|44.|

435 140 18
                                    

Luke's pow:

Vzbudil jsem se na vyzvánění mého mobilu. Ani si nepamatuju na to, že jsem usnul. Zabručel jsem a sedl si. Ještě než jsem se natáhl pro mobil, promnul jsem si čelo i oči a zatahal unaveně za vlasy.

,,Co chceš, ty debile." zavrčel jsem a doufal, že mi nevolá nějaká důležitá osoba. Jako třeba Emily.

,,Uhh, očekával jsem milejší přivítání." uchechtl se člověk na druhé straně linky.

,,Uuu!" zabručel jsem a vzdyhl. ,,Calume, utrhnu ti vlastnoručně koule a nechám ti je nacpat do prdele!"

Cal se zasmál a.. pořád se smál. Jeho smích mi hrál dost na nervy. ,,Stalo se něco?"

,,Emily odletěla do Darwinu." zachraptěl jsem tentokrát ne otráveně, ale napůl zničeně. Zatím mu stačí tolik slov. Nebudu jimi plýtvat.

Slyšel jsem, jak Calum kašle. ,,Co?! Proč mi nedala vědět?!"

,,Nevím. Třeba při tom rozruchu na to zapomněla." a abys věděl, mě to nezajímá.

,,Kdy se vrátí?"

,,Ty debile, kdybych to věděl, tak bych se asi celou tu dobu neutápěl v tmavém pokoji a neničil se myšlenkama!" vyprskl jsem. ,,A abych řekl pravdu, taky mě to dost zajímá." zabrblal jsem.

,,Uklidni se, pro boha." uchechtl se.

,,Nemůžu. I když se snažím." řekl jsem klidněji, ba možná i chladně. I přes to jsem se ale mračil.

,,Ona se ti vrátí." chlácholil mě klidným hlasem.

,,Ne, ty nemáš ani potuchy o téhle věci a o tom, jak to chodí! Lituju toho, že jsem byl takový debil a chtěl poznat Emily. Proč? Protože jsem si u ní myslel, že ona už bude fajn, že nebude zas taková blbka jak napoprvé vypadala na placu, a přitom se stane to stejné, co se stalo nedávno s tou sviní!"

,,Kurva, Hemmingsi." zavrčel nepříjemně Cal. ,,Zapomeň už na ten incident s tou děvkou Madison! Emily není blbá a dokonce ani nevypadá na děvku. A koneckonců-" zasekl se.

,,Co?" přendal jsem mé nohy přes postel a postavil se. Když mi neodpovídal nějakou tu dobu, zopakoval jsem se hlasitěji a otráveněji; ,,Co?!"

,,Koneckonců si myslím, že-" zhluboka se nadechl. ,,-pokud tě má opravdu ráda, vrátí se."

Tak se už můžu vypořádat s tím, že se nevrátí. Kdo by měl rád mě? Moje matka? Vždyť ona patří do mé rodiny, samozřejmostí mě má ráda. Krom jí neznám jiného člověka, komu na mě záleží - nepočítám Ashe, Caluma a Michaela. A co... nejsem gay.

Nic jsem však neřekl. Natahoval jsem ruku ke skříni a se zavrzáním ji otevřel. Hledal jsem něco, co bych si nadnes oblékl.

,,Tak to vypadá, že se dnes půjde na párty! Woohoo!"

,,Ááuuhhg.." nesouhlasně jsem zavrčel. ,,Nemám náladu."

,,Co se s tebou stalo, chlape?! Trošku života do toho umírání." uchechtl se. ,,Dřív bys souhlasil a teď děláš nějaký zbytečný sračky kolem toho všeho." viděl jsem Calumovi kroutící oči.

Zatnul jsem zuby, a abych dal Calovi najevo, že nejsem zblázněný jen jednou holkou, řekl jsem; ,,Fajn. Tak dnes večer, kolem osmi. Klub - ten stejný, kam jsme chodili furt." spíše jsem to prohraně vyprskl. Poté to hned položil.

Emily's pow:

Podívala jsem se na hodinky a k mému překvapení bylo teprv 13 hodin odpoledne. Unudím se nudou.

,,Luku?!" zařvala jsem. Co to dělám...

Hned jsem dostala odpověď z jeho pokoje, z prvního patra; ,,No?!"

,,Pojď sem!" zařvala jsem zpět.

,,Proč?!" zařval na mě zpět.

,,Protože se tě na něco chci zeptat!" zařvala jsem po něm zpět.

,,A proč nejdeš nahoru s tou tvojí prdelkou v legínách?!" zařval až PŘEHNANOU větu.

Přimhouřila jsem oči na televizi přede mnou a představovala si v hlavě, jak o tu televizi mlátím Brooksovou havou. ,,Protože jsi kokot!" ujelo mi nahlas.

Natáhla jsem se pro ovladač a zkusila zapnout televizi. Vůbec nevím, kam zmizel Jai a je mi to poněkud jedno. Není to můj přítel, tak proč se zaobírat o tohohle dospěláka? Může si dělat co chce... Ale vadí mi, že mě nechal samotnou v domě, s jedním úchylem. Jaksi se dvěma... Bohatě stačí, že to jsou bratři.

,,Tak jsem tu, idiotko." se zvuky, připomínající mi hned dupání po schodech, jsem si všimla Luka, stojícího u schodiště.

,,Musíš se furt tvářit jak debil? Vypadáš přitom jak opice. Ohh, počkat. Že to je tvůj normální ksicht?" založila jsem si ruce na hrudi a raději se věnovala televizi, ve které jsem přepínala kanály, až jsem našla ten pravý - dávali nějaké zprávy. Ne, že bych se zajímala, ale na ostatních dávali pohádky a o ty se nezajímám už vůbec.

,,Kurva, je mi nějak teplo." totálně na plné čáře ignoroval mojí poznámku. Místo toho řekl, že mu je teplo. Vím, co má v plánu.

,,Tak si otevři okno, debile." odbila jsem ho. Myslím, že ne nadlouho.

,,Proč chodit až k oknům, když si můžu hned tady na místě sundat triko?" zašklebil se.

,,Ať tě ani nenapadá, dělat tady bordel nebo se promenádovat polonahý, nechceš snad po mě uklízet zvrat-"

Šáhl si na lem trika a nejdřív si se mnou opravdu "hrál" - pozvedl si triko co nejvýš, přičemž šli vidět jeho boxerky.

'No do prdele' - pomyslela jsem si při pohledu na jeho tělo a na to, co právě přede mnou stojí. (Obrázek v médiích:D i Luke musí mít tak... ZAJÍMAVÝ tělo, jak jeho bratříček Jai?!:DDD mimochodem - v 11. díle jsem taky přidávala obrázek Jaie polonahého, tak se klidně mrkněte:DDDDDDDDDDDDDDD)

,,Co je." nevinně se usmál a pokrčil rameny, zatímco si prohrabával vlasy a podíval se na své břicho. S vážnou tváří ke mě vzhlédl. Tak tohle se mi ale vůbec nelíbí. ,,Vstaň." řekl, zatímco ke mě mířil.

Povytáhla jsem obočí. ,,A to jako proč."

Zašklebil se a vzal mě do náruče. ,,Tak." s mým hlasitým výskotem mě položil na zem, na nohy. ,,Co jsi potřebovala?" založil si ruce na hrudi a provokativně na mě hleděl.

,,Nudím se." protáhla jsem jak malé děcko.

,,Mám nápad." řekl ihned na má znuděná slova.

Povytáhla jsem obočí a pobídla ho, aby ten nápad vyklopil.

Usmál se. ,,Tak to vypadá, že se dnes půjde na párty! Woohoo!"

_______________________

Jinak já nejsem vůbec tak perverzní!:DD jestli se nepočítá to, že když se řekne jen obyčejná, třeba jen nevinná větička, hned v tom vidím dvojsmysl._. ale jinak fakt ne :DDDDDD

Snad jste si díl užili a zároveň se pokochali tím pohledem na polonahého Luka :DD don't worrrrrry, však s Lukem ještě bude sranda 3:) .. jsem jediná, kdo v tom vidí ten zkurvenej dvojsmysl?._____. :DDDDD -_-

Na další díl se můžete brutálně těšit!:3 jsem s mým nápadem a tím, jak jsem to napsala, dost spokojená, vzhledem k tomu, že já moc na takový věci nejsem.. ^^ :33 má přes 2,000 slov :) a vydám ho asi tak do tří dnů :) :33

Porsche behind FerrariWo Geschichten leben. Entdecke jetzt