|7.|

745 186 28
                                    

Emily's pow:

,,Tak bychom se do toho dali, ne?" Luke mě zkoumal svým arogantním pohledem, který byl hrozně otravný. Zvednutá hlava nahoru jako ten nejlepší člověk na zemi. Idiot.

,,No jasně. Už ses připravil na legendární trapas? Porazím tě." pozvedla jsem obočí a zkřížila si ruce na hrudi. Taky si dokážu hrát na něco víc.

Luke pouze kývl hlavou na Ashe a ten odběhl k nějaké malé boudě, zařídit ten závod.

Cal si nepříjemně odkašlal, celkem nahlas. Tím upoutal na sebe pozornost všech kolem.

Theresa se na mě potutelně usmívala a Mike si hrál s knoflíkem od mikiny. Vůbec neví.

,,Něco se tady děje." zašeptal hravě Luke a očima skákal ze mě na Cala. ,,Cítíte taky tu divnou atmosféru?" začal si hrát s piercingem v dolním rtu.

Přimhouřila jsem na Luka oči. ,,Jo, asi to, že bych tě nejraději hodila vlkům." vyjela jsem dost ostře a hned na to se chytla za hlavu, s myšlenkou že se ta bolest zmírní. Luke se uchechtl a Cal se kousl vinně do rtu, s hlavou skloněnou k zemi. Přesně tak, bude to jeho vina, když prohraju, pak bych ho to nechala i hezky sežrat. 

,,Vím, že se tady něco děje." zabrblal provokativně a moji poznámku ignoroval. Tak i já budu tu jeho. Pak ale pokračoval, jako kdybych tady nebyla; ,,Tys ji ojel, Calume?" otočil se na něj a v tu dobu jsem vybuchla.

,,Od koho to víš?" pak jsem se ošila. ,,Jakože... od koho víš, že jsme včera byli my dva.. spolu?" opět jsem se ošila. ,,Ale jakože tím smyslem, že jsme spolu strávili celý večer-" zasekla jsem se a dál raději nepokračovala. Mojí nevymáchanou hubou se to každým slovem zhoršuje, tak se na to rovnou vykašlu.

Blonďákovi koutky rtů se pozvedly pobavením. ,,Tvoje milá kamarádka." jak já jsem stála o to, abych ho já pobavila a aby mě on na opátku nasral.

,,Byli jsme jen v restauraci a v baru. Nic se nestalo." řekla jsem zhnuseně, ale ne Lukovi, směrem k Tess. Uvnitř jsem ale byla z mé poslední věty nejistá. ,,A přestaň se už na mě takhle dívat, s tebou si to ještě vyřídím." vyprskla jsem. Než se na ni stihl Cal podívat, Theresa už její perverzní úsměv přeměnila na normální.

,,Všechno je zařízený, Kai tam už čeká." přiběhl Ash a já s protočením očí otevřela dveře a nasedla. Luke zopakoval pohyby po mě.

Motor, sešlápnutí spojky, zařazení jedničky, přidání plynu a zároveň ubírání spojky. Přesně tyhle věci se staly mojí každodenní rutinou.

Čtyřicítkou jsem se vydala k čáře. Zatímco Luke si to naštrádoval šedesátkou, aby tam byl první. Ukázala jsem na něj prostředníček, když jsme vedle sebe s auty stáli, a on se zasmál.

Kaileigh se podívala přes okno na mě a pak na Luka. Vztáhla nahoru ruku, se svůdným úsměvem, který patřil Lukovi a chvilku rukou a s praporkem mávala nahoru. Děvka.

Ruku vztáhla neuvěřitelně rychle dolů a já - i když jsem se hrozně snažila, abych vyjela dřív než ten kretén - on vyjel dřív.

,,Kruci." zabrblala jsem a rychle přidávala na plynu, každým okamžikem jsem tedy musela přeměňovat v řadící páce, až jsem nakonec byla na tom největším. Jela jsem každým momentem co nejrychleji. Vůbec jsem neubírala, jen přidávala. Rychlost se pohybovala na 180 km/h, zatímco Lukovi bych tipovala na 200km/h, ba i víc, protože byl přede mnou a každou vteřinou dál a dál.

,,Kretén." zasyčela jsem a všimla si, že za chvilku budeme jet v zatáčce. Byla hrozně pravotočivá a opravdu jsem neměla chuť na ubírání plynu, ale zároveň jsem si nechtěla spáchat nějaké zlomeniny, tak jsem si usmyslela, že ještě budu jet chvilku rychle a pak na poslední chvilku zabrzdím, i s driftem. Uvědomovala jsem si, že tou ostrou brzdou a přidaným driftem na poslední chvíli bych mohla skončit mimo závodní plochu, ale na to, abych už ubírala na plynu a prohrála, jsem byla moc tvrdohlavá.

V místě, kde už Luke na plynu ubral, aby se mu zatáčka a driftování povedlo, jsem já ještě jela rychle. Stihla jsem se podívat do jeho auta a vypadal překvapeně.

Začala jsem ubírat na plynu až pár metrů před zatáčkou, což mohlo být celkem nebezpečné, když se moje rychlost před chvilkou pohybovala kolem víc jak 200 km/h. Naštěstí jsem ale dala drift jménem Braking, kterým jsem porazila předtím i Cala. Auto se trošku víc vytočilo zadními koly než by se mělo, a podle mého názoru jsem byla o fous od hodinek.

Díky mému nebojácnému rozhodnutí udělat Braking drift v takové nebezpečné chvíli jsem nyní projížděla kolem Luka. Byli jsme vedle sebe a tipovala bych, že jsme jeli stejnou rychlostí - 210 km/h, protože ani jeden z nás se nemohl předjet.

Pozvedl pravý koutek rtů a až pak jsem si uvědomila, že mě nyní předjíždí a už je přede mnou tak o deset metrů.

Zatla jsem čelist a už jen ta myšlenka, že mi zbývá míň jak půl kilometru na to, abych ho předjela, mi dodala odvahu na 230 km/h... 240 km/h...

Projížděla jsem kolem něj, když se díval před sebe na cestu a držel uvolněně volant, i s jeho stejným uvolněným výrazem, ba i šťastným. Pak si všiml mého auta kolem toho jeho a trženě se na mě podíval - už s naštvaným pohledem.

Poslala jsem mu vzdušnou pusu jednou rukou - a tou druhou jsem řídila - a pomalu ho přitom předjížděla. Štěstí pro mě, ale pro Luka neštěstí, bylo to, že jsem viděla pár metrů bílou čáru...

...kterou jsem projela a Luke těsně o deset metrů za mnou.

____________________________

Čau čau:3

Vyšlo to přesně tak, že závod vyšel v pátek :D fakt divná věta.

Btw.: právě poslouchám písničku od The Vamps - Wake up, a najednou tam vidím, že ten coby parkourista je Brooklyn Beckham. A já takový že 'wat'. A pak jen 'aha'.

Asi - určitě - si tu písničku stáhnu a nastavím si ji na budíka, jelikož mě už Skrillex s tou jeho Ragga bomb sere :D :D...

Krom toho - poslouchá tu někdo Emina?:) jeho nejnovější písnička 'Phenomenal' je kurva moc boží :33 :D sorry za výraz.

Ale sakra jako fakt... poslouchám ji furt dokola (krom teď, teď mám puštěný Wake up, na kterou mimochodem snad budu za chvilku tancovat) *-*

Porsche behind FerrariWhere stories live. Discover now