Alize & Poyraz Bölüm 55

13.6K 899 96
                                    

"Poyraz, çok üzgünüm ama babanın katili yengen Nur'muş."

Poyraz, duyduklarına anlam veremiyordu. "Yengem mi? Ama neden?"

"İşte o daha da ilginç. Alize bugün kan grupları ile ilgili yakaladığın noktadan sonra Naz'a çarpan adamın da Nur Kurt tarafından tutulmuş olması ilginçti. Nur hanımı sıkıştırınca her şeyi itiraf etti. Zaten eski eşofman bizi Baki beye, kadın spor ayakkabısı da Nur hanıma götürüyordu ama yine de şoför çok daha sağlam bir kanıt oldu."

"Orkun, neyi itiraf etti? Ya hızlı anlatsana!"

"Anlatıyorum işte. Şimdi asıl haberi veriyorum. Naz, Nur hanımın kızıymış. Tüm olanlar da Naz yüzündenmiş. Daha doğrusu, Savaş Beyin Nur hanımla yaşadığı ilişkiden sonra..." Poyraz bunu duyunca dayanamamış lafa karışmıştı.

"Yani sen Naz'ın dedemle yengemin çocuğu olduğunu mu söylüyorsun? Bu nasıl olur?"

"Evet, Poyraz. Naz senin halan! Ama aynı zamanda Nurhan ile Nurhayat hanımların kız kardeşi. Anlayacağın sizin aile epey karışmış durumda. Yıllar önce yaşanan yasak aşk iki cana mal olmuş."

"Nasıl yani? Dedemi de mi Nur öldürmüş? O intihar değil miydi?" sesi artık kızgın çıkıyordu.

"Dedenin villasının anahtarını yaptırtmış. Nur Hanım, on yedi yaşında sizin şirkete girmiş. Kısa süre sonra da dedenin sevgilisi olmuş. Hamile kalınca deden çocuğu aldırmasını söylemiş. Nur Hanım kürtaj olmamış. Bebeği Fransa'da yaşayan çocuksuz bir aileye satmış. Bunu da doğum yaptığı hastanedeki hemşire aracılığı ile yapmış. Oldukça yüklü bir para almış. Hemşire de nasiplenmiş elbette. Ölen kadında aynı hastanede birkaç gün önce doğum yapmış ve bebeği ile birlikte doğumda ölmüş. Hemşire de iki olayı birbiri ile ilişkilendirmiş. Ama Poyraz, bu Alize'nin elinden kurtulamadı gördüğün gibi. Nur Hanım bir süre sonra dış görünümünde yaptığı ufak tefek değişikliklerle holdingin başka bir bölümünde işe başlamış. Savaş Beyden uzak ama Baki Beye yakınmış. Hepsini o zamanlar planlamış. Deden tanımamış Nur Hanımı."

Poyraz dayanamamış en sonunda patlamıştı "Şuna Hanım deme Orkun. O kadına diyeceğim çok sıfat var ama hiçbiri Hanım gibi kibar değil."

" Tamam. Nur ile Baki evlendikten ve ilk kızları dünyaya geldikten sonra durum değişmiş. Dedenin kendisini hatırlamamasına daha da kızan Nur, evlatlık verdiği kızını düşünmeye ve ondan uzak durduğu zamanın intikamını almaya karar vermiş. Nur uzun yıllar dedenden gerçekleri saklamış. Ama büyükannen öldüğünde dedenin hayatındaki tüm kadınları pişmanlıkla anması ve vicdan azabı çekiyor olması Nur Hanımı yeniden harekete geçirmiş. İşte o zaman dedene geçmişi anımsatmış. Evlatlık verdiği kızından ve ona olan özleminden bahsetmiş. Ne kadar doğru bilmem ama dedenin, Nur'a Baki ile evlenmiş olmasından dolayı söylediği sözler bardağı taşıran damla olmuş."

"Dedem ne demiş bilmem ama baba ve oğlu ile yatan bir kadının şerefsizliğine ben çok güzel sıfatlar sıralardım." Dilinin ucuna kadar gelenleri etrafındakiler yüzünden yutuyordu. Sinirden elleri buz kesmişti. Ailesini içeriden biri yok etmişti. Yılarca dedesinin kurduğu şirketin sağladığı para ile yaşamış, onların masasında oturmuş onlarla yaşamış biri rahatlıkla öldürebilmişti. Bu sırada Orkun devam ediyordu.

"Nur o gece villaya girmiş. Dedene her türlü rezilliği göze alacağını tüm aileye gerçekleri söyleyeceğini ya da kendisini öldürmesi ile bu konuyu kapatacağını söylemiş."

Orkun cümlenin burasında sustu. Devamını nasıl söyleyeceğini bilemiyordu. Derin bir nefes aldığını duyunca Poyraz "Devam et lütfen. O kadının daha neler yaptığını bilmek istiyorum." dedi.

Alize & Poyrazحيث تعيش القصص. اكتشف الآن