|28.|

471 143 14
                                    

Emily's pow:

Vykřikla jsem. Měl to být smích, ale vyšel jako křik na celý pokoj, což znamená, že to vydalo lehkou ozvěnu přes zdi, i přes tu puštěnou hudbu, kterou bych přidala do kategorie 'Hip-Hop'.

,,Děláš si srandu!" zařvala jsem a otevřela rty do 'O' písmene. Cítila jsem, že mi z oka za chvilku vypadne slza a plíce vybouchnou z nedostatku kyslíku.

Jai se smál a přitom pohupoval boky sem a tam. Rozkazování rukou si také nemohl odpustit.

Zaostřila jsem na něj a opět vybuchla smíchy. Jinak to nešlo. ,,Ty-ty, to se musí dělat-" zhluboka jsem se nadechla mezi neovladatelným záchvatem smíchu. ,,-doleva a doprava krouživým pohybem, ne dopředu a dozadu!" chytla jsem se za břicho a sledovala dál Jaie, jak hraje na X-Box 360 taneční hru. Místo toho, aby se boky pohupoval doleva a doprava, pohupoval dopředu a dozadu, opravdu krouživými pohyby, čímž vypadal, jako kdyby právě vykonával souložení.. ve stoje.

Kdyby mi někdo řekl, že spatřím v mém životě tančícího Jaie na Hip-Hop hudbu, Jaie, který vypadá spíš jako Jai s dost úchylnými pohyby, no, rovnou se sexuálními pohyby, nedovedla bych si ten pohled ani představit. A teď mi tady ty pohyby právě ukazuje, zatímco se dívá na instrukce postupu tanečních kroků, a připadá mi, že za chvilku pochcípám smíchy na zemi.

,,Ale vždyť to dělám dobře!" vypískl a šklebil se smíchy.

,,Tyhle pohyby bys dělal možná tak s nějakou holkou v posteli, ale opravdu ne při taneční choreografii!" utírala jsem si slzy, které se mi opravdu vydrobili z oka, a pořád se smála dál.

,,No jo zas." dupl si hraně naštvaně - objevilo se, že tento level prohrál. Nikdy by ji nevyhrál, možná tak kdyby za porotce byli nějaké úchylné ženy - to by ho určitě hodnotili plným počtem bodů. ,,Bych chtěl vidět tebe, teda." protočil očima a s poloúsměvem si šel sednout ke mě na postel.

Dosmála jsem se. ,,Určitě." postavila jsem se a poupravila si na sobě kalhoty, chystajíc se přejít před X-Box.

,,Ale změním ti kategorii." ukázal přísně ukazováček. ,,Z hip-hop na twerking." už už si bral do ruky ovladač.

Zalapala jsem po dechu s rukou na hrudi. ,,Tak to fakt ne!" chtěla jsem si jít zpět sednout na místo, kde jsem seděla před necelou půl minutou, ale zabránili mi v tom Jaiovi ruce - strhl si mě do jeho klína se smíchem, jenž byl nakažlivý - samozřejmě jsem opět vybouchla chechtáním.

,,Buď budeš twerkovat nebo-" zasekl se v jeho pevném, přitom pobaveném, mluvení.

,,Nebo?" se smíchem jsem se na něj zezdola podívala - pořád jsem byla schoulená v jeho náruči.

,,Nebo... nevím." on se na mě podíval ze shora a kousl se do rtu. Pomalinku jsem se přestávala smát.

Odhrnul mi vlasy z čela. Popravdě mě někdy ty dlouhé vlasy opravdu štvou, ale nemám odvahu je ostříhat na krátko. Na to je moc miluju a moc jsem si je nechávala narůstat.

Otevřela jsem rty a pomalu se posadila, abych mu byla nějak blíž, v ne moc blbé pozici, přičemž jsem se rukama opírala. Přelétával očima z těch mých, až pokaždé skončil na mých rtech. Na první pohled to vypadalo, jako kdyby skenoval celý můj obličej, ale popravdě to bylo jen skákání jeho očí na ty mé, a nakonec na rty. U mě se nedělo nic jiného...

Usmál se a jeho dlaněmi se dotkl mých tváří. Měl ji teplou.. měl až tak příjemně teplou (a dokonce jemnou) dlaň, že jsem hlavu sklonila do levé strany, čímž jsem dosáhla otření jeho ruky o mojí pokožku.

Zavřela jsem oči.

Nedokázala jsem tam jen tak sedět, dívat se na něj - takovým stejným hladovým pohledem, kterým se na mě díval on - a čekat, kdo udělá první krok.

Ale zas na druhou stranu - nechtěla jsem být první, kdo udělá první krok. Vždyť první kroky by měli dělat kluci, no ne?

Přemýšlela jsem o prvních krocích do té doby, než jsem se neprobrala z transu jediným okamžikem - ne takovým, kterým by se Jai ke mě přibližoval. To vůbec.

Toho jsem si právě že nevšimla. Probudila jsem se líbáním s jeho hebkými rty.

Prvních pět vteřin jsem mu vážně oplácela polibky. Přesně těch prvních pět vteřin mě líbal pomalu a něžně. Ale poslední vteřinu jako správný kluk zkusil líbací techniku alá 'Přidáme trošku na plynu', což značí jediné - chtěl se se mnou líbat vášnivě.

Odstrčila jsem ho od sebe jediným pohybem - mé ruce na jeho hrudi.

,,Tohle se nestalo." řekla jsem a sklopila oči na přikrývku.

,,Co?" zachraptil.

Vzhlédla jsem na něj se zatnutou čelistí. Znám se moc dobře na to, abych věděla, že jsem měla u spánků vystouplé žíly ze zmiňovaného zatnutí čelisti. ,,Že se nic nestalo." zopakovala jsem a protentokrát se na něj odhodlaně podívala. Naivně jsem si myslela, že mě jeho pohled nezlomí a budu si stát za svým. Ale nevydržela jsem to a podívala se slabě zpět na peřinu.

Zhluboka se nadechl a levou rukou si prohrábl vlasy. Periferně jsem mohla vidět, jak se za vlasy zatahal. Aspoň není jediný v této místnosti, kdo by si v tomhle okamžiku chtěl vyrvat vlasy z hlavy.

,,Promiň." řekl. ,,Jsem takový kretén." řekl tiše.

,,Ne." podívala jsem se na zapnutý X-Box a televizi, kde je stále nápis 'This level - game over'. ,,To já jsem blbá."

,,Ty nejsi vůbec blbá!" odporoval.

,,Ale jo. Je to moje vina."

,,Co je tvoje vina?"

,,No, sedla jsem si, i když jsem se mohla postavit a přejít ke konzoli. Nic by se nestalo."

,,Tak se teď obviňuj, že sis sedla." protočil očima.

,,Vždyť to právě dělám."

,,Ironie..."

,,Já vím, sakra. Nejsem blbá." slabě jsem se zasmála.

,,To jsem neříkal!" ohradil se.

,,To jsem taky neříkala." naklonila jsem hlavu doleva.

,,Proč se tady bavíme o něčem, co nemá vůbec ale vůbec žádný smysl?"

,,Protože mi samotný spolu nedáváme smysl." tato věta se nyní dá brát jako hezkou ale i jako hnusnou narážku. Jak pro koho.

,,Tak teď to nechápu."

,,Víš, že já taky ne?"

,,Tak o čem se budem bavit?"

Hodnou chvilku jsem mlčela a přemýšlela nad tím, co se právě stalo. Ani ne tak moc nad tím, že jsme se my dva políbili (což je dost špatný). Přemýšlela jsem spíše nad tím, že jsme se před okamžikem bavili o totálních blbostech, co nemělo smysl a plácali jsme z naší pusy samé hámotiny, co nemělo hlavu ani patu.

Z jeho tmavých očí - poněkud tmavších než kdy jindy - jsem se podívala zpět na černou konzoli. ,,Fakticky tam máš v té taneční hře twerkování?"

Porsche behind FerrariWhere stories live. Discover now