53. Axelle

4.7K 292 7
                                    

Vandaag ben ik 1 jaar op wattpad :D Om dat te vieren krijgt elk boek een update :D

53. Axelle

Twee weken waren voorbij sinds Logan me de Luna opdracht gegeven had. In het begin verliep het nogal stroef. Niemand wou me helpen. Het zorgde er wel voor dat ik goed voorbereidt was. Mijn plan was na een dag of drie al klaar en de rest was gewoon een paar roedelleden overtuigen. Sommige vonden mijn plan geweldig en zeiden meteen ja. Anderen hadden wat meer overtuiging nodig. Gelukkig hielp Jack me daarbij. Als hij eens wat tijd over had, ging hij bij een paar roedelleden langs. Natuurlijk luisterden ze naar hem meer, dan naar mij. Hopelijk zou dat in de toekomst veranderen.

Elke keer als ik Logan zag probeerde hij te weten te komen wat ik aan het doen was. Toch wou ik dat het een verrassing werd. Ik wou iedereen verbazen met zijn idee en hoe meer mensen daarvan wisten, hoe minder groot de verrassing werd.

Vandaag moest alles af zijn. We hadden grote doeken gehangen, zodat niemand iets kon zien. Jack had uiteindelijk nog een paar mannen opgetrommeld om van alles in mekaar te timmeren en tegen de avond was alles af. En het was perfect.

" Volgens mij ben ik zenuwachtiger dan jou " lachte Logan toen hij achter me stond in de spiegel. Ik legde de laatste hand aan mijn outfit en keek hem aan in de spiegel. " Iedereen die ervan weet is enthousiast, dus ik heb zo een vermoeden dat de rest het ook wel leuk zal vinden. " Ik draaide me om en drukte een kus op zijn wang. " Laten we maar snel gaan. Iedereen zal al aan het wachten zijn "Ik pakte zijn hand vast en trok hem bijna de hele weg achter me aan.

Inderdaad. Bijna iedereen stond al te wachten. Op dit moment begon ik toch ook wel zenuwachtig te worden. Logan glimlachte geruststellend en ging met me op een klein podiumpje staan. Er was nog veel geroezemoes, maar zodra Logan zijn keel schraapte was iedereen stil.

" Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten is jullie Luna de vorige twee weken bezig geweest om een project op poten te zetten. Vanavond is het dan ook eindelijk zo ver. " Hij draaide zijn hoofd en keek naar mij. Nu moest ik dus iets zeggen. Ik slikte wat nerveus.

" Ik wou vooral onze roedel hechter maken. Eén keer per jaar zou moeten lukken om ons dichter bij mekaar te laten komen, zodat we even niet aan onze zorgen moeten denken. Een moment waarop zowel jong als oud samen kunnen zijn. Dus leek het me niet meer dan normaal om een roedelfeest te organiseren " Mijn vooraf ingestudeerde tekst ging zonder probleem. Jack wist ook wanneer de doeken weg mochten.

Zodra die weg waren stond er achter ons een grote kermis klaar. Ik had zelfs een klein circus kunnen regelen en morgenmiddag konden de kinderen daar zelf dingen leren.

Logan drukte me dichter tegen zich aan, terwijl de roedelleden de kermis gingen verkennen. Ze waren er wel wat enthousiast over, zo te zien. Daar was ik heel blij om. Ik had dit dan ook allemaal voor hen georganiseerd. " Ik had nooit gedacht dat je op dit idee zou komen " Hij drukte een kus op mijn wang en sloeg daarna zijn andere arm om me heen. " Ik ben echt trots op je Axelle. Je hebt getoond dat je een echte Luna bent "   


A/N: Schattig, al zeg ik het zelf haha :p

Vote/Comment/Follow

The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu