23. Logan

7.9K 431 10
                                    

Edited: 19/02/2016

23. Logan

" Weet dat ik je nog een kans wou geven. Ik wou er nog eens over praten toen ik je vanmorgen in mijn bed lag liggen. Maar ik zal je keuze respecteren. " Ze drukte een korte kus op mijn lippen, voor ze van me wegliep. Haar woorden bleven zich in mijn hoofd herhalen. " Axelle! " Ik draaide me om en rende achter haar aan. Ze was nog steeds in huis. Ze stond in de woonkamer, met haar handen voor haar gezicht te huilen. Ik zag haar schouders op en neer gaan.

" Huil niet, Axelle. Alsjeblieft " Ik legde mijn hand op haar schouder, maar ze keek me alleen maar aan met haar betraande gezicht. Haar ogen begonnen al rood te zien. " Als je er zo graag nog eens over wil praten, dan is dat goed voor mij. " zei ik. Eigenlijk deed ik het meer voor haar dan voor mij. Misschien zou ze zich zo minder schuldig voelen.

" ik wil weten wat je echt over me denkt. Zie je me net als de andere ook als een Omega? " De manier waarop ze het zei vertelde me dat ze een schuldgevoel had. Ze dacht dat ik dit allemaal deed omdat zij een omega was. Omdat ik gekoppeld was aan een omega. " Ik zie je niet als een Omega, Axelle. Ik zie je als een mooi meisje. Als iemand die veel te slecht over zichzelf denkt. Je bent veel sterker dan je denkt. De maangodin zou jou anders nooit aan mij gekoppeld hebben "

" Waarom doe je dit dan? Je zegt dat je me pijn doet, maar het is juist dit alles dat me pijn doet. " Ik veegde een traan van haar wang. " Omdat ik niet genoeg voor je ben. En ik wil me niet mijn hele leven afvragen hoe het zou kunnen geweest zijn als ik die fouten niet gemaakt had "

" Iedereen maakt toch fouten? Zelfs ik. Ik had er meteen met je over moeten praten, maar in plaats daarvan liep ik weg voor de problemen die we hadden " zei ze. " Ik gaf je geen tweede kans, terwijl jij er juist alles aan wou doen om mijn vertrouwen te winnen. " Ik schudde mijn hoofd. Ik had haar teveel misdaan om een tweede kans te verdienen. Ik had het al verprutst voor we mates waren. " Ik blijf er maar aan denken waar we zouden staan als ik je wel een tweede kans zou gegeven hebben. Alsjeblieft, doe dit niet Logan. Doe het dan voor mij als je het niet voor jezelf wil doen. Doe het voor mij. Geef ons twee nog een kans. Ik beloof dat ik meer mijn best zal doen om het te laten werken, iets wat ik nu niet gedaan heb. Ik hing alleen maar de zielige Omega uit en iedereen bekeek me ook zo, behalve jij. Je hebt het voor me opgenomen toen alle anderen slecht over me spraken. "

Ik pakte haar armen vast en schudde opnieuw mijn hoofd. " Wat als ik het dan weer verpruts Axelle? Wat dan? Ga je je hele leven bij me blijven zelfs als ik fouten blijf maken? " Het bleef even stil voor ze zei: " Dan moeten we daarover praten. Maar als we het niet proberen kunnen we nooit weten wat we zouden kunnen hebben "

Ik zuchtte en liet haar terug volledig los. Het was teveel informatie in één keer en nu begon ik te twijfelen. Ze wou het proberen, echt deze keer. Haar ogen smeekten me om ja te zeggen op dit alles. Alleen waren mijn hoofd en hart in tweestrijd. De ene wou dolgraag een tweede kans, terwijl de andere haar juist wou behoeden voor nog meer pijn.

A/N: Wat zal Logan doen? 

Vote/Comment/Follow


The Omega [#Herschrijven]Where stories live. Discover now