Bölüm 15

7.7K 253 27
                                    


15. Bölüm


 

Sıcaktan pişiyordum. Çok sıcaktı. Sıcaktan nefret ediyordum. Söylenerek gözümü açtım ve karnımda bir ağırlık hissetmemle bir şok geçirdim ve gözlerimi karnıma çevirdim. Kaslı bir kol belime sıkıca sarılmış bir vaziyetteydi.

Kolun sahibine bakınca yüzümde bir gülümsemeyle bakakaldım.

Çağrı bana sıkıca sarılmış bir şekilde uyuyordu. Uyurken öyle masum görünüyordu ki gülümsemem iyice yüzüme yayıldı.

Ne kadar süre onu öyle bilinçsiz bir şekilde izledim bilmiyordum. Sonra aklıma benim burada neden uyuduğum geldi ve aceleyle yataktan kalkmaya çalıştım ama sadece çalıştım. Çünkü Çağrı doğrulmamla beni daha sert tutmaya başladı.

Ben direnmeye ve kalkmaya çalışırken Çağrı sertçe beni yatağa çekti ve iyice sıkı sarılarak "Rahat dur çakma cadı! Burada uyumaya çalışıyorum." dedi.

Sinirle bir nefes aldım "Ben niye senin yanında yatıyorum?" diye sordum.

Çağrı beni kendine daha çok çekti ve "Çünkü ben öyle istiyorum." dedi.

Ben iyice sinirlendim ve oflayarak "Ama ben istemiyorum. Bırak beni!" diye çırpındım.

Bir anda Çağrı beni altına aldı ve üstüme çıkarak "Ya benimle sessiz bir şekilde yatarsın ya da daha eğlenceli bir şeyler yapabiliriz." dedi ve yüzüme yaklaşmaya başladı.

Ben bu durumdan iyice rahatsız oldum ve bu uygunsuz pozisyondan kurtulmak için "Tamam, sessiz olacağım." dedim.

Çağrı bu sözüm üzerine beni kendine çekti ve sıkıca sarılarak gözünü kapattı.

Ben Çağrı'ya aval aval bakıyordum. Bir insan bu kadar güzel uyuyabilir miydi? Hayranlıkla bakarken birden uykum geldi ve gözlerimi kapatarak uykunun o huzurlu kollarına bıraktım.

Uyku ile uyanıklık arasındayken Çağrı beni kendi göğsüne yatırdı. Ben yerime iyice yerleşince Çağrı saçlarıma ufak bir öpücük kondurdu ve "Çakma cadım." dedi.

Bu sözleriyle gülümsedim ve huzurlu bir uykuya teslim oldum.

Rahatsız edici bir telefon sesiyle yumuşak olan yastığıma iyice gömüldüm ve homurdanmaya başladım.

Bir kahkaha sesiyle ufak bir şaşkınlıkla tek gözümü açtım ve yastıktan kafamı hafif kaldırarak kahkaha atanı bulmaya çalıştım.

Tam bu sırada dudaklarımın üstünde hafif bir baskı hissettim. Bunun şokuyla uykumdan sıyrıldım ve bir çift gri gözle karşılaşınca hemen kendimi geri çektim.

"Ne yapıyorsun sen?" diye bağırdım.

Çağrı bu hareketime karşı sinsice güldü ve "Sevgilimi öpüyorum. Ne varmış bunda?" dedi.

Ona sinirli bir şekilde baktım ve "Beni böyle istediğin gibi öpemezsin!" dedim.

Çağrı tek kaşını kaldırdı ve alaycı bir şekilde "Sen bütün gece boyunca yatakta beni taciz et, sarıl. Sonra ben öpünce kıyameti koparıyorsun." dedi.

Bunları söylemesiyle ben utancımdan ve sinirden kıpkırmızı olmuş bir şekilde "Ben sarılmadım. Ayrıca zorla yanına yatıran sensin!" dedim.

Çağrı tek kaşını kaldırdı ve yüzüme yaklaşarak "Gayet bana sarılmış bir vaziyetteydin. Hatta sarmaşık gibi sarmıştın beni." dedi.

Ben bay egodan ayrılmayı amaçlarken bay ego beni belimden tuttu ve yerime sabitledi.

Daha da yüzüme yaklaşırken nefes nefese kalmıştım. Tam bu sırada telefon sesi geldi ve Çağrı sinirle benden uzaklaşarak telefonu sertçe açtı.

BAY EGO YIĞINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin