Kapitel 37

1.1K 44 7
                                    


°Felix perspektiv°

"vacker käke Tess" säger Ogge när vi kommer fram till stranden och jag ler som ett fån.

"jo tack jag vet" säger hon och ler mot honom.

"Felix, det är okej med pussar men du behöver inte äta upp henne" Skrattar Omar och jag suckar.

"men jag vill ju det!" gnäller jag ironiskt vilket får alla att börja skratta.  

"men du får ju inte det" säger Tess som kommit fram till mig och jag ler mot henne. "men ingen har sagt något om att jag inte får" säger hon och rycker på axlarna och innan jag vet ordet av ligger jag ner på sanden med Tess sittandes på mina höfter. Hon biter lekfullt tag i min underläpp och ett stort flin tar plats på mina läppar.

"Sluta retas" säger jag när hon släppt taget om min underläpp och istället håller munnen millimeter ifrån min.

"jag retas hur mycket jag vill" säger hon och jag suckar. "men du får ändå inget där" säger hon och sätter sig upp igen, jag puttar ut underläppen och hon skrattar. "jag har visat mina svaga punkter nu är det din tur" säger hon och jag flinar mot henne.

"vill du veta det?" frågar jag och hon nickar. "Okej, någonstans här" säger jag och gör precis som hon gjorde mot mig i morse. Hon skrattar tyst innan hennes läppar pressas mot min hals och ett stön blandat med skratt slinker ur mig när hon suger tag i min hals.

"lilla Dracula" säger jag när hon nöjt kollar på mig. Då sugmärket hamnar precis där en vampyr biter människor i filmer är hon nu lilla Dracula. Hon skrattar tyst och lutar sig över mig igen så våra näsor snuddar varandra och hennes lätta andetag snuddar mina läppar med jämna mellanrum.

"du får inte retas sådär" säger jag och hennes flin växer.

"men du är så söt när du är sur" säger hon och jag skrattar. Hennes läppar pressas mjukt mot mina och jag sluter lyckligt ögonen.  När hennes läppar lämnar mina öppnar jag ögonen igen.

"nu badar vi" säger hon glatt och hoppar av mig. Ett kort skratt flyr ur mig när jag ställer mig upp och följer efter henne till de andra.

"Men Tess!" skrattar Oscar när vi kommer fram och han kollar på min hals vilket får mig att le.

"har du gått och blivit vampyr nu också?" frågar Omar och Tess ler och nickar.

"ja, lite åt det hållet, ja" svarar hon och jag kramar om henne bakifrån och lutar hakan mot hennes axel. Hennes händer hamnar på mina och jag lämnar en läpp kyss på hennes kind.

————-

Med ryggen lutad mot ett träd och Tess liggandes i mitt knä kollar jag ut över havet. Solen är på väg ner och får himlen att bli en blandning av rosa och orange. Havet glittrar starkt och stjärnorna börjar ta plats på himlen. Min ena hand vilar på Tess höft samtidigt som den andra åker genom hennes långa lätt fuktiga hår. Oscar och Ogge försöker förbryllat få fart på elden och Omar har jag egentligen ingen aning om vart han är. Sena sommarkvällar som denna där värmen behaglig och vinden stilla, helt enkelt perfekt.

"Ja!" ropar Oscar lyckligt när elden brinner. Ogge skrattar tyst åt Oscar innan han sätter sig ner på en av handdukarna. Omar kommer tillbaka och sätter sig ner framför elden.

"Vet ni vad?" säger Tess tyst och alla kollar på henne. "jag är glad över att jag inte stannade i USA, ni gör mig lyckligare än vad något skivkontrakt kan göra" säger hon och leendet på mina läppar avtar.

"vadå? Du har väl fortfarande skivkontrakt med BigStar?" säger Oscar chockat.

"jodå, men jag bor kvar i Sverige" säger hon och jag ler igen. Att hon ger upp ett hus i USA för min skull kan väll bara betyda en sak?......

Precis som alla andra | f.sWhere stories live. Discover now