losování tanečního páru

278 18 7
                                    

Z pohledu Ludmily:

Když jsem dopsala poslední slova v dopisech šla jsem společně s Naty na snídani. Snídani jsem si dnes obzvlášť pochutnala. V kuchyni na stolech byli připravené mé oblíbené jablečné palačinky. Jablečné palačinky se skořicí Mňam. Řeknu si sama pro sebe a dávám se s chutí do jídla.

(Doufám jen že vám nedělám chutě?😁😁😁 Já bych si totiž velmi ráda dala jablečné palačinky se skořicí.😊😊😊)

Po snídani jsme se všichni měli sejít před pódiem. Pablo nám zřejmě něco chce říct. Před pódiem jako vždy čekáme a tady na táboře je už takovou tradicí že Gregorio začíná řvát.

Gregorio: No jasně opět na někoho čekáme a strácíme tím drahocenný čas. Kdo je to tentokrát komu zase přeskočilo v hlavě a neumí hodiny.
Pablo: Gregorio uklidni se. Čekáme jen tři minuty. Někteří táborníci jsou holt pomalejší tím ti chci říct že nikdo není dokonalý.
Gregorio: Nikdo není dokonalý? Já jsem dokonalý a oni kdyby se snažili mohli by být stejně dobří.
Pablo: Gregorio
Gregorio: Co nemám pravdu?
Jackie: Ne nemáš. Promiň Gregorio ale všichni máme své chyby. Tet asi  zřejmě naštvaně odejdeš ale je to tak. Po pravdě i ty máš chyby a jedna se ti projevuje každý den. Pořád meleš. Co kdyby si svou pusu na chvíli stišil? Nebylo by to lepší?
Gregorio: -------
Jackie: Já si myslím že by to rozhodně lepší bylo.
Pablo: Můžu se zeptat........Kdo tu stále není?

Rozhlédnu se kolem sebe a zjistím že jediní kteří chybí jsou Francesca, Violetta a Camilla. No a já je.......

Ludmila: Pablo. Chybí Camilla, Francesca a Violetta. Ty zřejmě neumí hodiny.
Gregorio: No jasně Violetta. Ta neustále chodí pozdě že mě to nenapadlo.
Jackie: (probodne Gregoria vražedným pohledem)
Gregorio: (všimne si Jackie a dodává)
Už mlčím.

Z pohledu Violetty:

Šílim a mé dvě kámošky dělají jako by nic. Proč tak běsním? Jdeme pozdě. Zaspaly jsme a ani jsme se nestihly nasnídat, jelikož právě tet vybýháme z chatky a míříme rovnou na místo setkání. Tam už na nás všichni čekají.

Violetta: Jsme tady. Omlouváme se ale trochu jsme zaspaly.
Pablo: Dobře ale ať se to už neopakuje. Sešli jsme se aby jsme vylosovali jeden taneční pár, který si nachystá do jednoho týdne taneční sestavu. Těm dvou vybráním se ruší všechny týdenní akce. Za splnění úkolu taneční pár získane za každého 50 bodů. Tak a losovat bude Gregorio učitel tance, jelikož to připadá do jeho oboru a já se s vámi pro tuto chvíli Loučím. Dnes se už zřejmě neuvidíme protože odjíždím do města s nějakým vyřizováním. Tanečnímu páru tedy už tet přeji štěstí.

Pablo odešel a Gregorio se vrhá na losování. Já jsem se tiše modlila aby nevybral mě s Leonem. Tentokrát by mi to už tak neprošlo u Gregoria jsou hlavní pravidla a já pravidla fakt nesnáším. Gregorio ale překvapivě vylosoval.........

Z pohledu Ludmily:

To snad není pravda. On vylosoval.....

Tak další díl. Koho myslíte že Gregorio na taneční pár vybral? Bude to Leon s Violettou nebo úplně někdo jiný koho by jsme nečekali?

Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now