Част 5

13.8K 384 3
                                    

*седмица по-късно*

Събота. Поредния купон в къщата на богаташкото синче Майк. Тъкмо бях станала, а вече мислех за вечерта. Не, не бях така въодушевена за шибаното парти.. просто имаше шанс там да видя Тео. През изминалата седмица не спирах да мисля за него - за усмивката му, за устните му, за аромата му, за тялото му.. ох, признавам, дори за члена му. Колкото и странно да звучи.. Просто.. Била съм с много момчета, но той.. Той беше различен, необикновен, неповторим. Миризмата на мъжки парфюм, лъхаща от врата му в онази вечер, бе незабравима. Очите, с които ме гледаше.. Бях като обладана. След срещата с него не бях същата Джесика, както преди. Камерън не спираше да ме търси, но бях изцяло погълната от моя "звяр".

*вечерта*
Излизайки от банята застанах пред големия гардероб и хвърлих хавлията на земята. Облякох тъмносиньо дантелено бельо, а върху него - прилепнала тениска и черна разкроена пола с висока талия. Комбинирах тоалета си с черно кожено яке и черни боти с платформа. Косата си изправих и вързах на конска опашка, защото не ми харесваше спусната. Телефонът ми извибрира. Беше Мойра.
М: Къде си, долу съм.
Д: Идвам.
Взех си ключовете и излязох. Когато видях Мойра бях изумена - беше облечена със супер къса черна рокличка, обувки с 15 сантиметрови токове и черно кожено яке, почти като моето. Косата и бе на висок кок, а на лицето си имаше близо 5 кила грим. Мойра, какво ти става? Явно този Майк съвсем и бе размътил мозъка. Беше облечена като.. като курва. И моето облекло бе оскъдно, но не чак толкова.. Въпреки това не казах нищо.
След половин час бяхме пред "имението" на Майкъл. Откачената ми приятелка се втурна към гадженцето си, като на няколко пъти щеше да си счупи някой крак - едва се крепеше на модерните си "кокили". Аз отново се запътих към бара, поръчах чаша уиски и с надежда зачаках появата на моето секс приятелче. Стана 9.30, но нямаше и следа от него. Бях на петата или шестата чаша уиски, а нервите ми бяха опънати. Имах чувството, че ще се пръсна, ако Тео не се появи. Имах нужда от своята седмична доза внимание.. доза романтика.. доза удоволствие. Но изглеждаше, че няма да си я получа. Изведнъж някой ме хвана за рамото, а аз подскочих и веднага се обърнах, очаквайки да видя Тео. Беше Камерън. Бях едновременно разочарована, че не е Тео, но и доволна, че някой ми обърна внимание.
- Как си, Джесика? - попита.
- Нещо нямам настроение. - отвърнах.
- Ела горе да се позабавляваме. - личеше, че е подпийнал, но това не ме притесняваше. В този момент забелязах страхотното му тяло и прекрасната му усмивка. За пръв път виждах неговите положителни качества. Видях го в друга светлина, различна от тази на досадник, в която го виждах преди. Кимнах с глава в знак на съгласие, а той ме хвана за ръката и ме поведе нагоре по стъпалата. Влязохме в една стая, а Камерън заключи вратата и ме притисна до нея, целувайки ме страстно. Не се дърпах, дори обратното. Започнахме да се целуваме. Ръцете му се придвижиха от кръста към дупето ми, а аз увих краката си около него. Той ме понесе и ме хвърли на леглото, след което свали тениската си и скочи върху мен. Оставяше мокри смучки по врата и гърдите ми, докато събуваше полата ми. Аз на свой ред разкопчах колана на дънките му и ги свалих. След това съблякох тениската си, а той разкопча и свали дантеления ми сутиен. Не спирахме с целувките. Хванах го през врата, а той го вкара в мен. Почувствах го целия. Изстенах, а той започна с тласъци да го вкарва и изкарва, докато аз пъшках от удоволствие:
- Давай, Камеръъъън!
Той усилваше темпото, а аз крещях името му. Ноктите ми оставяха червени следи по гърба му. И двамата бяхме на ръба. След като свършихме едновременно, той се просна на леглото до мен и започна да диша учестено.
- Мамка му! Откога го искам! - каза той и доволно се усмихна. Аз взех едно одеяло, сгуших се в него и ни завих, а той ме целуна по челото. Камерън започваше да ми харесва все повече и повече. След петнадесетина минути станах и започнах да се обличам, а Камерън последва примера ми. След като се облякохме, Камерън се приближи към мен и нежно ме целуна. Аз излязох от стаята и тръгнах към вкъщи.

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now