1. Bolüm

4.6K 90 12
                                    

Okulun en önemli döneminde, okuldan atılmak en son isteyeceğim şeydi.

Ben Derin Akın. Turuncuya yakın kızıl saçlarım ve ela gözlerim var. Lise 4'e geçtim ama aptal bir suçlama yüzünden babamın pek kıymetli paralarının gittiği okulumdan atıldım. Bunun sorumlusu ise Buse ve yanındaki kişilerdi.

Babam Vural Akın para içinde yüzen ama kimseye bir kuruşunu koklatmayan bir herifti. Babam bana küçüklüğümden beri sevgi gösterileri yapsada ben bunu içinden gelerek yaptığını düşünmüyordum.

Buse bilinmeyen bir sebepten ötürü birdenbire bana düşman kesilmişti. Çantama uyuşturucu atıp müdüre şikayet etmiştiler.

Babam ünlü bir iş adamı olduğu için bu olay basına kolayca yansımıştı. Altı sıfırlı bir servetinden üç beş kuruş para gittiği için hıncını benden alıyordu.

Sicilime işleyen bu akıl almaz olay, koleje gitmemi engellemişti. Olay çok büyüyüp polise kadar gitsede babam o, değerli paralarından birazda olsa ortaya koyarak bu işi halletmeşti.

İstanbul'dan Antalya'ya taşınıp psikopatlığın meslek edinildiği bir okula yazılmıştım. Ancak burası beni kabul etmişti. Dış görünümünden bile "Ben belanın kendisiyim," diye bağıran bir okuldu. Bela kokuyordu resmen.

Eski okulumu patlamaya yakın bir yanardağ gibi görürken, kendimi bu yeni okulumda tam bir cehennemde bulmuştum.

TURUNCU KAFA जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें