Част 11

8.5K 327 11
                                    

Събудих се в някаква стая. Спомените от вечерта бяха почти напълно заличени, но въпреки това напрягах мозъка си, опитвайки се да си припомня каквото и да било. Безуспешно. Огледах се наоколо - стаята бе стилно обзаведена. Бях по бельо - с кой съм спала, мамка му?! Станах от огромното легло и се запътих към вратата на стаята. Отидох в дневната, където видях синеокото момче. Няколко откъса от вечерта веднага изникнаха в главата ми - шотовете, момчетата, купона.
- Добро утро, купонджийке! Всъщност, вече е обяд. - продума и се засмя.
- Добро утро. Ъм, може ли да си взема душ. - казах аз.
- Да, банята е вляво. Побързай, след малко ще дойде един мой приятел, по-добре да не те сварва така. Предполагам те боли главата - хапчета има в банята, изпий едно.
- Благодаря. Само един въпрос - вчера правихме ли нещо? - попитах притеснено.
- Не, беше мъртво пияна, само те преоблякох и те оставих да спиш. - отговори той. Кимнах с глава и отидох в банята. Докато се къпех чух звънеца на вратата и спрях душа. Избърсах косата си и увих тялото си с кърпа. Излязох от банята и за малко щях да припадна.. На вратата стоеше.. Камерън?! Какво правеше той тук, за Бога? Щом ме видя се ядоса и се нахвърли на синеокото момче:
- Какво прави тя тук, Наш? Нали ти казах за нея, как посмя?! - той крещеше и го налагаше по лицето.
- Спри, Камерън, какво правиш?! - крещях аз и се опитвах да ги разтърва.
- Спах с най-добрата ти приятелка и за това реши да ми го върнеш, така ли? - изкрещя Камерън и се втурна към мен, а аз започнах да се дърпам назад. Притисна ме към стената, приклещвайки ръцете ми.
- Кучка. - тихо продума и ме блъсна, след което се обърна и тръгна към Наш.
- Камерън!! Между нас не е имало нищо! - изкрещях, а Наш потвърди.
- Дори не знаех, че това е приятелката ти! - измъмри Наш.
- Тя не ми е приятелка! - изсъска срещу него Камерън.
- Тогава какъв е проблема, че е тук? - нервно попита Наш.
- просто.. - Камерън не продължи. Изведнъж хавлията ми се свлече на земята, оставяйки ме напълно гола пред две освирепяли момчета. Чудесно, няма как да стане по добре. Докато успея да се наведа и да я вдигна, двамата бяха огледали всяка част от тялото ми.
- Майко какъв задник.. - прошепна Наш и прехапа устната си, а Камерън стисна ръцете си в юмрюци. Беше бесен. Излезе от апартамента, тръшвайки вратата след себе си.
- Малко неловко стана.. - продума Наш.
- малко ли.. - казах, навеждайки глава. Сега кашата бе станала още по-голяма. Все успявам да си навлека проблеми.
- Ако искаш може да закусим заедно. - с усмивка предложи Наш. Беше много сладък. Въпреки с всичката кръв по лицето си.
- По-добре първо да промия раните ти. - продумах. И се приближих към него. - Къде има памук и риванол? - попитах.
- В шкафа в банята. - Взех необходимото и отидох в хола, където ме чакаше Наш. Започнах да почиствам раните по лицето му, а той стоеше като кротко котенце и не помръдваше. Изведнъж подскочи и ме хвана за ръката.
- Извинявай. - прошепнах. - Малко остана.
След като приключих се запътихме към кухнята, за да закусим. Тъй като нямаше нищо за ядене, решихме да направим палачинки. Той залепи едната на тавана, след което двамата избухнахме в смях.
- Май по-добре да излезем до магазина. - каза Наш и се засмя. Определено флиртуваше с мен. Но и аз не се дърпах. Всеки път, в който погледнех към него, се губех в прекрасните му очи. Може би той щеше да е новата ми секс играчка. Дали?

Хейоо! Ето я и част 11! Дали Наш ще е новото гадже на Джесика? Или пък Камерън ще се завърне? Предстои ви да разберете! Очаквам мненията ви в коментарите! ❤

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now