Част 18

7.8K 271 15
                                    

*ГТ Джесика*

Събудих се в обятията на най-прекрасното същество, което някога съм срещала - Кам. Беше ме обгърнал със своите големи и силни ръце, сякаш бях пиленце под крилото на кокошка. Обърнах се с лице към него, стараейки се да не го събудя. Беше толкова сладък. Кичур от косата му се спускаше върху красивото му лице. Той бавно отвори очите си, поглеждайки към мен. Беше толкова сладък, докато е сънен.
- Добро утро, съкровище. - прошепна Кам, притискайки ме по-силно към себе си. Нежно допря устните си до главата ми, оставяйки нежна целувка.
- Толкова си секси, когато си сънен. - продумах аз, прехапвайки устната си. Той се усмихна мръснишки, застана върху мен и захапа врата ми, оставяйки лилаво петно.
- По-полека, тигре! - пошегувах се с него и се засмях, а той продължи да оставя петна по врата ми.
- Още нищо не си видяла, бейб. - прошепна, а аз се усмихнах.
- Покажи ми тогава.. - закачливо продумах.
- Довечера.. - тази мистериозност накара тялото ми да потръпне.
- Трябва да се прибирам, Мойра сигурно се е притеснила.. както и баща ми.. - продумах и станах.
- Добре. - прошепна Кам и остави една последна целувка на врата ми. Обух се и се запътих към вратата. Преди да изляза Камерън ме придърпа към себе си, целуна ме и продума:
- Довечера в 8 да си готова, любима..
- Какво си замислил, Далас? - попитах закачливо, натъртвайки на Далас, а той смръщи вежди.
- Ще видиш..

Прибирайки се вкъщи Мойра ме посрещна на вратата. Къщата блестеше от чистота.
- Ти ли почисти, Мойра? - попитах очудено, а тя се усмихна и отвърна:
- Кой друг? Върви се измий и преоблечи, баща ти ще е тук скоро. Между другото, къде беше?
- При Камерън.. - отговорих, а тя повдигна вежди.
- А помниш ли, когато ми каза, че няма да се занимаваш с момчета, Джес? Какво стана?
- Кам не е момче, той е ангел. - със замечтана усмивка на лице продумах, качвайки се горе. Съблякох дрехите си, оставайки гола, и влязох под душа. Усещах аромата на Камерън по цялото си тяло. Тази миризма ме влудяваше. Караше сърцето ми да забие лудо, кожата ми да настръхне, мозъка ми - да спре. Той бе първото момче, което ме превръщаше в съвсем друга личност. Преобразяваше ме.. Не можех да си обясня как успяваше да го направи. Но кой би могъл.. За това си има едно просто име - любов.

*вечерта*

След кратка дрямка бавно се надигнах от леглото си и закрачих към банята. Измих лицето си със студена вода, опитвайки се да се събудя, след което взех телефона, за да видя колко е часа.
- Боже, вече е 7 часа! - възкликнах и се втурнах към гардероба си. Избрах нежна рокля в прасковен цвят, стигаща до земята, стилни обувки на висок ток и малка чантичка в същия цвят, за да допълня тоалета си. Косата си вдигнах на елегантен кок, оставяйки няколко кичура спуснати свободно. Сложих лек грим, колкото да подчертая очите си и се запътих към вратата, тъй като беше време да тръгвам. Отваряйки входната врата видях Камерън. Беше облечен в черен костюм - личеше си, че се е нагласил.
- Милейди. - продума той, отваряйки вратата на автомобила си. С усмивка на уста се качих, а той затвори вратата и притича до неговата. След краткото пътуване пристигнахме пред дома му.
- Позволи ми.. - прошепна той и сложи черна превръзка на очите ми. Хвана ръката ми и ме поведе бавно по стъпалата. След няколко минути я свали, разкривайки прекрасна гледка пред очите ми - маса с червена покривка, отрупана с различни гозби. В средата и имаше ваза с красиви червени рози.
- Уоу, Камерън, сам ли направи всичко това? - попитах очудено, а той кимна с глава. - Нима можеш да готвиш? - попитах.
- Постарах се. Ако не е станало сме на сандвичи. - отвърна той и се засмя. Седнах на единия стол, а той се настани на другия.
- Ако мога да отбележа, прекрасна си днес. - продума. Беше толкова мил и романтичен.
- И ти не оставаш назад. - казах с усмивка, слагайки малко храна в чинията си. Вкусвайки от произведението му, за малко щях да повърна, но се постарах да не си личи.
- Много вкусно. - продумах с пълна уста, въпреки че ми се повдигаше. Той също опита от храната, след което изплю всичко в чинията.
- Боже, това е ужасно! - извика Кам, след което двамата избухнахме в смях. - Ще поръчам пица. - продума и взе телефона.
След като пицата пристигна и се нахранихме, той отново сложи превръзката на очите ми и ме поведе нанякъде.
- Имам още една изненада за теб - прошепна в ухото ми и целуна нежно врата ми.
Застанахме на прага на една от стаите, а той протегна ръце и свали превръзката ми.
- О, Камерън..

Хелоу .. :д Ето я и новата глава! Силно се надявам да ви хареса! Знам, че сега историята не се връзва особено със заглавието, но ще се постарая нататък да го оправя! Благодаря ви❤
ПС: Харесват ли ви Кам и Джес като двойка? А смятате ли, че това ще продължи за дълго? :д
Об ви ❤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now