Kapitel 19

1.5K 43 4
                                    

Med mobilen framför ansiktet väntar jag på att Marie ska bli klar, de andra står utanför och väntar i korridoren.

”är du klar snart?” ropar jag till henne och släpper för en kort stund min telefon med blicken.

”kommer nu” svarar hon och jag ler mot henne när hon kommer fram till mig. Jag tar tag i mina solglasögon och följer efter Marie ut till de andra.  Vi tar hissen ner och jag trär på mig mina solglasögon, även om solen egentligen inte alls är något problem för tillfället men Det är skönt att teka sitt ansikte när man ska gå ut och inte direkt vill hamna på varenda tidnings framsida. Vi smiter ut genom glas dörrarna och till min lycka är där inte alls mycket folk, såklart är där folk som gå men ingen som riktar speciellt mycket uppmärksamhet till mig. Efter att vi har gått ett tag går vi in på en stor restaurang, vi får vänta ett tag innan de visar oss till vårt bord. Vi slår oss ner och börjar kolla igenom menyn. Vi beställer vår mat och sitter ett tag och pratar innan maten serveras.

”och här är en kyckling sallad” säger servitrisen och jag visar med handen att den var min. Hon ställer ner tallriken på bordet framför mig och jag följer tallriken med blicken hela tiden.

”tack så mycket!” säger jag och hon ler mot mig innan hon ställer ner en tallrik framför Omar som beställde det samma som jag. (bara så ni tänker på det, dom pratar för tillfället engelska när de pratar med omvärlden) De andras mat kommer in och vi börjar äta, vi pratar, skrattar och försöker äta, men att vi hade så mycket att prata om viste jag inte. Men hela kvällen var trevlig och till min förvåning gick kvällen fort, Jag som hade hoppats på att det skulle bli en långdragen kväll med mycket tid. Istället gick de här timmarna lika fort som en timme.

-

Jag stänger igen min garderob efter att ha tagit på mig ett par sköna byxor och en lite slappare tröja sjunker jag ner i soffan med knäna uppe vid brösten och Felix arm runt min nacke. De andra sitter inne i killarnas ”våning” och Marie är inne hos Kat så det är bara jag och Felix här inne. Efter att ha suttit i soffan och kollat ut över den upp lysta LA bestämmer vi oss för att gå in på mitt sovrum.  På vägen dit halkar vi in på ett samtals ämne som ledde från det ena till det andra.

”du kan inte det, du är alldeles för snäll” retas jag när jag stoppar ner min klänning i ena byrålådan.

”det är jag inte alls, jag kan göra det” protesterar Felix och jag skakar på huvudet med ett lätt skratt.

”bevisa det då” säger jag och strax efter det står jag upptryckt mot väggen och ett stort flin framför mina ögon.

(för känsliga läsare ber jag er att hoppa över resten av kapitlet, det går inte överstyr på nått sätt men, för riktigt känsliga läsare. det är egentligen inte farligt alls)

”okej, du kunde tydligen det här, kör på” säger jag och flinar mot Felix. Han pressar sina läppar mot mina och lika så med sin kropp. Han snurrar runt oss så min rygg lämnar väggen. Hans läppar masserar intensivt mina och mina lika så med hans. Hans händer letar sig in under min tröja och glider långsamt ner för min rygg, Händerna stannar upp vid min troskant och utan att ens bry mig pressar jag min kropp närmare som ett tecken på ”fortsätt” och ett svagt skratt pyser ur hans mun när vi letar ny luft. Hans händer letar sig längre ner innanför mina byxor och vilar lätt mot min rumpa. Han drar långsamt upp händerna och drar smidigt med sig min tröja, han trär den lätt över mitt huvud och börjar gå framåt så jag snart stupar ner i sängen med honom efter. Hans kropp vilar lätt på min och resten av sin vikt läger han på händerna han har på vardera sida av mitt huvud. Endast från midjan och ner ligger på mig samtidigt som överkroppen snuddar vid min. Jag drar upp mitt högra ben en aning och lägger hon sedan på sidan, för att sedan fortsätta runt så jag hamnar på honom. Hans händer hamnar på mina höfter och letar sig ännu en gång upp för min rygg och upp till min BH.

Efter ett tag rullar han tillbaka oss till vår start position och flyttar sina läppar till min hals, Läpparna flyttas sakta ner för min hals och får mig att stöna till, vilket får ett väldigt nöjt leende att ta plats på hans läppar och honom att fortsätta ännu längre ner, ner till mitt nyckelben och sedan upp igen, gång på gång stönar jag till utan vilja och han flina ännu mer. Ännu en gång rullar vi runt och denna gången tar han ett försiktigt tag om mina byxor och drar långsamt ner dom. Dock är det kanske mest rättvist då han redan från början bara hade kalsonger på sig. När vi båda ligger med ett lätt tag om den andres underkläders kant släpper jag taget efter ett tag.

”vi går inte längre” viskar jag mellan den tiden han särar på våra läppar för att börja om igen.

”Jag har redan bevisat tillräckligt” svarar han och jag ler och besvarar kyssen som snabbt igen fortsätter vidare till hångel.

-----------

|| haha åå shit! Herregud! Jag skäms xD Detta var egentligen inte mening men jag kände typ ”okej, vi provar, skriver en liten sån där text och raderar den sedan. Bara för att se om jag som person klarar av att skriva det”. (Vilket jag knappt gjorde då det tog sin lilla tid, då jag behövde ta paus) Men så ni vet, detta var ett prov, jag ville bara prova xD men hur tyckte ni det var? Bra? Dåligt? För mycket? För lite? Jag vet inte xD och jag tror som sagt inte det kommer nått med sånt här. (om ni nu inte skulle vilja ha mer) för det var bara ett test|| 

Precis som alla andra | f.sWhere stories live. Discover now