Част 4

15.8K 398 21
                                    

Той тръгна към тоалетната, а аз бях доста пияна и го последвах. Отворих вратата и влязох вътре, а той се хвърли върху мен и започна да ме целува. Наболата му брада драскаше бузите ми, но беше приятно. Бутна ме към едната кабинка и заключи вратата. За секунда свали тениската си, след което започна да надига роклята ми, докато целуваше врата ми. Месестите му устни оставяха мокри следи по шията ми. Не мислех за нищо, не ми пукаше нито за Камерън, нито за който и да било. Докато се усетя, роклята ми бе на пода, което се отнасяше и за дънките на непознатия красавец. Не знаех дори името му, но копнеех за него. За тялото му. Привличаше ме толкова много. Възбуждаше ме. Той ме хвана за дупето, а аз го обгърнах с краката си. Вдигна ме и го вкара в мен. Целия. Изстенах от удоволствие. Започна да ме вдига нагоре-надолу, като членът му влизаше и излизаше. Усещах всяко движение. Не спирах да пъшкам. Той ускоряваше темпото, а аз умирах от кеф. Дерях гърба и хапех устните му, а той, вместо да спре, продължаваше все по-силно и по-силно, все по-навътре и по-навътре. Притискаше ме силно до стената, целуваше врата ми, стискаше задника ми, а аз стенех от удоволствие. Бях на ръба, той също. Оргазъм след оргазъм. А той не спираше. Беше като животно, но ми харесваше. След като приключихме, аз оправих бикините си, облякох си роклята и тръгнах към вратата.
- Между другото, аз съм Тео. Бива си те, може да повторим. - каза той.
- Джесика. - продумах, докато оправях косата си. Той подаде малко листче към мен, а след това излезе и замина. Отворих листчето, а на него пишеше телефонен номер и "При нужда - Тео Джеймс". Огледах се в огледалото и се върнах на купона. Камерън ме пресрещна на вратата, а аз се стреснах - ами ако беше чул какво се случи вътре. Нее, едва ли. Пък и какво от това, мога да правя каквото искам. Изведнъж той ме притисна към стената и ме целуна. Явно беше доста пиян. Аз го отблъснах и понечих да си тръгна. Не ми беше до него сега. Излязох отвън и си викнах такси.
След половин час бях вкъщи. Като по чудо баща ми беше вкъщи, а не очаквах да го видя. Работеше като заместник-управител в една фирма и стоеше в офиса до късно всяка вечер.
- Джесика! Къде си била? Не мога да те гледам в такъв вид! - изкрещя. След многото алкохол, този крясък бе като през огромен мегафон право в ухото ми.
- Какво ми е на вида? - казах аз, хълцайки. Явно баща ми подуши миризмата на алкохол, за това се сопна:
- Пила си?! Наказана си, момиченце! Не очаквах това от теб!
- Татко, аз съм на 18, не бъди смешен. Как ще ме спреш?
- Докато харчиш от моите пари аз ще казвам какво да правиш! Марш в стаята! - изкрещя. Не изчаках втора "покана", за това се запътих по стълбите към стаята си. Съблякох се и влязох под душа, оставяйки дрехите си на купчина на пода. Седях под душа близо половин час. Горещата вода се стичаше по кожата ми, а в мислите ми постоянно изникваше случката в тоалетната. Не можех да се откъсна от мислите за Тео. Лицето му, усмивката му, мускулестото му тяло, големите му ръце... Миризмата на парфюмът му се бе впила в кожата ми.
След горещия душ обух дантеленото си бельо и облякох широка тениска, а после се хвърлих под завивките и почти веднага заспах.

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now