Kapitel 42

1.1K 40 1
                                    


°Felix perspektiv°

"kan jag verkligen ha den här?" Tess kollar sig fundersamt i helkropps spegeln och kliar sig fundersamt i nacken.

"allt klär en skönhet" säger jag och slingrar mina armar runt hennes mage. Hennes händer hamnar på mina och en fjäder ätt puss på mina läppar.

"det gäller dig med, jag sa ju att flugan skulle passa perfekt" säger hon med ett lätt skratt efter. Jag sätter mig ner i sängen igen och kollar på Tess som drar på sina skor.

"jag kan inte gå i de här!" säger Tess irriterat och kastar klackskorna på golvet.

"Gå inte i dom då, det finns andra skor" säger jag och hän ler mot mig men skakar på huvudet.

"jo, jag vet men ska jag gå bredvid dig kommer jag känna mig som en kotte annars så jag får ta dom, och dessutom hade Mona aldrig tillåtit mig gå i typ Converse på röda mattan" säger hon och drar ännu en gång på sig klackskorna.

"Men vänta, vi sätter dit ett skoskavsplåster och så tejpar vi, så ska du se att det kommer vara som vilka skor som helst" säger jag och Tess skrattar och drar av sig skorna igen.

"Kom, du får sätta dig på toaletten, ljuset suger här inne" säger jag och Tess nickar och går mot badrummet där hon sätter sig ner på toalett stolen.

"sådär!" säger jag när hennes fötter är rejält tejpade och skyddade från alla sorters skav.

"tack!" skrattar hon och jag ler mot henne innan jag trär på skorna på hennes fötter och hon skrattar ännu mer.

"varför skrattar du nu?" säger jag och ställer mig upp precis som Tess som blivit nästan lika lång som jag.

"för jag kände mig som askungen när du satte på mig skon" skrattar hon innan hon tar tag i min hand och går ner för trapporna.

"Du är ju min prinsessa" säger jag och pussar henne på kinden.

"kändes ju ännu mer så när jag har denna klänning på mig" skrattar hon och jag ler.

"du är vacker" säger jag och lämnar ännu en puss på hennes kind.

"du är vacker du med" svarar hon och trycker mjukt sina läppar mot mina. Utanför huset stannar en stor bil och ut hoppar Mona, hon ler stort mot oss innan hon snabbt tar sig fram till oss.

"jag sa ju att den klänningen skulle passa dig perfekt! Och du blev riktigt snygg i skjorta Felix!" jag ler stort.

"tack!" säger jag innan vi hoppar in i bilen. Ska jag beskriva våra kläder också? Aha, okej. Ska vi börja med mig efter som aa vi gör det. På mig har jag ett par svarta jeans, en vit skjorta och Tess har även tvingat på mig fluga, håret ligger fixat på huvudet och på fötterna har jag ett par vita skor. Tess har på fötterna ett par klackskor hennes hår är lockat och häner enkelt ner över ryggen. På sig har hon en turkos klänning med vid fluffig kjol och giltter på magen typ (känner mig riktigt bra på att förklara). Att jag idag skulle få gå på röda mattan trodde jag inte förra veckan, då satt jag hemma i min soffa och kollade på film, nästa vecka sitter jag i en bli på väg till röda mattan i Hollywood.

"nervös?" frågar Tess plötsligt och jag kollar på henne, ler och nickar lätt.

Oscar:

Skickat: 17:45

Lycka till, skäm inte ut varken dig själv eller Tess ;) håller koll via Tv:n!

Jag:

Skickat: 17:50

Du får mig bara ännu mer nervös!

Oscar:

Skickat: 17: 53

Ha det trevligt!

Jag:

Skickat: 17:56

-.- tack du

"Felix, kommis kommis!" skrattar Tess och tar tag i min hand igen. Jag ler mot henne och hoppar ut ur bilen. Blixt efter Blixt bländar mig men leendet på mina läppar bara växer och växer. Det är som att stå i en kö som rör sig fram mycket fortare än en mat kö, bara det att du står mitt ibland alla väldens stjärnor, du vinkar till allt och alla och ler in i varenda kamera. Tess ser ut att vara till frid med det här, hela hon ser så lugn och avslappnad ut till skillnad från mig som är en aning spänd och nervös. Hennes tumme börjar försiktigt göra cirklar på min handrygg och med det samma slappnar jag av en aning.

"Ta det lugnt" viskar hon i mitt öra innan ett par fuktiga läppar placeras på min kind.

----

Med Tess sovandes mot min axel och blicken fäst på vägen utanför fönstret åker vi nu tillbaka till vårt hotellrum. Min hand är fortfarande ihop flätad med Tess och har varit det ända sen vi hoppa ut ur bilen. Bilen stannar utanför vårt hotell och jag knäpper loss både mig själv och Tess innan jag putter till henne försiktigt för att väcka henne.

"Tess, vi är framme, du får vakna" säger jag och hon öppnar försiktigt ögonen och nickar. Utan för bilen drar hon snabbt av sig skorna och vi går in genom dörrarna.

"jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna" säger hon och jag skrattar tyst. Det syns, hon kämpar för att hålla ögonen öppna och för att hålla sig på benen. Hon vingar för det mesta till och man kan tro hon är hög.

"jag vet, lägg dig direkt när du kommer in" säger jag och låser upp dörren. Det tar inte lång tid innan vi båda ligger nerbäddade i sängen och det tar heller inte lång tid innan vi somnar.

Precis som alla andra | f.sWhere stories live. Discover now