Част 3

16.4K 406 3
                                    

Къде? Намирахме се на средата на нищото - безлюден планински път, ограден от дървета.
- И къде по-точно, Камерън? - нервно попитах аз.
- Почакай и ще разбереш. - спокойно отвърна той. След този отговор се почувствах ужасно. Защо бях толкова груба с него? Може би прекалявах. Но.. той си го заслужаваше, нали? Ох, защо съм такава овца.
Камерън ме поведе по тясна пътека, като в ръката му имаше голяма кошница. Изведнъж някакъв клон изпука, аз се обърнах и видях.. змия! Подскочих от уплах и се хвърлих в ръцете на Камерън, а той се засмя, но продължи напред, носейки ме на ръце. Стоях вперена в змията, когато той изсъска и започна да се хили... Ударих го ядосано и се изскубнах от ръцете му.
- Имам фобия от змии, дебил такъв! - идваше ми да го зашибам с някоя пръчка, а той не спираше да се смее на истеричните ми изблици. Тъпанар! Повървяхме още малко по пътечката и стигнахме до малка полянка, насред гората, обсипана с прекрасни лилави цветя. Камерън извади одеяло от кошницата и го постла на тревата. Пикниик! Последния път, в който бях на пикник беше доста отдавна. Мама беше още жива.. тичахме, смяхме се, ядохме.. Какви незабравими спомени. Липсва ми мама. Докато се усетя Камерън беше сложил най-различни вкусотии на одеялото - мъфини, плодове, бисквити, сандвичи. Лигите ми потекоха, пък и не бях закусвала.
- Нападай! - извика Камерън и захапа един от сандвичите. Аз го последвах и започнах да ям. Бях гладна като вълк.
Прекарахме няколко часа в ядене, приказки, разказване на вицове, пеене на песни. Трудно ми е да го призная, но си прекарах много добре. Докато седяхме и си приказвахме, Камерън се приближи към мен и понечи да ме целуне. Беше на няколко милиметра от устните ми, когато сложих ръка на устата му и го блъснах леко назад. Какво си позволяваше? Част от мен искаше да го целуне, а другата.. другата искаше да го срита в топките. След този мой жест настъпи неловка тишина. Изведнъж, незнайно защо и как, се хвърлих върху него и го целунах страстно. Какво за Бога правя? Джесикаа, пак си създаваш проблемии.. Момчетата винаги са проблеми. Осъзнах се и прекъснах целувката.
- Хей, Джес, довечера в Майк ще има купон. Искаш ли да идем заедно? - попита. Така или иначе нямах никакви планове за вечерта, за това се съгласих.

*вечерта*
"Ооф, какво да облекаа" - обикалях из стаята и се чудех, като от време на време изваждах по някоя дреха от гардероба и я захвърлях на леглото. Накрая, с много мъка, реших да облека тъмно синя рокля, прилепнала по тялото, като я комбинирах с черни високи обувки и малка дамска чантичка. Косата си накъдрих съвсем леко, тъй като тя по принцип е къдрава. Сложих лек грим, напръсках се с любимия си парфюм и излязох. Долу ме чакаше Камерън.
Когато пристигнахме видях Мойра и се запътих към нея, а Камерън - към Майк.
- С кой си? - попита Мойра.
- Камерън. А ти?
- Майк ме покани. Не е ли сладък? - сладък? Баш пък..
- Хайде върви при него, ще се оправя и сама. - под оправя имам предвид пиячка, но хайде нека се забавлява. Седнах на бара и поръчах чаша уиски. Пийнах още една. И още една. Оглеждах момчетата едно по едно, но никой не ми грабваше окото. Отпивах от поредната чаша уиски, когато вътре влезе мъж, видимо по-голям от нас. Премина през голямата стая, след което седна до мен на бара. Имаше прекрасно лице, месести устни, леко набола брада и.. мамка му, трапчинки. При вида му веднага забравих за Камерън.
- Защо красавица като теб стои сама на бара и пие? - попита ме незнайния красавец. - Виждам, че ти е скучно. Ела и ще те отърва от скуката. - той тръгна към тоалетната, а аз бях доста пияна и го последвах.

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now