Zlostná schůze

267 19 1
                                    

Z pohledu Ludmily:

Svolala jsem všechny mé ďáblíky (Gery, Thomas, Naty) na jednací schůzi. My jí ale říkáme zlostná, jelikož se právě na ní řeší takové krávy jako je Violetta. Pomsta už je  samozřejmě v takovém případě nemine.

Naty: Proč jsme se Ludmilo sešli právě tet? Když nám brzo začne tanec.
Ludmila: Naty to fakt nemáš logické myšlení? Co ty si vlastně za služku? S myšlením si na tom opravdu strašně. Chci vymyslet nějaký plán proti Violettě.
Thomas: Už máme plán. Mám ji zbalit a později tvrdě odkopnout. Nebo to už neplatí?
Ludmila: Platí. Violetta jen potřebuje rozehřívací kolo aby si nevyzkakovala. Dnes mě totiž naštvala a já chyby jak už víte neodpouštím rozhodně ne u ní.
Gery: A proč tu mám být i já? Svou práci jsem udělala jak si chtěla.
Ludmila: Gery vysvětlím ti to jednoduše. Pro toho kdo začne s mým plánem už není cesty zpět. Patříš k nám až do mého odvolání.
Gery: Ale já nechci. Jednou mi to stačilo.
Ludmila: Stačilo? Ehm....Jak myslíš. Myslela jsem si že potřebuješ peníze na školné a do normálního života ale rozhodla ses. Udělím je tedy někomu jinému. 
Gery: Ne.....Udělám co budeš chtít jen mi dej informace o kolik peněz jde.
Ludmila: Jde? Ty si mi pěkná zlatokopka. Ale je fakt že se sny mají plnit. Dám ti 30 tisíc možná i víc když každá tvá práce bude dejme tomu aspoň na slušné úrovni. U mě je slušná úroveň sto procentní práce tu od tebe taky očekávám i od vás dvou.
Gery + Naty: (kyvnou hlavou)
Thomas: Ludmilo!!!! Nemyslím si že  je takovou nutností Violettě ublížit.
Ludmila: Co??????
Thomas: Violetta ti už brány ke štěstí opět zpřístupnila. Nemusíš ji zase tak  tvrdě drtit a ubližovat.
Ludmila: Tome co to sakra stebou je? Jako nový táborník ses ani nemohl dočkat až si znovu užiješ a tet říkáš nesmysly. Nesmysly?.....Spíš blbosti. Blbosti které by tě v normálním případě ani nenapadli.....Počkat že ty ses do ní zamiloval.
Thomas: Ne jen mi připadá že to s tou pomstou trochu preháníš. (Koktavě)
Ludmila: No jo zamilovaný až po uši a zrovna do Violetty. Ehm.....ty opravdu na lásku štěstí nemáš, jelikož já po tobě chci pomstu a taky že jí dostanu. Nezapomněl si že mi dlužíš jednu maličkost že ne. Nemám ti snad připomínat jaký si byl před lety ubožák. Díky mě si to aspoň někam dotáhl bez ze mě by si byl ještě pořád chudý, blbý a bez pomoci. Máš toho tet snad málo? Nemáš, jelikož si slavný a bohatý. Peníze stejně tak i sláva je to první co by tě mělo zajímat než pitomá, ufňukaná Violetta.
Thomas: Peníze a sláva nejsou všechno Ludmi. Proto také se Leon stebou rozešel. Nezajímal tě. Žila si jen pro peníze a pro slávu. Bohužel jsem byl taky takový sestřenko jenže už nechci.......
Ludmila: Nechceš? Fajn skončíš opět na ulici, nikdo ti nepomůže a zase do toho spadneš. Osamělost, pár depresí a nočních můr. Tvá kariéra zpěváka totiž natrvalo skončí. Rozhodl ses ty já tě přemlouvat nebudu můj život to není.
Thomas: Počkej.....Promiň s plánem budu pokračovat. Nechci skončit opět jako troska.
Ludmila: Jsem ráda že sis to rozmyslel v tom případě vítej opět v partě.

Přesně jsem věděla co říct aby Thomas změnil názor. Stačilo jen neustále mluvit o tom jeho nešťastném osudů. Má totiž strach že by se mohl opakovat a toho jsem využila.

Z pohledu Thomase:

Žít opět na ulici jako troska. Ne už nikdy. S plánem Ludmily sice pokračují ale jen na oko. Violettu miluji a nechci ji ublížit a taky neublížím.

Opět po dlouhé době další dil.
Jak se líbí?

Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin