Výsledky

229 16 19
                                    

Z pohledu Violetty:

Po našem vystoupení jsme se s Leonem zakoukali navzájem do očí. Skončili jsme u sebe tak blízko, že bych se ani nedivila tomu kdybychom se po dlouhé době opět políbili. Možná, že by se i tak stalo, jenže štěstí nám dvěma v téhle lásce skončilo dříve, než bych sama čekala. Mé i Leonovo snění bylo přerušeno silným kašlem, který šlehal Gregoria neznámo kam. V tu chvíli nás Pablo poslal až moc s výrazným úsměvem k ostatním do publika.
Proč se usmívá, že by něco tušil? Ví snad o citech, které k Leonovi nepřetržitě cítím? Opravdu vidí tu lásku co mi ani spát nedá????
Proč si vlastně kladu tyto šílené otázky i když vím, že Leona mi to stejně nikdy nevrátí?
A právě tyto smutné myšlenky mi kolují mozkem. Začínají o Leonovi, Thomasovi a přátelích. Pokračují o nepřátelích, táboru, rodině a končí u vyhodnocení soutěže.

Jelikož jsem sama nedočkavě naladěná a hrozí exploze v mé hlavě jdeme si společně zjistit více.

Camilla: Vio byla si úžasná. Leon byl úžasný prostě oba jste byli dokonalí. Vsadím se o co budeš chtít, že vy dva budete mít nejvyšší hodnocení.
Violetta: Děkuju Cami. Jen to nepřeháněj. Vyhrát může kdykoliv a já na výhru......
Ludmila: Nemáš??? To si chtěla říct pavučinko??? Ooo...Jak smutné ale ano. Na výhru v taneční soutěži to ani zdaleka nestačilo. Už se s tím konečně smiř. Si pouhé nic co se jen beznadějně tlačí na vrchol. Jenže vrchol je můj a vždycky bude. Na nejlepší hvězdu jako jsem já si dávej bacha a kliď se mi z cesty. A pokud jde o Leona toho jsem ti stále ještě neodpustila a tvé chyby nikdy nezapomenu. Dej si pozor aby za ty tvé chyby nepykali druzí.
Leon: Co???
Francesca: Jaké chyby????? Vio co tím myslí????? (Obrátí se na Vio)

Bože. Proč???? Proč se tohle děje zrovna mě???? Zase jen mě. Copak jsem si neužila dost trápení, bolesti a slz po celých dvou měsíců??? Ne, ten nahoře si snad myslí, že toho všeho snesu o mnohem více. Jenže ne....To už fakt nevydržím, jelikož s tím chci skoncovat. Řeknu pravdu.

Violetta: J-já...O-ona...L-ludmila...M-mě
Pablo: Hotovo. Všechny taneční čísla u konce, body sečteny a máme tu vyhlášení vítězů.
Maxi + Brodway + Federico: Jooooo
Pablo: Letošní výsledky jsou opravdu dost těsné nechybělo málo a měli bychom tu revízu dvou tanečních párů. Jenže se tak ale nestalo, jelikož jsme vaše získané body kontrolovali celkem třikrát a bohužel tu máme jen jeden vítězný pár s rozdílem třemi body od toho druhého nejlepšího párů. Proto také jsem se i s dalšími vedoucími domluvil, že ten jeden pár na prvním místě bude obdarován 50 body. A naopak ten druhý 25 body.
Kluci: Anooo
Pablo: Stále ale nevíte kdo to je....Tím prvním skvělým párem na druhém místě s 25 body je......Dielodo. (Fran a Diego)

První zběsilý potlesk je tu. Všichni pískají, pleskaji a dokonce i radostně hopsaji. Teda až na výjimky. Tou výjimkou je samozřejmě Ludmila. Někdy ji fakt nechápu. Oprava......V tomhle jí zřejmě nepochopím nikdy, takže se o to už ani nesnažím. Chce první místo klidně i přes mrtvoly a teď žárlí na Fran za druhé místo. Co si o sobě vlastně myslí???
Přemýšlím nad mojí myšlenkou asi dost dlouho, jelikož jsem malém propásla vyhlášení vítězného párů.

Pablo: Jste tedy připraveni se právě teď dozvědět vítězný pár, který dnes opravdu hodně zaválel?
Brodway: Anoooo
Pablo: Na druhém místě to byli Diego s Fran a na první místo se dostal ten pár, který dnes předvedl dokonalou úplně bezchybnou taneční sestavu.....Tím párem nemůže být nikdo jiný než......

Pablo nás všechny napínal neuvěřitelně dlouho, tak není ani divu, že jsem ho v půlce jeho slovech přestala vnímat. Jenže právě s vykřiknutím vítězného párů se sebou i s vykulenýma očima trhnu.

Pablo: Tím párem nemůže být nikdo jiný než Jortini neboli Leon s Violettou.

Jestli jsem si myslela že nevyhrajeme tak to jsem se opravdu dost sekla. Ludmilu to zřejmě překvapilo víc než mě. Hned po mě i házela nenávistný až zlostné Pohledy. No a jsem v prdeli.
Řeknu si bezmyšlenkovitě.
Jestliže jsem si myslela že žárlí na Fran tak to teprve teď začne její žárlila válka.

Pablo nám blahopřál a já v tu chvíli jen přemýšlela co bude dál. Pablo ještě minutu, dvě možná i tři mluvil a pak to vyklopil......

Pablo: kluci mám pro vás namáhavý úkol. Berte to však jako noční bojovku..........

A máme tu další díl. Omlouvám se za to dlouhé čekání ale nešlo mi nic vymyslet. Proto budu moc ráda, když napíšete svůj názor na tenhle díl.



Leonetta - Letní tábor Jortini [DOKONČENO]Where stories live. Discover now