Řešení

399 26 6
                                    

Z pohledu Ludmily:

Slyšela jsem co se stalo a tak mířím za Thomasem. Když ho konečně najdu s monoklem na oku začínám křičet.

Ludmila: Co si myslíš že děláš? Víš že si to úplně pokazil.
Thomas: Milá sestřenko, řekla si mi že je musíme rozdělit.
Ludmila: Ale ne takhle. Když to bude na Leona pošlou ho domů a to já nechci. Ti idioti by to mohli schodit i na tebe ale já tě potřebuji aby si uklidil tu největší překážku k mému štěstí. Violetta mi můj nejjednodušší plán k usmíření s Leona překazila. Nezapomínej milý bratranče že mi něco dlužíš. Tak se snaž aby si mi nic nepokazil a šlo vše podle plánu.
Thomas: Jasně.
Ludmila: Hodný. Ludmila odchází.....

Z pohledu Violetty:

Po pár slz a vřelých obejmutí míříme do altánku který je nedaleko nás. Jenže ještě před tím nás zastaví Pablo s jeho neuvěřitelnými otázky.

Altánek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Altánek

Pablo: Mládeži víte že to co se stalo je vážné a bude se řešit.
Francesca: Ano hlavně potrestejte toho kdo za to může.
Pablo: No to mám taky v plánu jen od vás potřebuji pravdivé informace. Thomas totiž tvrdí že si začal Leon. Je to pravda?...Violetto co si myslíš ty?

Chvíli je ticho a já přemýšlím. Bože co tet? Je to sice pravda ale za to co se stalo může ten kluk na t. Co proboha mám říct. Pravdu nebo snad lež? Pravda bude zřejmě jistější.
Stalo se vám někdy že vše co řeknete někomu změní úplně celý život? Jestli ano tak víte jak se tet cítím. Všichni se na mě dívají hlavně Pablo který už tuší jak to bylo. Když už je hodně velký ticho Pablo promluví ale ne tak jak bych si zrovna přála

Pablo: Tak dobře Leone půjdeš prosím jsemnou.
Violetta: Ne on za nic nemůže. Může za to......

Najednou uvidím Thomase s tím jeho strašným výrazem a hned změním názor. To jen stoho důvodu že mi to připomnělo můj sen a strach který díky tomu snu mám i tet.

Další díl je tu opět pro vás. Snad se vám líbí.

Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now