Nikdy nejsi sama

524 38 7
                                    

Z pohledu Fran:

S Cami jsme šly po práci v kuchyni do naší chatky. Byly jsme dost unavené ale i stejně tak hlučné. Kvůli našemu hluku jsme vzbudily Violettu, která nejspíš od breku měla opuchlé oči. Samozřejmě jsme hned vyzvídaly.

Camilla: Vio proboha co se ti stalo.
Violetta: (mlčky jen brečí)
Francesca: je v tom Leon že mám pravdu.
Violetta: Já.....Já se s Leonem
ro-rozešla
Fran+ Cami: Co
Camilla: To myslíš vážně. Vio když ty s Leonem jste jako jeden. Rozchod u vás je jedna velká pitomost.
Francesca: Camillo (zakroutí hlavou)
Camilla: (Podívá se na Fran a se smutní)
Violetta: Nemohla jsem jinak. Do boje s Ludmilou se mi fakt nechce. Stejně by vyhrála ona.

Já s Cami se jen se smutným pohledem díváme na Violettu. Bože je to má jedna z nejlepších kamarádek a já ji nedokážu pomoct. Kam ty mé myšlenky, nápady i slova unikají. Strach o kamarádku to je ta příčina. Tet jen tiše doufám že jí nenapadne nějaká blbost. Doufat tiše ale nebylo nic platné protože........

Violetta: Holky mám takový divný pocit
Camilla: Jaký pocit Vio (ustaraně)
Violetta: Pocit prázdnoty
Cami+ Fran: (podívají se na sebe)
Violetta: Začíná se mi stýskat po mé rodině. Tet když jsem stratila i Leona je to ještě horší. Jsem najednou tak sama. To vše mi dává velký důvod myslet na moji zesnulou maminku. Na ten den kdy zemřela. Kdy jsem jí viděla naposledy už jí nikdy neobejmu a ani nikdy neuvidím. Tak moc mi chybí. (rozbrečí se)
Camilla: Vio to jsme......nevěděly.
Francesca: Moc nás to mrzí ale pamatuj si nikdy nejsi sama. Máš mě a Cami my dvě tu budeme vždy pro tebe a i když tvá matka.....zemřela nikdy tě neopustila vždy totiž zůstává ve tvém srdci. Stejně tak i tvá rodina na to nezapomínej Vio. Všichni tě máme rádi, jelikož si součástí tohoto tábora a jedna z nás.
Camilla: My vždycky budeme nejlepší kamarádky. Ať se děje co se děje. Co se má stát ať se klidně stane protože nás nic s toho nerozdělí.
Violetta: (vykouzlí na svých rtech úsměv) Holky to bylo tak dojemný. Jste první kdo mi něco takového řekl o přátelství. Mám vás ráda opravdu moc.

Z pohledu Violetty:

Objaly jsme se a já cítila úlevu. Až do tet jsem nevěřila co pravé přátelství všechno dokáže. Tet už to vím a jsem za to opravdu ráda. Uvědomila jsem si další věc z mého života. Kvůli učení jsem zanedbala svůj život mimo školu. Škola i učení mě zatáhlo do velké díry a teprve teď jsem se z té díry dostala. Své nové už tet nejlepší kamarádky beru za jedinečné holky které, mi pomohly v těch nejtěžších chvílích. Fran a Cami jsou kámošky na život i na smrt a nikdy bych je nevyměnila za žádné jiné.

Tak další díl je tu. Omlouvám se že mi to trochu trvalo ale tento díl mi dal zabrat. Snad se vám líbí a budu velmi ráda když napíšete svůj názor. Jinak vám přeji hezký zítřejší první den ve škole.😞😞😞 Opravdu se netěším. Doufám že vám vyjde a že jste si tyto letní prázdniny užili.







Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now