Kouzelné snění

262 15 7
                                    

Z pohledu Leona:

,,Máme to" Vykřikl samou radostí Brodway v jednu hodinu ráno.
,,Konečně." Navažu na jeho krátkou větu a rozhlížím se po táborů. Nikde nikdo, jen mý dobří kámoši, kteří si bláznivě hrají s věcmi úklidové služby. Kdo jiný by byl také v jednu hodinu ochotný opustit svou vlastní postel. Chachacha. Zařechtám a opět zvážním. Kde je Violetta????

Diego: Hele měli bychom ty věci spíše uklidit a ne s nimi dělat v jednu hodinu ráno lotroviny. Vedoucí by se zřejmě dost naštvali za rušení nočního klidu. Hlavně Gregorio, který je hrozný spáč. To ani nemluvím o tabornících a Ludmile. Ti by nás za to zabili rovnou.
Brodway: Aspoň by nás už nenachali uklízet takový bordel.
Maxi: No nás by zabila Ludmila než táborníci.
Leon: Hej!!! Kde je Violetta???
Federico: Violetta??? Nevím. Nešla už například do chatky???? (Smutně)
Maxi: Ona by se rozloučila Federico.
Brodway: Koukněte se za sebe nevšímavci.
Maxi: Spí nebo je mrtvá??? Vím, že z půlnočního uklízení ještě nikdo nezemřel ale vypadá přesvědčivě.
Leon: Jdu jí odnést do její chatky. (S úsměvem)
Brodway: Proč až tak široký úsměv Leone?
Leon: Jaký úsměv??? Žádný nemám.
Diego: Proč si to už konečně nepřiznáš??? Miluješ jí a snažíš se své city k ní skrývat. Proč jí to vlastně neřekneš??? Věřím, že by ti city k tobě opětovala.
Federico: Někdo z vás bude muset udělat ten první krok. Jen pro pořádek ten první krok je nejtěžší a Violetta ho rozhodně v nejbližší době neudělá. Do té chvíle se oba dva spíše utrápíte a utopíte ve svých myšlenkách. (Smutně)
Leon: Promyslím to. (Se smutným úsměvem)

Promyslím to??? Leone nic lepšího tě zřejmě nenapadlo co???? Mají ale pravdu. Miluju jí a vážně bych jí to měl říct. Jenže copak to jde???? Ano Leone jde to jen ti chybí ta nejdůležitější část tvého já. Odvaha.
Beru tedy Violettu do své náruče a jdu směrem k její k chatce. Tam jí nerad dávám do postele, sladce jí políbím na její šťavnaté rty a tiše se vyplížím z chatky pryč. Mířím do své chatky, ulehnu do mé boží, oblíbené postele a usínám s myšlenkami na mou krásnou Violettu. Ve spánku se ocitám ve snu, který mi ukazuje mé vzácné chvíle s Violettou. Rozezní se píseň, kterou mi zpívá sama Violetta.

Z pohledu Violetty:

Něčí ruce mě položily na pohodlné místo. Postel??? Popřemýšlím velice tiše a pak se to stane. Někdo mě políbí a i když je to ve spánku nepravděpodobné chci více.
Dalšího polibku se už nedočkám. Místo toho mi však začíná velice krásný sen i se záchranou písní na Den hudby.

Z pohledu Violetty a Leona:

(Violettě a Leonovi se zdá stejný sen se stejnou písní.)

Z pohledu Violetty:

Můj sen skončil a já se nečekaně probudím. Sedím na posteli, zrychleně odechuji a vzpamatovávám se ze snu. Byl tak překrásný. Škoda jen, že už to tak nikdy nezažiji.
Beru tedy papír s tužkou a začínám s dlouhým zápisem té písně, abych náhodou do rána něco nezapomněla.
O půl čtvrté ráno jsem svou píseň z cela dokončila a radostí v srdci opět usnula.
Nespím ale dlouho, jelikož mě zase někdo budí.

Francesca: Vio vstávej je ráno. Sice dnes máme volnější den ale to neznamená že celý den prospiš.
Violetta: Ne ani náhodou. Jsem nevyspána a to znamená jediné...Nikam nejdu a budu ještě spát. (Taky se vám nechce stávat??? Mě též.😂😂😂)
Camilla: Co si proboha včera večer dělala??? Že si zase ponocovala???
Francesca: A kde si se toulala??? S námi do chatky si určitě nešla.
Violetta: Jelikož jsem nemohla usnout, tak jsem pomáhala klukům s úklidem, kde jsem hned po skončení usnula pod špalkem.
Camilla: Usnula pod špalkem???? Jak si se v tom případě dostála do postele. Sama určitě ne. Na to tě znám až moc dobře Vio.
Violetta: J-já nevím. Zbudila jsem se až tady po dokonalém úplně překrásném snu, který mi přinesl záchranou píseň na Den hudby. Tu píseň jsem vlastně ještě skládala do čtyř hodin ráno.
Francesca + Camilla: Cože!!!!
Francesca: Do čtyř ráno????

Holky se na mě nevěřícně dívají. Já je vlastně a ji chápu. Žádný normální člověk by po půlnoci nepsal svou vlastní píseň na soutěž. To jsem v tomhle táboře zřejmě jediná co je toho schopná.
Podle holek máme volnější den, kde se každý bude chystat na Den hudby tedy na pěveckou soutěž. Ráda bych řekla, že jsem zůstala v posteli ale ne. Mé ovládací panel, holky mé kámošky mě takzvaně vyšoupli nejen s postele ale i z chatky.

Ahoj plánovala jsem delší díl ale nestíhám a mám tady kamarádku, která vás pozdravuje. 😂😂😂 Takže příští díl bude při nejhorším až v pátek.




Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now