Част 16

7.1K 318 25
                                    

- Камерън?! - очудено възкликнах аз, поглеждайки към Мойра. Тя кимна с глава, а аз станах от леглото, все още увита с чаршафа, и взех дрехите си. Облякох се набързо и тръгнах надолу, заедно с Мойра. Слизайки по стъпалата чухме викове и се затичахме притеснено към огромната трапезария. Повечето от гостите се бяха насъбрали в центъра на стаята, наблюдавайки случващато се. Не успях да видя какво се случва, за това си проправих път през тълпата, озовавайки се в центъра. От гледката краката ми се подкосиха.. Тео и Камерън се биеха. Ту единия надделяваше, ту другия. Веждата на Камерън кървеше, а устната на Тео беше разранена.
- Спрете!! - изкрещях, но нито един от двамата не ме послуша. Затичах се към тях и застанах помежду им, в опит да ги разтърва. Най-много да отнеся някой удар, но какво пък.
- Остави ме, ще убия този негодник. Явно боя не му е бил достатъчен! - извика Камерън през зъби, свивайки ръцете си в юмруци. Избута ме и отново се нахвърли върху Теодор.
- Спри, Камерън! - изкрещях, но той не ме послуша.
- Тя е само моя, не го ли разбра?! - викаше Камерън и налагаше Тео по лицето. - Не я докосвай! - удари го силно с юмрук, а Тео се разгневи, надигна се и зашлеви Камерън.
- Само ти мислиш, че е твоя! Спа с мен, не знаеш ли?! - ядосано питаше Теодор, докато го удряше с юмруци. Камерън стана, по-бесен от всякога, и с всичка сила зашлеви Тео. Тялото му се строполи на земята. Камерън с разярен поглед погледна към мен и се приближи.
- Ти си една курва, Джесика, долна лъжлива курва! - прошепна, а по бузата ми се стече гореща сълза. Той понечи да си тръгне но аз го хванах за ръката.
- Камерън, почакай! - продумах боязливо, но той се отскубна и тръгна към входната врата. Последвах го. Съжалявах повече от всичко. Исках го обратно. Та нали и той ми е изневерил, квит сме, защо аз да съм курвата?! Точно преди да изляза чух гласа на Мойра.
- Купонът свърши, разотивайте се. - извика тя, а тълпата бавно заизлиза от дома ми. Камерън се насочи към колата си, а аз вървях след него.
- Спри, трябва да поговорим! - извиках, но той се направи, че не ме чува и продължи. Отключи колата си, а аз отворих вратата и влязох вътре, сядайки на седалката до шофьора. Качвайки се в автомобила той нервно продума:
- Махай се!
- Няма! Не и докато не поговорим! - категорично отсякох.
- И за какво да говорим? - раздразнено попита, впервайки погледа си към мен.
- За.. има много неща, за които трябва да говорим! - отвърнах. - Ти също спа с друга, защо аз да съм курвата? - не се сдържах и го попитах.
- От денят, в който спах с приятелката ти не съм докосвал друга. И това с Мойра беше само за да ти го върна! - ядосано отвърна Камерън. - А ти колко пъти спа с онзи? Пет? Шест? Десет?
- Ами онази, която ти се обади тази сутрин?!
- Това беше постановка, не бих докоснал тази мърша. - отвърна Кам. - Е, не ми отговори на въпроса.
- Ъм.. Виж Камерън, съжалявам. Той беше една огромна грешка..
- КОЛКО ПЪТИ СПА С НЕГО?! - нервно попита Камерън. - ОТГОВОРИ МИ!
- д-два.. Третия път беше в училище.. когато ти дойде.. Но той ме изнасили! - едва признах жестоката истина.
- Браво, Джесика. Предполагам се е случило, когато уж беше мое гадже. Но всичко е било лъжа, предполагам. - беше ме срам да говоря повече. Почувствах се унизена. Наведох тихо глава, а няколко сълзи се стекоха по бузите ми.
- И защо плачеш сега?! Сама си си виновна! Изникваше ли в съзнанието ти моя образ, докато онзи изрод те чукаше?! Изобщо пукаше ли ти? Не, защо да ти пука за Камерън. Защо да си с един, като можеш да си с двама нали?! Не ти ли бях достатъчен?! Секс ли ти трябваше?! Любов?! Романтика?! - той говореше, а от очите ми течаха водопади.
- Съжалявам.. - едва прошепнах, ридаейки.
- Съжаляваш, а?! Ти си кучка, Джесика! - изсъска, карайки сърцето ми да се разбие на парчета. Почувствах се толкова нищожна. Толкова долна. Мразех себе си, мразех живота си, мразех всичко.
- Има ли нещо, което да ме накара да ти простя всичко това, Джесика?! - нервно попита Камерън и насочи погледа си към мен.
- А-аз.. Обичам те.. - изхлипах и отворих вратата на автомобила, след което слязох и затворих вратата, запътвайки се към вкъщи.

*ГТ Камерън*

Тя ме обича?!

Здравейте, сладури! Ето я и новата част, силно се надявам да ви хареса! Благодаря отново за подкрепата! Обичам ви. ❤
ПС: Знам, че ставам нахална, но ако сте фенове на историите с духове, ще се радвам да хвърлите един поглед на историята ми "Haunted house". Благодарско

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now