Kapitel 13 + förklaring

1.7K 43 9
                                    

”Och hur var eran natt då? Var den Myssssssssig?” säger Tess med någon form av peddo röst till Bella när hon kommer in i köket. Jag puttar till henne precis när hon ska ta ett bett av sin macka.

”vad?” säger hon förvånat och jag ler.

”du är så taskig, eller rättade sagt äcklig” säger jag och hon gapar chockat.

”va? Jag?! Nu förstår jag inte alls vad du pratar om” säger hon oseriöst och vi båda börjar skratta. När vi ätit klart kommer Bella och Zac in i köket igen. Det känns ju sådär att de två med typ världens snyggaste kroppar går runt i bara underkläder i köket men det är tydligen normalt här, då alla gör det, eller ja, Tess har min tröja och både jag och Kevin bär kläder. Föräldrarna vet jag inte vart de är men de hoppas jag har kläder på mig.

”Bella, snälla, ni kan väll hålla på på ditt rum? Jag försöker njuta av mitt vatten här” säger Tess och Bella suckar.

”Felix, har du tänkt på att massor av killar i din ålder har Tess halv naken på väggen?” säger Bella som någon slags hämnd och ett leende sprider sig på hennes läppar.

”vadå då? De får gärna ha henne halvnaken på väggen men jag har henne halvnaken i sängen” säger jag och Tess skrattar och ger mig en high five.

”okej, bästa svaret någonsin, Ägd Bella!” säger Tess och Bella skrattar tyst.

”okej, Felix jag gillar hur du tanker, bra där” säger Bella innan hon går ut igen.


”Tess, varför håller ni på så mot varandra?” säger jag och Tess skakar på huvudet.

”jag vet faktiskt inte riktigt, det bara blev så en gång och sen har vi fortsatt, men det är bra att du har grymma svar för annars hade det blivit pinsamt” säger hon och jag skrattar och lägger armen över hennes axlar.

”jag har en hel del på lager” säger jag och hon skrattar.

 Det är kanske en kvart kvar tills träningen börjar när vi kliver in i studion. Det är helt tomt och tyst, ingen yttrar ett endaste ljud. Vi bara går in i den svala salen och sätter oss ner i soffan. Det dröjer inte länge förens Marie, Daff och Kat kommer in. De pratar och märker oss knappt.

Precis som alla andra | f.sWhere stories live. Discover now