Kapitel 6

2.6K 61 3
                                    

°Tess perspektiv°

När Marie drar bort mitt täcke säter jag mig irriterat upp och kollar på henne med en sur blick.

”titta inte på mig sådär, frukosten är snart klar” säger hon och går ut genom dörren. Jag kollar på Kevin som ligger och sover som en gris bredvid mig. Jag puttar ner honom på golvet och en duns hörs, tillsammans med ett stön. Jag skrattar tyst när han ställer sig upp med den där mördar blicken bara han kan få fram.

”du och jag ska ta ett alvarligt snack med Marie om att sära på våra sängar. Jag ska inte upp och jobba, jag ska sova” säger han och kryper ner under sitt täcke igen.

”sov gott då, men bara så du vet äter jag upp alla pannkakor” säger jag och han kollar upp på mig.

”du skulle bara våga” säger han och halv sitter upp. Jag skrattar och skakar på huvudet. Jag springer ut genom dörren och Kevin är strax efter. Jag sätter mig ner på min plats och Kevin mittemot.


”åå vad bra att du fick upp sömntutan också” säger Marie och lägger en pannkaka på min talrik.

”jadå” svarar jag och lägger på lite sylt på min pannkaka.


”kan du inte försöka få upp Rasmus också?” frågar hon och jag nickar och går bort till hans rum. Rasmus är Maries son, han har lika gammal som Bella och som en extra bror typ. Jag trycker försiktigt ner det silvriga handtaget och trycker in dörren. Jag tassar försiktigt in och drar upp rullgardinerna, jag hade hoppats på att ett starkt ljus skulle träffa hans ansikte så han var tvungen att gå upp. Men solen lös inte in på grund av ett träd. Med en suck går jag fram till honom och petar honom på kinden. Han gnyr till och vänder sig bort från mig. Jag tar hans kudde och daskar till honom i ansiktet så han flyger upp. Jag ler nöjt och han kollar först surt på mig men ändras snabbt till förvånad.

”och vad gör du här?” säger han när han drar på sig byxorna.

”jag sov här, det är pannkakor i köket nu, om inte Kevin har ätit upp alla” säger jag och han ler glatt och vi går in i köket.

”Tess, vi får åka om en timme och då ska du vara helt klar, okej?” säger Marie och jag nickar. Efter att jag ätit upp springer jag upp och duschar, borstar tänderna, sätter upp håret, sminkar mig och klär på mig. Allt tar ungefär en halv timme och efter det sitter jag med mobilen. Det är idag vi ska avslöja samarbetet för fansen, jag är jätte spänd, och jag hoppas alla tjejer och killar där ute blir lika glada som vi.

Precis som alla andra | f.sWhere stories live. Discover now