Kapitel 16

1.8K 43 9
                                    

"är du redo?"


 


"som jag alltid, föddes redo"


 


"grymt! Ses om några timmar? <3"


 


"absolut! Detta kommer bli magiskt"


 


"klart!"




Jag trycker ner de sista i väskan och stänger snabbt igen den. Jag sätter mig på den och andas tungt ut. Jag kan inte fatta att vi ska till LA om bara några timmar. Jag går ner för trappan och in i köket. Vi äter lunch och efter det hämtar jag väskan och drar på mig jacka och skor. Jag säger hejdå till alla och börjar där efter att gå till studion med min resväska. När jag kommer fram ser jag Tess komma gåendes med sin resväska dragandes efter sig. Jag vinkar glatt till henne när hon ser mig och ett stort leende träder hennes läppar och hon vinkar glatt till mig.




"Hej" säger hon och ger mig en puss på kinden när hon kommit fram till mig.




"hej" säger jag och öppnar dörren. Vi går in och ställer ifrån oss väskorna innan vi går in till de andra.




"okej, vi måste berätta en sak" säger Marie och vi kollar upp på henne.




"Oscar är inte frisk än och killar, jag är ledsen men ni får åka upp så fort Oscar är frisk" säger Marie och på några få sikunder sår vi alla tre upp.




"men va? Varför?" säger jag och daff kommer upp bredvid Marie.



"Oscars mamma sa att han skulle bli frisk till veckan, vi stannar här och väntar in honom. Sen åker vi till Tess och Marie och fortsätter som planerat" säger han och jag suckar.




"mn varför kan inte bara du stanna eller nått?" frågar jag och Tess lägger handen på min axel och drar ner mig på stolen igen.




"hur hade du känt om du låg sjuk hemma och när du skulle åka till de andra så får du åka själv för ingen ville vänta?" säger Kat och jag suckar igen.

Precis som alla andra | f.sWhere stories live. Discover now