|21.|

590 170 23
                                    

Luke's pow:

Flashback:

,,Ohh, kurva, za všechno můžeš ty!" vyprskl hlas mého otce z předsíně. Tentokrát ale nebyl opilý, mluvil zcela normálním hlasem.

,,Co se stalo?" zeptala se jemně moje mamka, která seděla hned vedle mě na gauči. Dívali jsme se společně na Spongeboba, moje nejoblíbenější pohádka.

,,Podívej!" Thomas opět vyprskl a Elizabeth otočila dozadu hlavu - předsíň jsme měli hned vedle obýváku, stačilo se jen otočit a viděli by jste kus předsíně. Mě však na rozdíl od mámy nezajímalo, co se mu stalo, byl jsem moc zahleděný do Spongeboba.

,,Na co se mám dívat?" zeptala se jemně. Něco mi ale na jejím hlase nesedělo. Jako kdyby vůbec nechtěla mluvit jemným hlasem, ale jako kdyby po něm chtěla hnusně vyplivnout, jaké nemehlo to je.

,,No narazil jsem do jednoho šmejda zkurvenýho, s jeho bílým posraným Maseratim!" zanadával. ,,Myslel si asi, že závodí nebo co, kurva." slyšel jsem, jak dupavými kroky míří do kuchyně.

Elizabeth se těžce postavila a ještě než stihla odejít k tátovi do kuchyně, všiml jsem si jejího sklíčeného pohledu.

Za chvilku jsem se začal smát, při momentu, kdy Spongebob začal dělat s Patrickem blbosti a Sépiák tak nemohl mít klid.

Omylem jsem se zaposlouchal do rozvedené konverzace mých rodičů; ,,Thome, Luke bude mít za týden narozeniny."

,,No a?" podle zvuku si Thomas nejspíš otevřel pet láhev piva.

,,Myslela jsem, že bychom mu mohli koupit tu vysněnou hračku." odmlčela se. ,,Vždyť víš, to autíčko. Sním po něm už půl roku a nemůže oči odtrhnout od té reklamy, když hraje v televizi."

Nějakou dobu nikdo nic neříkal. Bylo slyšet jen Thomasovo hlasité pití a polykání jeho oblíbeného pití.

,,Já jsem to vymyslela způsobem, že mu ho půjdu koupit zítra, stejně už nemáme v ledničce nic, tak rovnou udělám pořádný nákup. Ale bohužel, ten stejný den musím do práce a je to naléhavé, tak mu to autíčko budeš muset dát ty."

Thomas líně zavrčel pazvuky. ,,Proč já. Dáš mu to, když budeš doma, ne?"

,,Uhh. Prosím, jen mu to dáš a pak si budeš moct dělat, co budeš chtít."

,,Dobře!" zařval a byl slyšet jen zvuk dopadajícího pet láhve na zem.

Poté se moje mamka rychle objevila v obýváku a šla si sednout zpět ke mě.

Flashback end

Zakroutil jsem hlavou do levé i pravé strany a přeřadil.

Zesílil jsem rádio, kde hráli písničku od All Time Low - The reckless and the brave. (Tu písničku miluju. Ne, kecám, miluju celý All Time Low se vším všudy;3)

Flashback:

Pozoroval jsem, jak mi Elizabeth mává z okna, jako vždy s jejím příjemně hřejivým úsměvem. Pozoroval jsem, jak s jejím BMW m5 e60 mizela do dálky, až úplně zmizela. Doufám, že se vrátí co nejdřív.

,,Hej, pojď sem."

Otočil jsem se za hlasem Thomase a díval se na něj, dokud za mnou opět nezařval, abych k němu hned šel.

Svěsil jsem hlavu k zemi a vyrazil z příjezdové cesty za Thomasem dozadu, přesněji na zahradu, kde to vypadalo, že se něco chystá - Thomas už vynesl druhý stůl a zatímco na mě zůstal jeho pohled, vrátil se zhnuseně do domu.

Porsche behind FerrariWhere stories live. Discover now