Kapitel 12

1.9K 46 0
                                    

Jag vet inte ens om jag vågar kolla vad klockan är… men jag måste, vi började nio idag, och klockan är? halv tio…. Grattis Tess, Grattis. Jaja, ingen tid att förlora. Klä på dig, ät nått på vägen och kom fram i alla fall vid tio. Ett par högmidjade, svart jeans och en vit skjorta åker på innan jag snabbt brer mig en macka. Jag sätter snabbt på mig mina vita converse och sliter åt mig min skin jacka innan jag springer ut genom dörren. Jag får tryckt i mig min macka undertiden jag springer mot studion och sväljer ner den sista biten när jag öppnar dörren. Alla kolar på mig är jag kommer in och efter en stund börjar de skratta. Jag sparkar av mig skorna och går in. Marie kommer fram till mig med en alvarlig blick och jag kollar skamset ner i golvet.

”Tess, du vet att vi börjar nio idag va?” säger hon alvarligt och jag nickar utan att släppa blicken från golvet.

”ja” säger jag tyst och hon suckar.

”och varför är du då så sen?” säger hon och jag kollar försiktigt upp.

”jo, jag blev typ överfallen av ett killgäng, men jag kom där ifrån och var tvungen att ta en omväg för att inte stöta på dom igen” säger jag snabbt.

”nej, vad hände egentligen” säger hon och jag suckar.

”okej…. Jag och Kevin fick veta igår att Bella hade en pojkvän, Kevin tog det hårt och jag sa att vi kunde ha vårat spelmaraton. Och det hade vi, jag somnade runt två, tre i går och vaknade halv tio idag… så jag tog mig faktiskt hit på en halv timme” säger jag och korsar armarna över bröstet.

”tog ni det som en chock? Har ni inte sätt eran syster innan? Varenda kille borde ju falla för henne” säger Oscar och jag slänger en mördarblick på honom innan jag kollar upp på Marie igen.

”jaja, fortsätt jobba nu” säger hon med en suck och jag ler glatt. Jag går bort till de andra som sitter och små skrattar i sofforna.

”hej” säger jag glatt innan jag snor en puss från Felix. Jag sätter mig ner bredvid honom och lutar huvudet mot hans axel och han lägger sin arm runt mig. Han skrollar igenom Instagram precis som de andra tre. Eller om det är Instagram vet jag inte men nått sånt är det dom sitter med. Klockan går och jag sitter nu och kollar på när de andra dansar. Roligt. Det är det sista vi gör för idag, sen ska jag hem och träffa den där, ja vad han nu heter vet jag inte. Musiken tar slut och killarna kommer bort till mig.

Precis som alla andra | f.sKde žijí příběhy. Začni objevovat