Jiná Violetta

568 35 3
                                    

Z pohledu Vio

Je další den a já konečně můžu z postele zdrhat. Musím uznat že čerstvý vzduch mi chyběl a slunce stejně tak. Nejdůležitější je ale to že opět jdu za zábavou. Asi se ptáte jestli jsem to opravdu já. Ano jsem a Na rovinu vám říkám že jsem se změnila. Už si i dokonce hledám nějaký svůj koníček který mě bude samozřejmě bavit. Hlavně aby nebyl ve velkém počtu, jelikož nervozity jsem se stále nezbavila. A pokud jde o učení, na učení jsem už dá se říci zapomněla. Jak Fran říká škola ani učení nepatří do prázdnin. Ráno nás čekala práce v kuchyni. My čtyři co jsme to dostali za trest už dávno práci v kuchyni nepovažujeme za to co jsme považovali. Důvod je zcela prostý celá kuchyně se otřásá smíchy.
Program po celý tento den je opravdu plný. Jen po obědě což je právě tet máme odpolední klid. Všichni ho využívají jak chtějí. Například kluci ve velkém kolektivu hrají svůj oblíbený fotbal. Camilla po namáhavé prácičce usnula v chatce. Diego Fran zase pozval na jejich první rande a já píši na pohodlné dřevěné lavičce u vody do deníku. Najednou za mnou přichází hádej te kdo..........

Tento díl je trochu krátký ale už pracují na dalším. Prosím pište svoje názory na díly do komentářů. Moc mě zajímá co na ně říkáte. Jestli jsou nebo nejsou dobrý.

Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now