Част 22

6.5K 271 38
                                    

Лъчите на изгряващото слънце погалиха нежно лицето ми, карайки ме да се събудя. Спомените от миналата вечер веднага изскочиха в съзнанието ми. Обърнах се настрани и видях Камерън до себе си. Беше ме обгърнал с ръце и спеше спокойно. Бавно станах, стараейки се да не го събудя, и влязох в банята, за да си взема душ. Оставих дрехите си на купчина пред стаята, след което се намъкнах вътре и пуснах водата. Капките се стичаха бавно по кожата ми. Успокояваха ме. За миг забравих всичко, случило се до тогава, и се насладих на освежаващия душ. След като приключих излязох от банята и застанах пред гардероба си. Облякох къси дънкови панталонки и широка тениска с емблемата на супермен. Изсуших косата си и я вързах на отпусната конска опашка. При шума на сешоара Кам се събуди и ме погледна.
- О, извинявай. - прошепнах виновно, но той се усмихна и стана от леглото. Дойде до мен, обви кръста ми с ръце и постави нежна целувка на рамото ми. Слязохме долу и аз влязох в кухнята, за да направя закуска. Извадих мляко от хладилника, грабнах кутията със зърнена закуска и седнах пред кухненския плот.
След закуската двамата седнахме на дивана, сгушени един до друг.
- Какво ще правим днес? - попита. Повдигнах рамене. След минута-две мълчание той се обърна към мен и ентусиазирано обяви:
- Отиваме на къмпинг!
- Къмпинг? - повдигнах вежди.
- Да! Отивам да наглася багажа, след час-два да си готова. - след това ме целуна по челото и излезе. Запътих се към стаята си и смъкнах сак от гардероба. Извадих необходимите дрехи за къмпинг, един бански и чифт маратонки. Когато бях готова слязох долу и пуснах телевизора. Входната врата се отвори и вътре влезе баща ми.
- Здравей, татко. - продумах и продължих със заниманието си.
- Какъв е този сак, къде ще ходиш? - попита, докато закачаше сакото си на закачалката.
- На къмпинг с приятели. - отвърнах и притичах да му помогна с куфара.
- Добре, забавлявай се. - очаквах да ме разпитва с кой ще ходя, но явно бе в добро настроение. Върнах се отново на дивана. Телефонът ми извибрира. Беше съобщение от Камерън.
К: Наш иска да дойде, има ли проблем?
Д: Не, може да повикам Мойра, тъкмо ще се запознаят.
К: Супер. След 10 минути съм при теб.
Д: Обичам те.
К: Мразя те, кучко.
Д: Наистина? :(
К: Знаеш, че те обичам, Джес.
Д: Мразя те.

Sex toy | C.D.Where stories live. Discover now