за забавянето, но нямам много време. Училище, домашни, знаете.. 📝📖😤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now