Част 17

7.5K 316 25
                                    

*ГТ Камерън*

Стоях в колата и я гледах как се отдалечава. Думите, които едва продума преди да излезе, не спираха да се въртят в главата ми. Ами ако и аз изпитвах същото към нея? Може би бях твърде суров. Но тя се подигра с мен! Използва ме! Предполагах, че ще се почувствам доволен, след като я накарам да се почувства виновна, но не стана така. Огромна буца заседна в гърлото ми. Исках да отида при нея и да я целуна, но.. честта ми не ми го позволяваше.

*ГТ Джесика*

Вървях към вкъщи, а сълзите се стичаха по бузите ми. Чувствах се толкова нищожна.. противна.. Исках да умра, за да не нараня никого повече.. и да не бъда наранявана. Чух вратата на колата да се отваря. "Хрумнало му е още нещо, с което да ме унижи" помислих си и забързах крачка, в опит да избегна нов конфликт. Чух, че Камерън е зад мен, но продължих напред. Той ме хвана за ръката и ме придърпа към себе си, след което изтри сълзите в очите ми, наведе се и нежно ме целуна. Отново усетих топлите му, меки устни върху моите. Целувката продължи дълго. И двамата не искахме да се отделяме един от друг.
- Аз също те обичам, Джесика. - прошепна в ухото ми той, карайки тялото ми да настръхне. Обвих ръцете си около врата му и отпуснах глава на гърдите му. Изведнъж той ме вдигна и ме понесе към колата си.
- Какво правиш, Камерън? - попитах очудено аз.
- Ще видиш.. - отвърна той и ме сложи на предната седалка, след което се качи на шофьорското място, запали двигателя и потеглихме. Ситен дъжд закапа по прозореца на автомобила. Стоях мълчаливо и се взирах в стичащите се капки вода. Толкова невинни и чисти..
Пристигнахме пред дома на Камерън. Той ме понесе на ръце и влязохме вътре.
- Може да ме пуснеш, защо изобщо ме носиш.. - измърморах, а той ме погледна.
- Ами ако не искам? - това беше единственото, което излезе от устата му. Продължи да върви из стаите, носейки ме на ръце. Влязохме в спалнята му. Той ме остави на леглото и седна до мен.
- Повтори още веднъж това, което каза в колата. - продума и ме погледна.
- Кое? Че те обичам ли? - попитах, а лека усмивка заигра на лицето му.
- Да, точно това. - отвърна той.
- Обичам те, Камерън Далас! - весело продумах, а той се приближи към мен и сля устните ни. Целувката беше страстна, истинска, изпълнена с любов.
- Желая те повече от всичко.. - прошепна Кам в ухото ми и захапа нежно врата ми.
- Твоя съм. - тихо отвърнах, целувайки меките му устни. След тези думи той ме побутна на леглото и застана върху мен. Целуваше врата ми и оставяше лилави смучки по него. Той съблече роклята ми, а аз се заех с тениската му. Останах само по бельо. Той целуна гърдите ми, след което се спусна надолу по стомаха ми. Оставяше мокри следи по цялото ми тяло. При всеки негов допир настръхвах. Той прокара ръцете си зад гърба ми, в опит да отстрани сутиена ми. Изведнъж в ума ми изникна моментът, в който го видях заедно с Мойра. Беше в същата стая. На същото легло. Стана ми неприятно, а Камерън забеляза това.
- Какво има? - попита.
- Мисля, че малко избързваме. Не искам пак да оплескам нещата. - отвърнах несигурно. Той се отдръпна от мен и седна на леглото. Настаних се до него и опрях главата си в рамото му. След минута неловко мълчание той продума:
- Ще чакам колкото трябва, не искам да те насилвам. - след това се наведе към мен и ме целуна. - Какво ще правим сега? - попита.
- Нека гледаме филм. - предложих и се усмихнах, а той кимна с глава и отиде накъде. Извадих светлосиньо одеяло от гардероба, нагласих филм и зачаках. След минута Камерън се появи с две купи пуканки.
- ПУКАНКИИ! - извиках детински, а той се засмя. Настани се до мен, зави ни с пухеното одеяло и подаде едната купа към мен.
- Джес? - попита.
- Да?
- Обичам те.
- И аз теб, Кам. - продумах и пуснах филма, след което се сгуших в него.

Алоха, милички! Най-накрая Кам и Джес са заедно, нали? Но дали ще продължи за дълго? Предстои ви да разберете! ❤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now