Diecesca

389 26 4
                                    

Z pohledu Fran:

Řekla jsem mu to přímo do očí a on.....

Francesca: Diecesca.
Diego: Diecesca? Co to je?
Francesca: To si ze mě děláš reglaci  Diego. Diecesca je naše párové jméno. Diego + Francesca = Diecesca. To si fakt tak natvrdlý nebo to jen děláš abych se ještě víc naštvala. Každopádně se ti to daří dokonale.
Diego: Musím uznat že jsem to tak nějak nepoznal ale není špatné. (Se smíchem)
Francesca: (nadechne se a z výdechem říká) To mi řekneš jen tohle.
(Rychle) Co tak třeba se mi omluvit a víc mi to pochválit. A proč se směješ co si tet mám asi tak myslet.
Diego: Fran.....
Francesca: Ne Diego. Myslela jsem si že si jiný než ostatní že si pozornější, citově naladěný a že mi věříš. Ale ukázalo se že si.......

Ani jsem neřekla celou tu větu a už jsem na svých rtech cítila něžný polibek. Diego 💜💜💜 Jsem do něho tak zamilovaná že mi má naštvanost dlouho nevydrží.
Diego: Omlouvám se že jsem tě podezříval zbytečně. Promin také to že jsem někdy až moc jak si sama řekla natvrdlý. A to Párové jméno je boží. Moc se mi líbí.
Francesca: Ty si mě tak vylekal Diego. Víš jak jsem se bála že se rozhádame a že se ti to jméno vůbec nelíbí. Upřímně mi ze srdce spadlo plno kamenů. Jsem ráda že tě mám.
Diego: To já jsem taky rád. Miluji tě
Francesca: Já tebe též.

Cítím se lépe než před chvílí. Malá hádka s Diegem mě bolela ale hlavní je že se to hned vyřešilo. Znám mnoho případů kdy se páry rozešli kvůli nedorozumění. Po pravdě si nedovedu představit kdybych Diega neměla u sebe. Nevím jak pro Diega ale pro mě by to bylo utrpením.

Z pohledu Diega:

Jsem rád že se to vyřešilo. Fran opravdu miluji nemít ji u sebe a nemoci se jí ani dotknout by byla muka. Opravdu Těžko bych se s tím vyrovnával.

Tak opět další díl je tu. Je to teda ještě díl Fran a Diega ale už pracují na novém dílů který bude konečně už o Leonettě.❤Nevím kdy se tu teda objeví počítejte s tím že už to zřejmě dnes nestihnu. Snad se vám tento díl líbí a děkuji za vaše hvězdičky. 😉😉😉😉











Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now